עבור לתוכן

עם הזזת העכבר התמונה נהרסת ב xp

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה מטרידה מאוד.....נראה לי שמדובר בבעיית חומרה.....

מדובר בכך שהחלון נתקע לעיתים ב xp sp2 ואם הזזת העכבר היכן שהוא עובר התמונה נהרסת לא משנה איזה חלון.

בדר"כ פותר ע"י הפעלה מחדש.דרך אגב ניתן להפעיל מחדש דרך התחל......

אין ווירוסים.הדבר קרה גם ב sp3 על כונן אחר.....שניהם אותו hdd .נראה לי שאחרי שהמערכת עומדת מס' שעות....

חומרה רלוונטית:

e7200

gb ep43ds3l

ocz dual 1gbx2 800 mhz

sata 2 wd 320gb

sapphire hd3450 256/1gb hiper mem

speedfan נותן טמפ. ממוצעת של 45 מעלות ברכיבים השונים (קירור שקט....)

ללא o.c.

???????????????????????????????????????????????????????????????????רעיון?

פורסם

אין ווירוסים.הדבר קרה גם ב sp3 על כונן אחר.....שניהם אותו hdd .נראה לי שאחרי שהמערכת עומדת מס' שעות....

תגדיר "כונן".

בתור התחלה סרוק לוירוסים ורוגלות, עדכן דריוור לכרטיס מסך ובצע בדיקת זיכרון עם MEMTEST (מדריך בסטיקי).

פורסם

אולי זה זכרון של כרטיס מסך שלך.

פורסם
  • מחבר

היי !

1.תודה למגיבים.

2.הכוונה ב"כונן" : נוסה על 2 sata 2 wd 320gb שונים - לא רייד .ציינתי זאת ע"מ לשלול בעיות קריאה מhdd ווירוסים.רוגלות.המחשב חדש מדובר בהתקנות טריות

של 24-36 שעות ללא תוכנות צד שלישי.

3.ווירוסים.תוכנות ריגול - הלוואי אבל אני עובד בזה....ובכל מקרה בוצעו סריקות דבר ראשון אחרי האירועים.

4.בעיית זיכרון בכרטיס מסך: תפרט - חוסר בזכרון? אני "מניע" איתו 22" asus dvi לא משחק ולא נעשו מטלות גרפיות מיוחדות בשעת המקרה.

יכול להיות שהבחירה לא טובה?......אבל הוא אמור לתת מענה לרזולוציות גבוהות יותר.....אני יודע שהוא מתחמם מאוד (פאסיבי).....אנסה לקחת קריאה.

5.memtest - ok אני יעשה.

6.משתמש בדרריבר העדכני מאתר החברה עבור כרטיס המסך!

פורסם

זכרון כרטיס מסך = מקולקל (אולי בגלל חום של כרטיס)

פורסם

כרטיס מסך נטו.

פורסם
  • מחבר

טוב זה קרה גם 20 דקות לאחר שהמערכת היתה כבויה כל הלילה - לא נראה לי התחממות.

כנראה זכרון מסך דפוק.חשדתי מההתחלה......

חבר'ה נמאס לי,קניתי מחשב בחלקים והרכבתי לבד לא מומחה טכני גדול אבל הרכבתי מספר מחשבים בחיי....

קניתי את החלקים הפנימיים ברשת גדולה שאני מעדיף לא לציין את שמה.

הרד דיסק תקול - הוחלף ועכשיו הכרטיס מסך......כשבאתי להחליף את ההרד דיסק טכנאי המעבדה אמר לי שאם הייתי משלם 150 על הרכבה

לא היו בעיות......!? שוב ההרד דיסק היה תקול......ודרך אגב קובלתי אותו באריזה פתוחה בניגוד לחדש שנתנו לי.

משום מה קשה לי להתחמק מהמחשבה שאם אתה קונה בחלקים מנסים לדחוף לך כל מיני......

אנסה להחליף אם לא יקבלו שיקחו לתרופות (רק hd3450) יש מספיק חנויות קטנות ומקצועיות ברשת.

מסקנה - לא להקמצן.....

פורסם

חובה לידע את החברים שידעו ממי לקנות וממי להיזהר. :hi:

פורסם

הרד דיסק תקול - הוחלף ועכשיו הכרטיס מסך......כשבאתי להחליף את ההרד דיסק טכנאי המעבדה אמר לי שאם הייתי משלם 150 על הרכבה

לא היו בעיות......!?

אם אתה לא מכה ברכיבים עם מברג או מפיל אותם להנאתך על הרצפה, הטכנאי קישקש.

פורסם
  • מחבר

ברור שהטכנאי קישקש הוא ניסה להוכיח שאני לא יודע להתקין sata אבל עם הדיסק החדש לקח לי כשעה וכבר התקנתי חייגן....

יותר מכך כאשר הוא התחיל לתחקר ולהערים קשיים למרות שהסברתי לו שעשיתי את מה שהוא אומר אז התחלתי לאבד סבלנות במיוחד כשהוא החל לצחוק...

בתגובה הוא אמר לי שעם גישה כזאת יקח לו שבוע לבדוק מה הבעיה עם הכונן.....רק לאחר הצגה קטנה ליד הלקוחות עם מהנל הסניף נבדק ההרד דיסק.

אני רוצה לציין שוב קיבלתי הרד דיסק בשקית פתוחה ושונה מהאריזה של ההרד דיסק החדש שקיבלתי תמורתו ודרך אגב בהתחלה הטכנאי גם אמר שצריך

לשלוח ליבואן ורק אז הם יחליפו לי אחד-תמורת-אחד שוב התחננויות למנהל הסניף פתרו את זה...אמנם קיבלתי על המקום והודתי לו אבל אני לא בטוח על מה....

לפני זה כאשר קניתי זכרון וביקשתי 2*1 לדואל של ocz המוכרן הינהן והמחסנאי הוציא לי אריזה.ראיתי רק סטיק אחד ואני לא מתמצא בחומרה חדשה.הנחתי

שזה 2 סטיקים אחד על השני כשהגעתי הביתה פתחתי וראיתי 2gb על ds....הלכתי להחליף לאחר יום ואז הבנתי מה היתה הבעיה....הם החליפו לי לגרסא מעט

יותר יקרה כנראה לא היה במלאי...כמובן שהוספתי (סכום זעום) העיקר לפתור בעיות מבלי לדעת שאני עוד אחזור בשביל ההרד - דיסק....

לסיכום: אני מקבל הודעות בפרטי מאנשים שרוצים לדעת את שם החנות.אז אני לא יודע מה תנאי הפורום בעניין הזה אבל היו 3 רשתות גדולות בארץ,אחת פשטה את הרגל,אחת אם אני לא טועה חזקה במסכים והשלישית חזקה במחירים - זאת הרשת..אם מגגלים התוצאה הבאה אחריה מתארת תלונות של לקוחות...אני גר בחיפה.

פורסם

כל עוד אתה לא מספר סיפורים בלי כיסוי, אלא סיפור אישי בלי להניא אנשים מלקנות שם (כמו במקרה שלך), אין בעייה לכתוב את שם הרשת.

פורסם
  • מחבר

ksp חיפה.

מה לעשות אין כסף.... :'(

פורסם

קניתי הרבה מKSP ולא היה לי שום בעיום איתם חנות טובה (סניף באר שבע )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים