עבור לתוכן

שאלה| איך ניתן להתחבר לראוטר 3COM בכתובת IP אוטומטי

Featured Replies

פורסם

הייתי בבית קפה היום וניסיתי להתחבר לאינטנרט אלחוטי, אחריי כמה ניסיונות כושלים החלטתי לפנות לתמיכה במקום והבחור מהתמיכה הסביר לי שאני צריך לשנות במאפיינים של חיבורי הרשת האלחוטית ל"קבל כתובת IP באופן אוטומטי". כמובן שאחריי ששניתי את זה הצלחתי לגלוש והכל היה תקין.

הבעיה שלי היא זאת, כרגע אני נימצא בבית ורוצה לגלוש דרך הראוטר שלי 3COM דגם 3CRWER100-75 גירסה 1.3.03ww אבל כדי לגלוש דרכו אני צריך לשנות בחיבורי הרשת האלחוטית ל"השתמש בכתובת הIP הבאה:" ולרשום את כל המספרים הדרושים.

עכשיו השאלה שלי היא האם אני יכול לשנות את הראוטר כדי שאני אוכל לגלוש דרכו כאשר אני מסמן "קבל כתובת IP באופן אוטומטי"?

תודה מראש לכל העוזרים

פורסם

אם אתה משאיר את זה על קבלה אוטומטית מה קורה? מקבל קישוריות מוגבלת?

בכל מקרה אתה יכול ללכת להגדרות כתובת הIP, שם יש לך הגדרות אלטרנטיביות (משהו כזה :P) - שם תגדיר את הIP הקבוע לרשת שלך. ההגדרות שם הם למקרה שהוא לא מצליח לקבל IP, ככה זה יעבוד בשני המצבים.

פורסם

ברוך: איך השגת את גירסה 1.3.03 ? הגירסה שלי היא 1.3 וזו גם הגירסה שאני מוצא באתר של 3COM ?

פורסם

אתה צריך להגדיר את הראוטר לעבוד כ-DHCP server. ואז בכרטיס הרשת במחשב להגדיר לקבל כתובת באופן אוטומטי.

לך לאיזור של ה-LAN Settings ושם חפש איך להגדיר את הראוטר כ-DHCP SERVER ואז תוכל להגדיר טווח כתובות (או לא) כרצונך.

זאת גם אופצית אבטחה (נוספת כמובן על ההצפנה) טובה, כי אם יש לך בבית שני מחשבים אתה יכול להקצות רק שתי כתובות ואז אף אחד מבחוץ לא יקבל בכלל כתובת בנסיון התחברות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים