עבור לתוכן

kaza replacment

Featured Replies

פורסם

שלומות...

אני בעליו הגאה של מודם ADSL ומבחינתי החזרת השקעה על העלות של הנ"ל (מעבר לגלישה במהירות סבירה) היא כמובן הורדת קבצים. מכיוון שאין לי סבלנות לחפש שרתי WARWZ ושאר ירקות, שמחתי לגלות את ה - KAZA. אך אבוי (המורה שלי לספרות היתה מתמוגגת אם היא הייתה רואה את ההודעה הזאת), התחלתי למצות את מאגר הסרטים/משחקים של היוזרים בתוכנה זו.

לאחר הקדמה ארוכה זו, השאלה היא פשוטה. אם אני מחפש סרטים ומשחקים בלבד (ולא מוזיקה או תוכנות/תמונות ושאר מדיה), איזו תוכנת שיתוף קבצים אני אוכל להתקין שיש בה את המבחר הרב ביותר של סרטים (בעדיפות ראשונה) ואולי גם משחק או שתיים?

אני יודע ש AUDIOGALAXY מתמחה במוזיקה ואנא אל תזכירו את IMESH כי ניסיתי אותה והיא די דלוחה מבחינת היצע...

הצעות? (ועדיף מניסיון)

פורסם

יש את EDONKEY...

אבל אני לא יודע מאיפה מורידים אותה...

פורסם
  • מחבר

אם אתה לא יודע מאפא מורידים אותה, אז סביר להניח שלא ניסית אותה, נכון?

אז איך אתה יודע שהיא טובה לסרטים (אל תעלב, שאלה רלוונטית בלבד)

פורסם
  • מחבר

אני זוכר שראיתי פעם קישור לפורטל שמתמחה בתוכנות P2P...

מישהו יודע מה הלינק?

פורסם

קודם כל - החמור היא התוכנה הכי טובה שאתה יכול לבקש להורדת קבצים גדולים (<50mb).

וכן, זה מנסיון...

ועכשיו הלינקים:

פורטל תוכנות שיתוף

החמור!!!

פורסם

יש תוכנה שנקראת Direct Connect.

יש לה מאגר עצום של כל דבר שתבקש...

Direct Connect

פורסם

אם אתה לא יודע מאפא מורידים אותה, אז סביר להניח שלא ניסית אותה, נכון?

אז איך אתה יודע שהיא טובה לסרטים (אל תעלב, שאלה רלוונטית בלבד)

אל תסיק מסקנות כל כך מהר.

יש לי אותה והיא טובה לסרטים ומשחקים בעיקר.

פורסם

e donkey

bear share

פורסם

שלומות...

אני בעליו הגאה של מודם ADSL...

אתה לא באמת מתכוון לזה נכון?

לידיעתך, אתה בעליו הגאה של מודם צולע (אורכית או אלקטל) ושירות צולע עוד יותר, במדינת ישראל.

עכשיו אפשר להמשיך...

פורסם

שלומות...

אני בעליו הגאה של מודם ADSL...

אתה לא באמת מתכוון לזה נכון?

לידיעתך, אתה בעליו הגאה של מודם צולע (אורכית או אלקטל) ושירות צולע עוד יותר, במדינת ישראל.

עכשיו אפשר להמשיך...

מה שעשית לו פה זה ממש כמו לדקור בלון עם מחט :lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם
  • מחבר

מה הציניות והמרירות הפושה בחברי ??? אדם פונה בשאלה בנושא מסוים ובמקום לנסות לעזור, אנשים מנסים להנמיך את רוחו.

אז תודה רבה לכל מי שעזר, ולכל השאר - "סייג לחוכמה שתיקה".

רק לידע כללי - הכל יחסי בחיים, אז אולי אנחנו לא מקבלים בארץ את המיטב, אבל לאחר שנים של גלישה במודם "רגיל", השיפור היחסי מהווה ברכה. סוף דיון (מבחינתי לפחות) - לימדו להינות ממה שיש, אחרת החיים תמיד יראו אפורים.

פורסם

מה הציניות והמרירות הפושה בחברי ??? אדם פונה בשאלה בנושא מסוים ובמקום לנסות לעזור, אנשים מנסים להנמיך את רוחו.

אז תודה רבה לכל מי שעזר, ולכל השאר - "סייג לחוכמה שתיקה".

רק לידע כללי - הכל יחסי בחיים, אז אולי אנחנו לא מקבלים בארץ את המיטב, אבל לאחר שנים של גלישה במודם "רגיל", השיפור היחסי מהווה ברכה. סוף דיון (מבחינתי לפחות) - לימדו להינות ממה שיש, אחרת החיים תמיד יראו אפורים.

צודק בהחלט. לא ציפיתי ליותר מדי מה-ADSL, לא השקעתי ביותר מהחבילה הבסיסית ומודם פנימי שעלה פחות מ-400 ש"ח. ועכשיו במקום שיקח לי שבוע-שבועיים להוריד סרט בקאזה אני לפעמים מצליח להוריד תוך כמה שעות. בשבילי זה שיפור עצום ! גם קיבלתי את קו הטלפון שלי בחזרה וכבר לא צריכים להתקשר לסלולרי אם אני בבית וזה עוד יתרון.

פורסם

הקאזה עובדת בכלל??

היא משוםמה לא מתחברת לי ואני כבר יותר מחודשיים לא הורדתי שורים וזה מתחיל לעלולת לי על העצבים!!!

פורסם

הקאזה עובדת בכלל??

היא משוםמה לא מתחברת לי ואני כבר יותר מחודשיים לא הורדתי שורים וזה מתחיל לעלולת לי על העצבים!!!

עובדת מצוין.

פורסם

הקאזה עובדת בכלל??

עובדת מצוין.

יש לה בעיות לעבוד דרך:

שרת?

פירוואל?

כי אני לא מלצליח להתחבר..

יש הצעות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים