עבור לתוכן

עד כמה באמת אני מנצל את ה 4870 שלי??

Featured Replies

פורסם

מה המצב אנשים

קניתי לפני חודשיים משו כזה ת 4870 512 מגה

ולא שאני מתלונן או משו כל המשחקים עובדים על מקס+פילטרים בלי שום בעיה אבל עדיין יש לי תתחושה הזאת שהדריברים פשוט מעקבים תכרטיס שלי מלפרוץ את כל הכוח שיש לו כאילו לא יודע הרגשה מוזרה כזאת אז רציתי לשאול עד כמה באמת ההרגשה הזאת נכונה כאילו עד כמה הדריברים משחקים תפקיד והאם בעתיד הקרוב אני יוכל להנות מיותר כוח מהכרטיס שלי בגלל הדריברים?!

פורסם

איזה דרייבר יש לך?

לדרייבר האחרון יש שיפור רציני בכרטיסים החדשים...

וכמובן שיצאו עוד דרייברים... הניצול שלו רק יגדל...

פורסם
  • מחבר

יש לי 8.7 ותאמת בבדיקה ב 3d mark זה שיפר לי במשו כמו 20 נקודות חח

ויש לי עוד שאלה קניתי גירנלס משחק אורגינלי וזה לא עובד לי יש מצב שזה בגלל הכרטיס מסך שהוא לא תומךל בו כאילו

פורסם

ויש לי עוד שאלה קניתי גירנלס משחק אורגינלי וזה לא עובד לי יש מצב שזה בגלל הכרטיס מסך שהוא לא תומךל בו כאילו

קשה לי להאמין שזה בגלל כרטיס מסך.

תנסה אולי להוריד את הפאטצ' האחרון לג'נרלס.

ובקשר להרגשה שהכרטיס שלך "תקוע", יכול להיות שאתה צריך לעשות איחוי (Defragmentation) לכונן הקשיח.

ואם זאת לא הסיבה, תמיד יכול להיות שמדובר בידידנו ה-Spyware.

פורסם

זה לא נראה בעיית חומרה...

מה הוא כותב לך?

פורסם
  • מחבר

חח אז זהו שכל הקטע שזה לא כותב בעיה פשוט לא עושה כלום עושה כאילו טוען ואז פשוט יוצא כזה וזהו בלי טעותתסתכלו בפורם משחקים כתבתי שם [br]פורסם בתאריך: 15.08.2008 בשעה 20:28:26

ויש לי קאספרסקי אחי אז לא ניראה לי הבעיה בספייוור
פורסם

הממ...תנסה אולי לעדכן את הדרייברים של כרטיס הקול. אם זה לא יעבוד, תנסה להתקין מחדש את DirectX (למרות שלא סביר שזאת הבעיה כי זה משחק עתיק).

התקנת אולי איזה Mod בזמן האחרון?

פורסם
  • מחבר

לא לא עידכנתי כלום חוץ מאפצים ...ויש לי ויסטה זה מעדכן אוטמט את הדריברים של הקול ....איזה באסה זה פאק פשוט אני שלחתי עזרה לea games

ומה הם עונים לי שהדרישות שלי נמוכות והסברתי להם שיש לי מחשב די חזק אבל אין טעם הם טמבלים

פורסם

טוב, אז נראה לי שכדאי שתתקין מחדש את המשחק.

אם זה לא יעבוד....לא נורא, עוד מעט מגיע red alert 3 :)

פורסם
  • מחבר

התקנתי אותו 10 פיעם פשוט קניתי אותו וזה באסה שאפילו לא הצלחתי לשחק םפעם אחד

פורסם

תבדוק אותו על מחשב אחר, אולי יש בעיה בדיסק עצמו.

פורסם

תפעיל בתאימות על הXP או 2000 ואז זה יעבוד, ג'נרלס לפעמים אל עובד על ויסטה, אלא רק לXP לכן עליך להגדיר אותו

כתואם XP (קליק ימני מאפיינים , תאימות, ושם אתה משנה...)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים