עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Generals פאקינג בעיה

Featured Replies

פורסם

היי

כבר ניסיתי 3 פעמים אבל אני ינסה שוב .....

קניתי גינרלס וגינרלס זירו מקורי התקנתי אותו ושאני מנסה להיכנס אז מופיה התמונה של הטעינה בהתחלה תמונה של המשחק זה מחכה חצי דקה ואז נעלם ולא עושה כלום......

יש לציין תמפרט שלי אולי הבעיה שם

intel 6750 2.66+OC 3.5

ati 4870 512

4 giga ram osz

win vista

אני מאוד מאוד מבקשעזרה למה שילמתי על המשחק 100 שקל וזה ממש מעצבן שאתה צריך לזרוק אותו בגלל בעיה מסויימת במחשב

עשיתי את כל העידכונים ניסיתי לשנות רזולציה וכלום לא עוזר.........אני מזה נואש בא לי לשבור תדיסקים זה פ]שוט עושה כאילו טוען ואז יוצא בלי שום אירור (טעות) וזה עוד יותר מעצבן למה עם הייתה טעות לפחות הייתי יודע מה הבעיה...

תודה לעוזרים

פורסם

ווואי הייתה לי תבעיה הזאת ופתרתי אותהה..אני פשוט לא זוכר איך!

תקשיב ממה שאני זוכר שזה מפעיל תמשחק (החלון הקטן הכחול הזה באמצע המסך של המשחק)

כנס ישר ל CTRL+ALT+DELETE .

משם נכנסתי למשימות,לחצן ימני על המשימה של הג'נרלס(ההרצה של ההתחלה של המשחק) ואז ביטלתי ליבה אחת...

אני כמעט בטוח ב100% שזה מה שעשיתי..בכל מקרה שתדע שהייתה לי תבעיה ופתרתי אותה ושיחקתי על הAMD3800 שלי..(2 ליבות)

אני חושב שככה פתרתי את זה...בכל מקרה יש פיתרון.

ד"א..למשחק ייקח בערך 2 דק לעלות..יקח לו זמן אחרי הביטול של הליבה.

ככה אני זוכר..

בהצלחה,מקווה שעזרתי.

פורסם

תערוך בבקשה את הכותרת כך שתכיל את תמצית הבעיה/שאלה ותנסח אותה בצורה ראויה.

פורסם
  • מחבר

אתה אומר פשוט לעשות קונרטל אלט דיליט ולשים אותו על ליבה 1?[br]פורסם בתאריך: 15.08.2008 בשעה 22:28:36

איזה כותרת אתה רוצה שאני ישם אני לא יודע מה הבעיה !!! מה אתה לחוץ
פורסם
  • מחבר

סגרו אותו או משו קיצור זה לא משנה הכותרת נו תעזרו פשוט ניסיתי את מה שאמרו לי עם הליבה להוריד ליבה אחת וזה לא עוזר ועדכנתי פאצ הכי עדכני אולי מישהו יכול לברר עם הכרטיס מסך שלי תומך במשחק או משו כזה כי אני די בטוח שהבעיה נמצאת בו ATI 4870[br]פורסם בתאריך: 15.08.2008 בשעה 22:34:20

ניראה לי עליתי על משו....

אולי המשחק האוריגנלי כמו שלי יש אומר לו להפעעיל תמשחק על רזולציה 640על 480 או משו כזה (נו הזולציה הכי נמוכה) והקטע הוא שהכרטיס שלי לא תומך ברזולציה הזאת הוא תומך מ 800*600 זה מינימום כאילו אין לי אפשרות להוריד אותו אז יכול להיות צריך להגדיר באפשריות של המחשק איך שהוא נכנס שיכנס ברזולצי הגבוה או משו ?! אם אני נשמע הגיוני אז תגידו ואם מישו יוד איך משנים תרזולמציה בקבצים של המשחק אני ישמח לדעת

פורסם

אתה אומר פשוט לעשות קונרטל אלט דיליט ולשים אותו על ליבה 1?[br]פורסם בתאריך: 15.08.2008 בשעה 22:28:36

איזה כותרת אתה רוצה שאני ישם אני לא יודע מה הבעיה !!! מה אתה לחוץ

דיון כפול.

התעלמות 3 פעמים מבקשה לשינוי כותרת.

סגרו אותו או משו קיצור זה לא משנה הכותרת נו תעזרו פשוט ניסיתי את מה שאמרו לי עם הליבה להוריד ליבה אחת וזה לא עוזר ועדכנתי פאצ הכי עדכני אולי מישהו יכול לברר עם הכרטיס מסך שלי תומך במשחק או משו כזה כי אני די בטוח שהבעיה נמצאת בו ATI 4870[br]פורסם בתאריך: 15.08.2008 בשעה 22:34:20

ניראה לי עליתי על משו....

אולי המשחק האוריגנלי כמו שלי יש אומר לו להפעעיל תמשחק על רזולציה 640על 480 או משו כזה (נו הזולציה הכי נמוכה) והקטע הוא שהכרטיס שלי לא תומך ברזולציה הזאת הוא תומך מ 800*600 זה מינימום כאילו אין לי אפשרות להוריד אותו אז יכול להיות צריך להגדיר באפשריות של המחשק איך שהוא נכנס שיכנס ברזולצי הגבוה או משו ?! אם אני נשמע הגיוני אז תגידו ואם מישו יוד איך משנים תרזולמציה בקבצים של המשחק אני ישמח לדעת

המצאות (שלא לומר שקרים)

אני נעלתי הרגע את הדיון השני שלך, לא הייתה בו שום בעיה מלבד כמובן ההתעלמות שלך מהבקשה לשינוי הכותרת.

בקיצור - קיבלת אזהרה ראשונה על פתיחת דיון כפול.

קרא את חוקי הפורום

באזהרה השלישית תורחק לצמיתות מהאתר.

אחרי שתקרא את חוקי הפורום תוכל לפתוח דיון חדש עם כותרת מתאימה ותרבותית שמתארת את הבעיה/שאלה שלך.

ובנימה זו, ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.