עבור לתוכן

שאלה בקשר לטמפרטורות של e7200

Featured Replies

פורסם

שלום יש לי תמעבד e7200 עם קירור סטוק והגעתי ל 3.6 ghz

עכשיו הטמפרטורות הן במצב מנוחה 37 מעבד ו50 כל ליבה לפעמים פחות

בצעתי בדיקה בocct אחרי 40 שניות זה אומר שהמעבד חם מדי והוא מגיע לשבעים מעלות אבל אני בודק באוורסט והוא על 56 והליבות על 70

אז השאלה שלי היא אם זה בודק לפי הליבות ולא לפי המעבד ? כי המעבד קר יחסית הוא לא מגיע ל60 אפילו וזה עוצר

תודה לעוזרים

פורסם

אתה עושה פה צעד ממש לא בריא למעבד שלך....

אל תעשה OC למעבד עם קירור סטוק בשביל זה יש קירורים צד שלישי

פורסם

הבדיקה מתייחסת לליבות וככה צריך.

קרור הסטוק של מעבדי הפנרין קטן בחצי מהקרור שבא עם הE6XXX לדוגמא וממש ממש לא מומלץ לך להמהירו אותו ל3.6 עם הקרור הנ"ל. תשקיע לפחות בפריזר 7 פרו, הוא יעשה את העבודה.

פורסם

בריא בריא...

המעבד הזה יכול לעבוד עד 75 ואפילו 80 מעלות כמו שצריך וגם מעל 70 מעלות זה לא כזה נורא בשבילו.

באתר של אינטל הטמפרטורה המקסימאלית המומלצת היא 74.4...

עכשיו,לגבי הOC, בהחלט הקירור של אינטל קטן אבל לפי הטמפרטורה שלך אני לא חושב שאתה צריך להחליף קירור מכיוון שOCCT מאמץ את המעבד יותר מכל דבר אחר כמעט(גם פריים לא מביא את המעבד שלי ל75 מעלות.. רק OCCT)

במשחקים המעבד שלך לפי דעתי לא יגיע אפילו ל60 אז אין לך מה לדאוג.

לגבי הקירור, בכלזאת הייתי ממליץ להחליף לפריזר 7 פרו כי 115שקל בשביל ראש שקט זה משתלם לדעתי :D

פורסם

אני הייתי מסכים איתך אם היה מדובר בקרור המלא של אינטל ולא זה הקטן בחצי - הוא לא מסוגל לשאת בחום המשתחרר לאורך תקופה ארוכה. אם אחרי 40 שניות הוא עובר את ה70 מעלות זה לא מומלץ להמשיך וכמו שאתה יודע וציינת, עלות הפריזר לא גבוהה.

פורסם
  • מחבר

אני הייתי מסכים איתך אם היה מדובר בקרור המלא של אינטל ולא זה הקטן בחצי - הוא לא מסוגל לשאת בחום המשתחרר לאורך תקופה ארוכה. אם אחרי 40 שניות הוא עובר את ה70 מעלות זה לא מומלץ להמשיך וכמו שאתה יודע וציינת, עלות הפריזר לא גבוהה.

אני יודע שזה לא ממש קירור לעשות איתו OC אבל עדיין המעבד קר והליבות חמות אז למה זה מתייחס לליבות גם שהורדתי תתדר ל 3.2 ghz זה אמר שהוא חם ב occt

ויש כאלה שמגיעים ל 4 ghz עם קירור סטוק

לגביי הפריזר 7 אני יודע ששוה ליקנות אותו היה לי את הפריזר 64 והוא אחלה אבל הוא לא מספיק

שמע אחי יש לי קירור של אסוס לסוקט 775 משהו נחמד יותר טוב מהסטוק מה אתה אומר לשים אותו ? אין לי עצבים להרכיב אותו כי צריך לפרק את כל הלוח אז מה אתה אומר להרכיב אותו ?

סליחה על החפירה :)

פורסם

בריא בריא...

המעבד הזה יכול לעבוד עד 75 ואפילו 80 מעלות כמו שצריך וגם מעל 70 מעלות זה לא כזה נורא בשבילו.

באתר של אינטל הטמפרטורה המקסימאלית המומלצת היא 74.4...

עכשיו,לגבי הOC, בהחלט הקירור של אינטל קטן אבל לפי הטמפרטורה שלך אני לא חושב שאתה צריך להחליף קירור מכיוון שOCCT מאמץ את המעבד יותר מכל דבר אחר כמעט(גם פריים לא מביא את המעבד שלי ל75 מעלות.. רק OCCT)

במשחקים המעבד שלך לפי דעתי לא יגיע אפילו ל60 אז אין לך מה לדאוג.

לגבי הקירור, בכלזאת הייתי ממליץ להחליף לפריזר 7 פרו כי 115שקל בשביל ראש שקט זה משתלם לדעתי :D

אינטל לא מספקת את האינפורמציה שאנחנו רוצים לגבי Tjunction, אלא רק Tcase.

הטמפ' שאתה ראית היא של המעבד ולא של הליבות. זהו המקסימום לTcase.

עריכה- הטמפ' המקסימלית ושנחשבת לחמה מאוד למעבד שלו היא 75מעלות. ו-טמפ' מעבד של 70.

לפרטים נוספים

http://www.tomshardware.co.uk/forum/221745-11-core-quad-temperature-guide

פורסם

תחליף לקירור של אסוס תראה מה קורה מבחינת טמפרטורה...

זו מה שתוכל לעשות כרגע..

פורסם
  • מחבר

תחליף לקירור של אסוס תראה מה קורה מבחינת טמפרטורה...

זו מה שתוכל לעשות כרגע..

יישששש אחי הוא לא עובר את ה 62 עכשיו יש איזה סוס וזה קירור של אסוס פשוט כזה במנוחה הוא עכשיו 28 לעומת ה 40 שהיה לפני הליבות ירדו ב7 מעלות

אני מאמין שאני יכול להוריד עוד טיפה את המעלות כי שמתי משחה טרמית מעפנה שהיה לי בשקית שקיבלתי בזיגזג

מה לדעתכם אני יכול להמשיך עם ה oc ?

ויש לי עוד שאלה איך אני מבטל את הoc לזכרונות בלוח p35 ds3l ?

פורסם

עם כל הכבוד לשקט הנפשי....

כל עוד אתה יכול?

זאת מצווה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה על העזרה כולם יש לי 2 שאלות

1 איך מבטלים את ה oc לזכרונות בלוח p35 ds3l

2 ביטלתי בביוס את הsmart fan עכשיו המאוורר של המעבד על 3200 rpm אבל אני לא שומע אותו ממש זה לא מפריע לי

אז להשאיר את זה ככה או שזה לא טוב ? כי זה הוריד לי ל 21 מעלות את המעבד והרעש לא ממש מורגש

פורסם

3.2 RPM???.... אתה רוצה לערוך את המשפט או שאני יענה עכשיו?

פורסם

אם זה לא מפריע לך (הרעש) אז למה לא? תן לו בראש!

פורסם
  • מחבר

אם זה לא מפריע לך (הרעש) אז למה לא? תן לו בראש!

הגעתי ל 3.75 ghz ובמאמץ הוא לא עבר את ה 64 ומזג האוויר חם מאוד אז זה סבבה ואני רוב היום עם מזגן בחדר

עריכה : אני על 3.75 אבל יש לי עכשיו רק 1 גיגה ראם והוא 667 ומקודם היה לי 2 גיגה של 800 כי אחי לקח לי את ה 800

והביצועים בקריסיס ירדו מה זה אני לא יכול לשחק יש לי 45 fps ואני מזיז תרובה למשל יורד לי ל5 יש תקיעה ואז חוזר למשהו יש מושג למה זה ?

הביצועים ירדו רק בקריסיס ב 3dmark06 התוצאה עלתה ב 100 נקודות

אז למישהו יש מושג למה הביצועים ירדו בקריסיס ? וזה לא ניראה לי קשור לזה שיש לי 1 גיגה ראם עכשיו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים