עבור לתוכן

כונן קשיח חיצוני? Passport 250GB או Western Digital Elements Desktop 500GB?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם אני מעונין לקנות דיסק קשיח חיצוני למטרות העברות קבצים בין המחשבים בבית ולגיבוי של דברים חשובים

ואני מתלבט בין השתיים כשחוץ מהגודל אני לא מבין את ההבדלים בינהם אז מי שמכיר התנסה ויכול לתת לי כל מידע שיכול לעזור אני יודה לו מאוד

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1935&CatCode=405

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=988&CatCode=405

עכשיו מבחינת הגודל זה פחות משנה לי כי אני בסך הכל רוצה להשתמש בו לגיבוי ולהעברת קבצים

פורסם

אם לא משנה לך הגודל הפיזי שלו, אז מהבחינה הזו אתה יכול לבחור מה שבא לך. מבחינת ביצועים, יש לך כל מיני חיבורים- המינימלי הוא חיבור USB. יש יותר יקרים שמאפשרים Firewire וכל מיני שטויות כאלו.. אני חושב שUSB זה מספיק לגיבויים וזה משהו שניתן לחיות איתו.

והדבר החשוב ביותר זה אחריות. אז אני מציע שתסתכל טוב טוב על כל הכוננים שהם בתקציב שלך ואשר עונים לדרישות שלך (גודל פיזי, חיבור אם אתה רוצה יותר מUSB).. ותקח את הכונן שהאחריות שלו היא ארוכת טווח יותר מהאחרים. ואם יש כמה כאלו בעלי אותה תקופת אחריות, אז פשוט קנה את הזול ביותר. וכמובן מחברה ידועה כמו WD שציינת.

בהצלחה ותתחדש.

פורסם

וכמובן מחברה ידועה כמו WD שציינת.

ומחנות טובה :hat:

פורסם

אני באותה סירה...

קח גם בחשבון שדיסק 3.5 זקוק לחיבור לחשמל, ו 2.5 לא. זה קצת מעצבן להיסחב גם עם שנאי.

דרך אגב, Elements נראה לי מיושן, אם כבר יש את הסדרה המקבילה ל my passport שנקראת my book

פורסם
  • מחבר

זה לא סדרה מקבילה זה סדרה שונה לגמרי

הסדרה שציינת זה כונן קשיח שהוא לא נייד הוא יושב בקופסא מחובר למחשב לצורכי גיבוי והוא דורש גם מתח חשמלי

ובקשר לחנות אני גם בדרך כלל מעדיף שלא לקנות מהם אבל במוצרים כאלה שהם נורא פשוטים מבחינת התקלות כאילו עובד\לא עובד ובאים כמו שהם

עדיף לחסוך את ההפרש כבסופו של דבר המחיר הוא לא גבוה ואי אפשר לעשות יותר מדי בעיות באחריות זה לא מחשב שלם שאתה לא יודע מה ידחפו לך בפנים פה את יודע מה אתה מקבל

פורסם

הסדרה שציינת זה כונן קשיח שהוא לא נייד הוא יושב בקופסא מחובר למחשב לצורכי גיבוי והוא דורש גם מתח חשמלי

אתה מכיר כונן קשיח חיצוני [uSB] שאינו דורש חיבור מתח חיצוני ??

פורסם
  • מחבר

למעשה כן.

הכונני 2.5 שפועלים ב5400 סל"ד כמו הפספורט המדובר לא דורשים מתח חיצוני ומקבלים את המתח שלהם מusb שאליו הם מחוברים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים