עבור לתוכן

9800 GTX או 4850?

Featured Replies

פורסם

הויכוח הזה הרי לעולם לא יבוא לסיום, מי שאוהב את Nvidia שיקנה כרטיס Nvidia, מי שאוהב את ATI שיקנה כרטיס ATI, בשום מקרה הכרטיסים לא יאכזבו...

פורסם

"9800GTX VS 4850" - דיי כבר עם השאלה הזאת!!!!!!!

נמאסתם!!!

פורסם
6s5qb6.jpg
פורסם

אוקיי, הבנו שחבר שלך שלח לך מליון תמונות עם נוסחים שונים של STFU, זה לא אומר שאתה צריך להציף בהן את הפורום

יש לי תיקיה של חצי ג'יגה של תמונות פורומים, ואתה לא רואה אותי שופך הכל פה.

פורסם

מבט חטוף על הפורום מראה דבר אחד? אלו שקנו כרטיסי HD4850 רוב הזמן מתעסקים עם CCC ופרופילים לתוכנית קרור של המאוורר, ולא דיברתי על כאלו שבכלל לא מצליחים לשנות את מהירות המאוורר.

שורה תחתונה: במקום לקנות כרטיס מסך לחבר ולהנות מהמשחקים, בעלי 4850 משחקים בפחד טמפ' גבוהה, מתעסקים עם פרופיל מאוורר.

ממש לא נראה טוב עבור מוצר חדש.

פורסם

מבט חטוף אחד על הפורום מראה דבר אחד:

בעלי הכרטיסים שמתעסקים עם השטויות האלו וכותבים על גבי הפורום הם בעיקר היסטריים.

לך תעיף מבט ב XS או ב G3D, הפורומים מלאים בטונות של אנשים עם מערכי קרוספייר חדשים, ומספר ההודעות על גבי הפורום לגבי התעסקות עם CCC או מהירויות מאוורר? אפסי.

זה לא שיש הבדל בכרטיסים שמקבלים, זו פשוט העובדה שלמרות ש HW הוא אחד הפורומים הטובים יותר בארץ, יש עוד פער בינו לבין הפורומים בחו"ל מבחינת בסיס משתמשים.

ולא, זה לא קשור לעובדה ש "בחו"ל יותר קר", ב XS יש לך ערימות של משתמשים מקליפורניה....

פורסם

מבט חטוף אחד על הפורום מראה דבר אחד:

בעלי הכרטיסים שמתעסקים עם השטויות האלו וכותבים על גבי הפורום הם בעיקר היסטריים.

לך תעיף מבט ב XS או ב G3D, הפורומים מלאים בטונות של אנשים עם מערכי קרוספייר חדשים, ומספר ההודעות על גבי הפורום לגבי התעסקות עם CCC או מהירויות מאוורר? אפסי.

זה לא שיש הבדל בכרטיסים שמקבלים, זו פשוט העובדה שלמרות ש HW הוא אחד הפורומים הטובים יותר בארץ, יש עוד פער בינו לבין הפורומים בחו"ל מבחינת בסיס משתמשים.

ולא, זה לא קשור לעובדה ש "בחו"ל יותר קר", ב XS יש לך ערימות של משתמשים מקליפורניה....

אז מה אתה רוצה להגיד בזה? שאנחנו אהבלים חסרי נסיון...?

ןחוצימזה גם בפורומים בכל יש כל מיני הצעות לפיתרון הבעיה.

פורסם

מדהים איך לגמרי פספסת את הנקודה-

זה לא ששם יש יותר הצעות "איך לפתור את הבעיה"

זה ששם מבינים שזו לא בעיה, ואף אחד לא מתלונן על זה.

הטענה שלי פה היא שהישראלים היסטרים, ונלחצים על שום דבר.

לך תעבור בין כמה חנויות, תשאל כמה HD4850 חזרו למימוש אחריות, אני בטוח שתופתע מהתשובות.

אני כבר עשיתי את זה, התשובה שקיבלתי:

"כמעט כלום, הרבה פחות מ 8800GT בזמן היציאה שלו לדוגמה, ואפילו פחות מ 9800GTX" (אני לא מדבר על הפלוס כי מן הסתם עדיין אין פרטים)

מן הסתם אתה בטח לא מאמין, כי אתה חושב שיש לי כביכול "אינטרס" מסוים להציג את הדברים ככה, ולכן אני ממליץ בחום שתתקשר לכמה חנויות ותשאל בעצמך.

(אני מניח שאת הסיפור של 8800GT בזמן היציאה וגלי הכרטיסים התקולים אתה כבר מכיר...)

פורסם

מבט חטוף על הפורום מראה דבר אחד? אלו שקנו כרטיסי HD4850 רוב הזמן מתעסקים עם CCC ופרופילים לתוכנית קרור של המאוורר, ולא דיברתי על כאלו שבכלל לא מצליחים לשנות את מהירות המאוורר.

שורה תחתונה: במקום לקנות כרטיס מסך לחבר ולהנות מהמשחקים, בעלי 4850 משחקים בפחד טמפ' גבוהה, מתעסקים עם פרופיל מאוורר.

ממש לא נראה טוב עבור מוצר חדש.

מממ האמת היא שלא. לא צריך להתעסק עם שום פרופיל בכרטיס הזה - הוא עובד פיקס גם ככה.

כל אלו שיצאו שהצהרות כמו -" ATI קבעו את מהירות המאוורר על איזה 17% וזה מאעפן , צריך לשנות.." פשוט טועים. ATI לא קבעו שום מהירות למאוורר. מהירות המאוורר שלו נשלטת על ידי הדרייבר ביחס לטמפ' והיא משתנה תמיד. החום שלו אכן חריג מכרטיסים אחרים בשוק.. אז מה ? אחרי חודש שיש לי אותו אני יכול להגיד לך שאין שום שינוי בביצועים שלו ב 90 מעלות. ככה הוא עובד והטמפ' של שאר הרכיבים במארז שלי גם כן כמו שהיו עם ה 8600GTS שהיה לי במארז לפניו.

ולהגיד מי שאוהב NVIDIA או אוהב ATI זה בכלל כבר לא קשור. אני לא אוהב אף אחד חוץ מהמשפחה שלי והאמת שגם אותם לפעמים לא כל כך..

היה לי עד היום רק כרטיסים של NVIDIA ואני עדיין חושב שיש להם כרטיסים מעולים.. פשוט יצא ככה שכאשר חיפשתי כרטיס לפני כמה שבועות ה 4850 היה הטוב ביותר למחיר שלו וזה היה השיקול היחיד שלי. מצידי ש3DFX היו מוכרים אותו - בכלל לא מזיז לי.

פורסם

יש מגוון של כרטיסים המקוררים ע"י קירורי צד שלישי (גם ל NVIDIA וגם ל ATI), השורה התחתונה זה המחיר, וכרגע NVIDIA יקרים ולא מציעים שום יתרון על פני המתחרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים