פורסם 2008 באוגוסט 1517 שנים אני רוצה לקנות קונסולהאין לי מסך LCD וגם אין הרבה כסף לכן חשבתי ללכת על הWII שנראה נחמד הקונסולה תשמש ל3 חודשים בערך לא יותר אז אני לא מאמין שזה כל כך ישעמם אותירציתי לדעת אם שווה להביא את זה מאירופה או שהמחירים דומים ואיך מגיעה החבילה הרגילה(מה יש בחבילה הבסיסית)תודה רבה
פורסם 2008 באוגוסט 1517 שנים מחבר ראיתי קצת משחקים של הWII ונראה לי שהם בסדרעוד משהו איך יראו במסך רגיל של טלוויזיה 29 אינץבואו נגיד שאני לא מצפה לאיכות הכי גבוה אבל גם לא למשהו שנראה כמו הגיימבוי הראשון
פורסם 2008 באוגוסט 1517 שנים איזה סוג משחקים? שמות שלהם..למשל:יריות, פעולה, נהיגה ומירוצים, ספורט וכדומה..ואגב, אתה קונה קונסולה כדי לשחק בה רק שלושה חודשים?וכן, שווה להביא מאירופה(בדרך כלל) אבל אם אחריות חשובה לך אז עדיף לקנות בארץ.
פורסם 2008 באוגוסט 1517 שנים מחבר פעולה וקצת הרפתקאותמשחקים לשחק עם חבריםשלושה חודשים זה בגלל גיוס אבל אני מאמין שאני אשחק גם בשבתות. משך הזמן העיקרי הוא לשלושה חודשיםמישהו יודע כמה זה עולה בערך בפריז?
פורסם 2008 באוגוסט 1617 שנים doker מחירי הקונסולות באירופה יחסית יקרים אולי לא כמו בארץ אבל לא משתלם לקנות משם בגלל האחריות ארצות הברית זה סיפור אחר אם יש לך מישהו שמביא משם אם אין לך כמו שאמרו ל3 חודשים עדיף PS2 משומש חבל לבזבז כסף רק ל3 חודשים הWII תישאר בשוק עוד כמה שנים טובות ותוכל לקנות אותה שיהיה לך זמן לשחק בה ואני חובב נינטנדו ונוהג להמליץ על הWII במקרה הזה זה פשוט טעות נגיד תקנה PS2 משומש ל3 חודשים ב500 שקלואחרי הצבא תוכל לקנות את הWII בזול ולהשלים משחקים שלא יצא לך לשחק בהם
פורסם 2008 באוגוסט 1817 שנים גם אני חובב מושבע של נינטנדו ובאמת אין לך מה לקנות את ה WII כרגע בגלל שעדיף לך באמת בזמן הפנוי שלך.... ZELDA ^^^^ לזה צריך זמן פנוי!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.