עבור לתוכן

בעיה מסויימת שהמחשב קופא.

Featured Replies

פורסם

יש את התוכנה DEAMON TOOLS עכשיו כבר משחק רביעי שאני מתקין והמחשב קופא ניתקע רואים כרגיל את המסך כאילו בווינדוס אבל המחשב לא מגיב ואם נגיד יש שיר ברקע שומעים רררררררררררררררררר משו כזה .

אני לא חושב שזה קשור לתוכנה כי יש אותה גם במחשב השני שלי הרבה פחות טוב מזה שקיים אצלי עכשיו

את המפרט אפשר ליראות בצד ימין יש תמפרט.

בבקשה מה כבר יכול ליגרום למחשב ליקפוא ככה ?

תודה רבה

פורסם
  • מחבר

הקפצה (עבר 24 שעות)

ובבקשה תענו מה כואב הלב לענות ..

פורסם

מאיזה רכיב נובע הקול? מהרמקולים?

הסר את התוכנה והתקן מחדש.

פורסם

מתי נתקע, במהלך התקנת משחק עם ה-Deamon Tools, או במשחק עצמו?

במידה והמחשב נתקע במהלך התקנת משחק, יתכן וישנו איזשהו קונפליקט בין מנהל התקן של Deamon Tools לבין תוכנה אחרת.

אם כבר ניסית להסיר את התוכנה ולהתקין גרסה אחרת שלה, ובכ"ז הבעיה נמשכת - בדוק במנהל ההתקנים (Device Manager) אם ישנו סימן קריאה צהוב על אחד מכונני ה-CD (כונן וירטואלי אמור להופיע כ-SCSI cdroom device).

פורסם
  • מחבר

אין שום דבר לא עבד

הסר את התוכנה והתקן מחדש.

אין אחי לא הבעיה בקול אלה שכשאני מתקין משחק נגיד הם ה DEAMON TOOLS המחשב קופא באמצע ההתקנה.

התקנתי כל מיני גירסאות גם ה LITE וגם ה 4.0 אף אחת מהם לא עבדה כמו שצריך.

אין לי מושג למה זה אולי צריך להגדיר אותה שתיתן לי להתקין משחקים בנפח של יותר מ 4GB כי התקנתי משחק ששוקל 3.8 (STALKER) וההתקנה עברה פיקס אבל משחק ששוקל נגיד כמו DEVIL MAY CRY 4 לא עבר וגם CRYSIS וגם FRONTLINE FUEL OF WAR גם לא עבד.

מתי נתקע, במהלך התקנת משחק עם ה-Deamon Tools, או במשחק עצמו?

במידה והמחשב נתקע במהלך התקנת משחק, יתכן וישנו איזשהו קונפליקט בין מנהל התקן של Deamon Tools לבין תוכנה אחרת.

אם כבר ניסית להסיר את התוכנה ולהתקין גרסה אחרת שלה, ובכ"ז הבעיה נמשכת - בדוק במנהל ההתקנים (Device Manager) אם ישנו סימן קריאה צהוב על אחד מכונני ה-CD (כונן וירטואלי אמור להופיע כ-SCSI cdroom device).

כמו שרשמתי התקנתי גירסא אחרת וזה לא עזר ניכנסתי למנהל ההתקנים אין סימן קריאה צהוב.

לא ציפיתי שכשאני קונה מחשב חדש וכזה מחשב טוב והוא יעשה לי בעיות כאלה קטנות שכאשר במחשב הרבה פחות טוב הכל ניתן להתקנה בלי מאמץ ובלי בעיות.

בבקשה אני כבר נואש תעזרו לי :(

פורסם
  • מחבר

הקפצה

בבקשה שמישהו יעזור לי

פורסם

פורסם
  • מחבר

שוב פעם אני אומר לא קשור לקול של המחשב זה העיניין הוא שאני מתקין משחק המחשב ניתקע קופא בלי כל קשר לקול

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים