עבור לתוכן

צריך עזרה בקשר למאורר של הכרטיס מסך(4850)

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה אז ככה:

איך אני משנה פרופיל ניסיתיי וכל פעם אני לוחץ על פורפיל בתוכנה

ולא ניראה לי שזה משו משו אני לא רואה וי על הפרופיל

אני צריך לעלות את המהירות של המאורר ואני לא יודע איך

מישו שיכול לעזורר לי אני אשמח תודה.

פורסם

כן זה די דפוק הקטע הזה, שאתה לא באמת רואה שום סימון על איזה פרופיל אתה נמצא... מוזר שהם לא חשבו על זה :kopfpatsch:

אבל אל תדאג, זה משנה גם בלי לעשות V. :)

בקשר לאיך לשנות מהירות מאוורר.. תחפש בגוגל או פה בפורום, זה נכתב כבר אלפי פעמים :s07:

פורסם

יש לך כאן באחת ההודעות למטה הסבר פשוט:

http://www.ocforums.com/showthread.php?t=568452

*חשוב לציין שקביעה של ערך הנמוך מ 55% בפרופיל לא ממש תורם להורדת החום במאמץ.

*הדרייבר בכל מקרה מעלה את מהירות המאוורר גם בלי שתשנה כלום בפרופילים. הכרטיס לא ממש צריך את "עזרתך" בנושא..

*טמפ' של 90 מעלות במאמץ היא לגיטימית לכרטיס הזה וזה מצב תקין. ושוב, קביעה ידנית של נניח 40% תגרום לכך שבעצם תגביל את מהירות המאוורר למהירות הנמוכה מזו שהוא אמור להסתובב בה, מה שייגרום לחום גבוה יותר מאשר במצב ה DEFAULT..

תהנה.

פורסם

יש לך כאן באחת ההודעות למטה הסבר פשוט:

http://www.ocforums.com/showthread.php?t=568452

*חשוב לציין שקביעה של ערך הנמוך מ 55% בפרופיל לא ממש תורם להורדת החום במאמץ.

*הדרייבר בכל מקרה מעלה את מהירות המאוורר גם בלי שתשנה כלום בפרופילים. הכרטיס לא ממש צריך את "עזרתך" בנושא..

*טמפ' של 90 מעלות במאמץ היא לגיטימית לכרטיס הזה וזה מצב תקין. ושוב, קביעה ידנית של נניח 40% תגרום לכך שבעצם תגביל את מהירות המאוורר למהירות הנמוכה מזו שהוא אמור להסתובב בה, מה שייגרום לחום גבוה יותר מאשר במצב ה DEFAULT..

תהנה.

המאוורר שלי מסתובב על 85%, זה רועש, אבל אני גם ככה חירש, ואני עם טלוויזיה ומאוורר גדול פועלים, אז זה לא ממש מורגש. [במשחקים זה בכלל לא מורגש]

פורסם

85% זה כבר ממש הסחפות. אין בזה בכלל צורך..

לפי דעתי המאוורר לא יחזיק תקופה ארוכה בעבודה קבועה במהירות הזו.. מה גם ש 65%-70% זה כבר ממש מעל ומעבר..

אבל תעשה מה שבא לך.. ואם אתה חירש אז בכלל הרווחת..

פורסם

לפי דעתי המאוורר לא יחזיק תקופה ארוכה בעבודה קבועה במהירות הזו.. מה גם ש 65%-70% זה כבר ממש מעל ומעבר..

אם הוא לא יחזיק, יש אחריות.

55C במנוחה ו70C במאמץ שווים את זה, ועדיין לא החלפתי משחה.

פורסם

חחחחח עלק הרווחת ;D

פורסם

אם הוא לא יחזיק, יש אחריות.

55C במנוחה ו70C במאמץ שווים את זה, ועדיין לא החלפתי משחה.

אז באותה גישה - אני נותן לכרטיס לדאוג בעצמו לאיוורור- כמו ש ATI תכננו שהוא יעשה. 78 במנוחה ו 89 במאמץ..

אם הוא ייהרס מחום גם לי יש אחריות - ההבדל בינינו זה שלי יש שקט בחדר..

פורסם

אז באותה גישה - אני נותן לכרטיס לדאוג בעצמו לאיוורור- כמו ש ATI תכננו שהוא יעשה. 78 במנוחה ו 89 במאמץ..

אם הוא ייהרס מחום גם לי יש אחריות - ההבדל בינינו זה שלי יש שקט בחדר..

החום שהוא פלט למארז כבר דפק לי HD אחד [הוא היה דפוק מראש, אבל הטמפ' שהכרטיס פולט פשוט גרמה לו להטחן]

ואני לא באמת חירש, זה פשוט לא רעש כזה דרסטי שאי אפשר לעבוד עם המחשב כשהוא ברקע.

פורסם

אני מאד בספק שהדפיקה של ה HD שלך קשורה איכשהו לחום של הכרטיס מסך..

החלפתי 8600GTS שהיה לי ל 4850 הנוכחי שלי והטמפ' של הרכיבים במארז נשארו בדיוק אותו דבר בבדיקות שעשיתי ב EVEREST..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים