עבור לתוכן

מחפש נייד 14.1 בתקציב של כ5-5.5K. פרטים ודוגמאות בפנים.

Featured Replies

פורסם

איזה מפרט יש ל-HP?

יש לי את הנייד של gigabyte (בגרסת 15") אני מרוצה מהבניה אם כי אני מודה שלא יצא לי להתנסות עם ניידים של HP.

אני פשוט לא רואה למה לשלם על השם של HP ולקבל מפרט נמוך יותר.

• תגובות 36
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

בתקציב הזה אתה יכול לקבל מחשב עם מעבד T9300 2.5GHz ומעבד גרפי 8400:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=693442

או ללכת על מעבד קצת יותר זול 2.4GHz:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=691681

אני לא חושב שאפשר למצוא כזה מפרט בכזה מחיר.

לא לא אין סיכוי HP וLG מבחנתי הם זנב לאריות (אולי אפילו ראש לשועלים), נמוך מזה מבחינת מותג אחריות ובניה אני לא מוכן לרדת.

גם ככה קשה לי לחשוב על לקחת אותו במקום DELL...

פורסם

הבנתי, אם אתה הולך על מותג אז זה משהו אחר.

אבל באופן כללי אתה מפסיד מעבד יותר חזק ויותר חדיש...

בכל מקרה, בהצלחה :)

פורסם
  • מחבר

הבנתי, אם אתה הולך על מותג אז זה משהו אחר.

אבל באופן כללי אתה מפסיד מעבד יותר חזק ויותר חדיש...

בכל מקרה, בהצלחה :)

תודה, בגדול מטרת האשכול היא לברר קצת על המותגים עצמם... HP וLG..

פורסם

סבבה. עם המותגים האלה לא יצא לי להתנסות. אם תרצה לקבל מידע על gigabyte תשאל בכיף.

באחד הניידים של HP ראיתי שאפשר לנטרל את לוח המגע של העכבר עם לחצן חיצוני יעודי, זה פיצ'ר נחמד שאין אצלי בgigabyte, אצלי זה בתוכנה (או שאפשר לתכנת מקש קיצור דרך ואני לא יודע).

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

סבבה. עם המותגים האלה לא יצא לי להתנסות. אם תרצה לקבל מידע על gigabyte תשאל בכיף.

באחד הניידים של HP ראיתי שאפשר לנטרל את לוח המגע של העכבר עם לחצן חיצוני יעודי, זה פיצ'ר נחמד שאין אצלי בgigabyte, אצלי זה בתוכנה (או שאפשר לתכנת מקש קיצור דרך ואני לא יודע).

בהצלחה

תודה על התגובות.

יש לאנשים עוד מידע מהתנסות עם מחשבי HP/LG זה ואחרים בכל הנוגע לתקלות, שירות לקוחות דברים מעצבנים שאתם מצליחים לחשוב עליהם או ביקורות חיוביות שיעזרו לי להחליט על אחד מביניהם או לחלופים הצעה טובה יותר?..

פורסם

לאחר פרמוט והתקנה מחדש של מערכת ההפעלה, המצלמה עבדה לי בסדר גמור בניסיון עכשיו במסנג'ר עם ה-LG שלי.

אגב בקשר לאיוורור, ניתן לשלוט עליו עם כפתורי ה-FN ולהעביר בין שלוש עוצמות שונות של המאוורר, כשהנמוכה ביותר באמת לא נשמעת.

ניתן בעזרתם גם לכבות את ה-Touchpad, אבל זה לא כמו הסוויטצ' החומרתי שיש ב-HP.

ה-Dual Monitor עובד לי סבבה כשאני מחבר מסך חיצוני ב-DSUB כל מסך ברזולציה שלו. בעתיד אתכוון לחבר אותו לטלוויזיה דקה.

סה"כ אם אין לך צורך ב-8400GS וה-HDMI (למרות שהיה יכול להיות נחמד), או במעבד ממש חזק for crunching number, ה-LG שלי הוא בערך מצויין, בשבילי לפחות.

פורסם
  • מחבר

לאחר פרמוט והתקנה מחדש של מערכת ההפעלה, המצלמה עבדה לי בסדר גמור בניסיון עכשיו במסנג'ר עם ה-LG שלי.

אגב בקשר לאיוורור, ניתן לשלוט עליו עם כפתורי ה-FN ולהעביר בין שלוש עוצמות שונות של המאוורר, כשהנמוכה ביותר באמת לא נשמעת.

ניתן בעזרתם גם לכבות את ה-Touchpad, אבל זה לא כמו הסוויטצ' החומרתי שיש ב-HP.

ה-Dual Monitor עובד לי סבבה כשאני מחבר מסך חיצוני ב-DSUB כל מסך ברזולציה שלו. בעתיד אתכוון לחבר אותו לטלוויזיה דקה.

סה"כ אם אין לך צורך ב-8400GS וה-HDMI (למרות שהיה יכול להיות נחמד), או במעבד ממש חזק for crunching number, ה-LG שלי הוא בערך מצויין, בשבילי לפחות.

תודה רבה על התגובה...

עוד מישהו?. אולי קצת תגובות על HP?..

פורסם
  • מחבר

פורסם

ראית את ה-E300 של LG? אולי הוא גם אופציה בשבילך.. מסך 13.3 עם HDMI (בלי SVIDEO), שוקל רק 2KG, מוכרים אותו ב-4.5K עם שלוש שנים אחריות.

אם היה לו גם SVIDEO סביר להניח שהייתי לוקח אותו על פני הדגם שלי.

באשר לביקורות על HP, אפשר למצוא כאלו רציניות יותר ברשת ממה שמשתמש פורום יתן לך.

באשר לשירות - חלק יטענו ככה וחלק ככה.. אח שלי למשל קנה מדפסת של HP לפני שבועיים ולאחר אינספור שעות עם התמיכה, הסורק בה לא עובד הוא הולך להחזיר ויחזירו לו את הכסף והוא בטח ישבע שלא יתקרב למוצרים שלהם יותר בחיים (עד לפעם הבאה..)

פורסם
  • מחבר

ראית את ה-E300 של LG? אולי הוא גם אופציה בשבילך.. מסך 13.3 עם HDMI (בלי SVIDEO), שוקל רק 2KG, מוכרים אותו ב-4.5K עם שלוש שנים אחריות.

אם היה לו גם SVIDEO סביר להניח שהייתי לוקח אותו על פני הדגם שלי.

באשר לביקורות על HP, אפשר למצוא כאלו רציניות יותר ברשת ממה שמשתמש פורום יתן לך.

באשר לשירות - חלק יטענו ככה וחלק ככה.. אח שלי למשל קנה מדפסת של HP לפני שבועיים ולאחר אינספור שעות עם התמיכה, הסורק בה לא עובד הוא הולך להחזיר ויחזירו לו את הכסף והוא בטח ישבע שלא יתקרב למוצרים שלהם יותר בחיים (עד לפעם הבאה..)

אז ככה, אני הולך לתכנת לא מעט על המחשב הזה, וראיתי שורות קוד ב13.3" וזה פשוט להוציא את העיניים.... עוד אינץ' יעזור קצת בתחום הזה.. כמובן שעדיף 15.4 אבל זה כבר דורש להקריב יותר מדי ניידות...

הייתי מביא מקבוק מארה"ב אם 13.3" היה אופציה לדעתי יהיה חכם גם כל מי שיעשה את זה במקום להביא 13.3" אחר.

שוב תודה על התגובה שלך, לא מצאתי ברשת תגובות כלל הדגם הזה, או שהוא חדש הוא שהוא אנונימי וממש לא מוצלח אין לי מושג...

על HP אני לא חושב ששמעתי דברים טובים בישראל (הכוונה היא לאחריות ולשירות לקוחות). בנוגע לבניה, הבנתי שהם נחשבים תמיד סוג של דרג ג' כזה... לא זבל סיני, אבל לא מתקרבים לדל או לנובו... וזה מה שמדאיג אותי... קיויתי לקבל פה קצת יותר פידבקים מאנשים שיש להם HPלפטופ בבעולתם ויכולים להעיד על משהו... כל דבר...

פורסם

אם זה עוזר, לי יש נייד של HP כבר ארבע שנים (pavilion ze4927). זהו הנייד הראשון והיחיד שלי, אז אין לי ממש למה להשות, אבל אחרי ארבע שנים של עבודה יומיומית אני יכולה לומר שהוא נוח לי מאוד, משטח המגע נהדר, והוא לא התקלקל אפילו פעם אחת בשנים אלה (טפו טפו טפו). אין לי שום ניסיון עם השירות והאחריות למוצר- מעולם לא הייתי צריכה אותם. מה שכן- בשנה האחרונה המגעים במסך התחילו לשחק- יש זוויות בהם המסך הופך לשחור ונכבה. מכיוון שאני מתכוונת בכל מקרה לקנות חדש אני גם ככל הנראה לא אתקן את זה. מדברים הרבה בפורום על איכות הבניה- המחשב שלי אמנם השתפשף קצת מבחוץ אבל עדיין נראה כמעט כמו חדש. הפלסטיק עמיד ובאופן כללי אני נהנית מהמחשב עד כדי כך שבא לי לקנות HP פעם נוספת, למרות שבהחלט נחשבים מסורבלים ונחותים משהו בשוק הניידים.

פורסם

בנוגע לבניה, הבנתי שהם נחשבים תמיד סוג של דרג ג' כזה... לא זבל סיני, אבל לא מתקרבים לדל או לנובו... וזה מה שמדאיג אותי... קיויתי לקבל פה קצת יותר פידבקים מאנשים שיש להם HPלפטופ בבעולתם ויכולים להעיד על משהו... כל דבר...

זה לא נכון.

ואין טעם להעיד על מחשב HP באופן כללי. כל דגם צריך להבחן בפני עצמו. רוב חברות הלפטופים שאתה מכיר בכלל לא מייצרות את המחשבים שלהן ולכן אין איכות בניה אחידה שייחודית למותג לאורך כל הדגמים ובוודאי לא לאורך כל הסדרות. המותג הוא בדר"כ רק שם והמוצר עצמו תלוי במה הם החליטו להזמין מהיצרן ובאיזה יצרן הם החליטו להשתמש. עלולים להיות הבדלים גדולים כאשר נעשים שינויים וכל דגם או סדרה עשויים להיות מתוצרת שונה לחלוטין כאשר כל מה שמשותף להם זה הלוגו של המותג והשירות. העובדה שלי יש מחשב HP עם איכות בניה מסויימת לא בהכרח אומרת כלום על המחשב שאתה רוצה לקנות. ישנן חברות נישה שידועות בכך שהן מקפידות על מיתוג של מחשבים עם תכונות מסויימות אבל כאשר אתה מדבר על מותגי ענק כמו דל או HP שמשווקים המון דגמים ברמות משתנות זה פשוט חסר טעם להחליט על פי מחשב אחר מתוצרתן. באותה מידה אתה יכול להשוות מחשב של דל ושל HP.

מה שכן ניתן להשוות זה השירות כמובן אבל גם הוא משתנה בין סדרות עסקיות לצרכניות. בתחום השירות לסדרות עסקיות לא היו לי בעיות עם HP, אין לי נסיון עם שירות לסדרות צרכניות.

המחשב עליו מדובר הוא חדש ולכן אתה לא מוצא הרבה אינפורמציה עליו. אני ממליצה שתבדוק את הת'רד הבא בשביל שאלות ואינפורמציה ספציפית על המחשב:

http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=276334

פורסם

אז ככה, אני הולך לתכנת לא מעט על המחשב הזה, וראיתי שורות קוד ב13.3" וזה פשוט להוציא את העיניים.... עוד אינץ' יעזור קצת בתחום הזה.. כמובן שעדיף 15.4 אבל זה כבר דורש להקריב יותר מדי ניידות...

מה בדיוק הבעיה? אני מתכנת על מחשב עם מסך 10" (MSI Wind). הגדלתי את הפונט ל-12 והעיניים עדין במקום... ::)

פורסם
  • מחבר

מה בדיוק הבעיה? אני מתכנת על מחשב עם מסך 10" (MSI Wind). הגדלתי את הפונט ל-12 והעיניים עדין במקום... ::)

אבל אז רואים פחות שטח מקוד..

לא יודע שמע זה קצת אינדיוידואלי... אני עובד כרגע על מסך 19" ונהנה והרבה יותר נוח לי כשאני יכול להעלות את הרזולוציה ולהנות משטח עבודה רחב וטקסט קריא..

14.1 זה הגבול עבורי בין ניידות לנוחיות..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים