עבור לתוכן

Radeon 4870X2 GDDR5 2GB הגיע לארץ!

Featured Replies

פורסם

כמה FPS לדעתך אני אקבל עם HD4870X2 בCrossFire, על 800X600 בDigger?

לדעתי אתה טועה, יש כאלה שרוצים איכויות מטורפת על 1680X1050 וכאלה... יש גיימרים ויש גיימרים :nixweiss:

אתה מוזמן לקנות לבדוק :)

ברור שיהיואנשים שיקנו כרטיס כזה גם למסך 19 אינץ', אבל מה הם יעשו בזה חוץ מלבזבז כסף?

• תגובות 51
  • צפיות 4.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה מוזמן לקנות לבדוק :)

ברור שיהיו אנשים שיקנו כרטיס כזה גם למסך 19 אינץ', אבל מה הם יעשו בזה חוץ מלבזבז כסף?

ניסיתי... אבל זה לא עובד :( זה עושה כזה 8 אופקי ואני לא יודע מה זה אומר :s07:

דרך אגב, אנשים שירשו לעצמם לקנות HD4870X2, ירשו לעצמם גם לקנות מסך 30"...

פורסם

ואוו, נשמע מדהים, הוא גם נורא חושני וסקסי.

מי בעד למשכן את התחתונים ולקנות אותו בcrossfire?

יש לי פה שורה של תחתונים שתכננתי למשכן...

סתם, באמת בניתי לי מפרט כי אני הולך לקנות מחשב עוד חודש שיכיל לוח אם תומך וספק כוח 1000W, אך לפי הביקורות שלו ב-CF אין בכלל מה לחשוב לכיוון הזה.

אני עדיין לא מבין למה הוא לא עובד טוב, בגלל דרייברים/תמיכת משחקים או בגלל צוואר בקבוק (בכל זאת, חתיכת 4 ליבות...), אבל הגעתי למסכנה שזה אף פעם לא יהיה שווה, כי זה מסובך מדיי למשחקים לחלק את החישובים ל-4 ליבות (במעבדים המרכזים זה עדיין לא עושה את זה, אז אין סיבה להשקיע כסף גדול כשזה לא יבוא לידי ביטוי בכרטיס המסך).

ירדתי מרעיון ה-CF, ואני מקווה שהכרטיס הבודד ייתן לי ביצועים מטורפים עדיין על ה-LCD שלי.

אני לא הייתי מתלהב מהכרטיס הזה כל כך מהר בטח לא ב 2500 שקל שניראה לי קצת יקר ומוגזם אפילו

המחיר הוא טיפה יותר מה-GTX 280 (לאחר הורדת המחירים), וביצועים "טיפה" יותר טובים ברוב המשחקים (חוץ מאלה ש"אוהבים" את Nvidia).

המחיר לדעתי סביר, וכמו שמישהו פה אמר, לא כולם צריכים את הכרטיס. בכל זאת הוא מפלצת. 4870 בודד בגרסת 1GB (גם 512MB) מתאים לרוב האנשים.

פורסם

יש לי פה שורה של תחתונים שתכננתי למשכן...

סתם, באמת בניתי לי מפרט כי אני הולך לקנות מחשב עוד חודש שיכיל לוח אם תומך וספק כוח 1000W, אך לפי הביקורות שלו ב-CF אין בכלל מה לחשוב לכיוון הזה.

אני עדיין לא מבין למה הוא לא עובד טוב, בגלל דרייברים/תמיכת משחקים או בגלל צוואר בקבוק (בכל זאת, חתיכת 4 ליבות...), אבל הגעתי למסכנה שזה אף פעם לא יהיה שווה, כי זה מסובך מדיי למשחקים לחלק את החישובים ל-4 ליבות (במעבדים המרכזים זה עדיין לא עושה את זה, אז אין סיבה להשקיע כסף גדול כשזה לא יבוא לידי ביטוי בכרטיס המסך).

ירדתי מרעיון ה-CF, ואני מקווה שהכרטיס הבודד ייתן לי ביצועים מטורפים עדיין על ה-LCD שלי.

המחיר הוא טיפה יותר מה-GTX 280 (לאחר הורדת המחירים), וביצועים "טיפה" יותר טובים ברוב המשחקים (חוץ מאלה ש"אוהבים" את Nvidia).

המחיר לדעתי סביר, וכמו שמישהו פה אמר, לא כולם צריכים את הכרטיס. בכל זאת הוא מפלצת. 4870 בודד בגרסת 1GB (גם 512MB) מתאים לרוב האנשים.

לחבר שלי יש מסך 22", כרטיס מסך 8800 והולך לו ממש יפה בCOD4 בהגדרות יפות.

גם 4870 זה הגזמה למשתמש ממוצע לדעתי.

פורסם

לחבר שלי יש מסך 22", כרטיס מסך 8800 והולך לו ממש יפה בCOD4 בהגדרות יפות.

גם 4870 זה הגזמה למשתמש ממוצע לדעתי.

למי שאין בעיה עם SLI

אפשר לקנות היום SLI 9600GT עם OC מהמפעל ב700 שקל עם קירור מצויין ויכולת OC טובה שתיתן אפילו עוד יותר ביצועים

וזה מאוד משתלם למחיר

לדעתי כרגע לא צריך יותר מזה

אני יש לי את זה ומריץ קרייסיס על V.HIGH והכל רץ יפה

3DMARK06 מעל 17 אלף נקודות

VANTAGE באיזור ה11+ אלף נקודות

בקיצור, תחשבו על זה...

נראה לי יותר מידי להוציא קרוב ל3 אלף ש"ח על כרטיס

וזה לא העניין של מי פה עשיר ומי לא

זה עניין של מי בכלל צריך 150FPS

גם ככה העין האנושית לא מסוגלת לראות את זה וגם לא קרוב לזה

פורסם

למי שאין בעיה עם SLI

אפשר לקנות היום SLI 9600GT עם OC מהמפעל ב700 שקל עם קירור מצויין ויכולת OC טובה שתיתן אפילו עוד יותר ביצועים

וזה מאוד משתלם למחיר

לדעתי כרגע לא צריך יותר מזה

אני יש לי את זה ומריץ קרייסיס על V.HIGH והכל רץ יפה

3DMARK06 מעל 17 אלף נקודות

VANTAGE באיזור ה11+ אלף נקודות

בקיצור, תחשבו על זה...

נראה לי יותר מידי להוציא קרוב ל3 אלף ש"ח על כרטיס

וזה לא העניין של מי פה עשיר ומי לא

זה עניין של מי בכלל צריך 150FPS

גם ככה העין האנושית לא מסוגלת לראות את זה וגם לא קרוב לזה

זה לא קטע של מי צריך 150 פריימים לשניה, זה קטע של היום 150 ומחר 60. אני רוצה לקנות מחשב ולבצע בו כמה שפחות שידרוגים עד לקניית מחשב חדש עם טקסטורה חדשה.

פורסם

זה לא קטע של מי צריך 150 פריימים לשניה, זה קטע של היום 150 ומחר 60. אני רוצה לקנות מחשב ולבצע בו כמה שפחות שידרוגים עד לקניית מחשב חדש עם טקסטורה חדשה.

אין חיה כזאת! אם אתה רוצה להישאר בחוד החנית.

פורסם

אין חיה כזאת! אם אתה רוצה להישאר בחוד החנית.

אני דווקא חושב ש4870X2 ישאר לו להרבה, הרבה (פאקינגגגג) הרבה, זמן, ובמיוחד CF... אוץ...

אבל נראה לי שיותר עדיף במקום לקנות מחשב ב15 אלף שקל, לקנות מחשב ב7 או 6 אלף שקל, ולשדרג שכשאתה לא מסופק מהביצועים.

פורסם

אני דווקא חושב ש4870X2 ישאר לו להרבה, הרבה (פאקינגגגג) הרבה, זמן, ובמיוחד CF... אוץ...

אבל נראה לי שיותר עדיף במקום לקנות מחשב ב15 אלף שקל, לקנות מחשב ב7 או 6 אלף שקל, ולשדרג שכשאתה לא מסופק מהביצועים.

כמה הרבה? כמו שה-3870X2 החזיק? אולי כמו שה-8800gts 640 החזיק?:silly:

אבל אני מסכים איתך על ההערה השנייה - אין טעם להשקיע כאלה סכומים על חומרה.

פורסם

לא דיברתי על פופולאריות, דיברתי על ביצועים במשחקים חדשים.

פורסם

ה8800GTX כבר כמעט שלוש שנים בשוק ועדיין שולט בכל בנצמארק (להוציא, HD4850 HD 4870 260GTX 280 GTX, לך תגיד

שהוא לא היה שווה את ההשקעה)

פורסם

לא דיברתי על פופולאריות, דיברתי על ביצועים במשחקים חדשים.

אני יודע, אבל אתה טועה, כי החומרה מתקדמת ביחד עם המשחקים. כל עוד הכרטיס לא מתמודד עם crysis אז הוא לא יצליח להתמודד עם משחקים חדשים יותר, ואז יגיע ה-5870X2 וכן הלאה..

כרגע נראה לך שזה ה-כרטיס והוא יחזיק בשקט ל-3 שנים, אבל חכה שנה ותראה מה יקרה.

ולגבי ה-8800GTX - תודה שאתה מת לשדרג לכרטיס חדש אבל חבל לך על כל הכסף ששמת עליו..

פורסם

אני יודע, אבל אתה טועה, כי החומרה מתקדמת ביחד עם המשחקים. כל עוד הכרטיס לא מתמודד עם crysis אז הוא לא יצליח להתמודד עם משחקים חדשים יותר, ואז יגיע ה-5870X2 וכן הלאה..

כרגע נראה לך שזה ה-כרטיס והוא יחזיק בשקט ל-3 שנים, אבל חכה שנה ותראה מה יקרה.

ולגבי ה-8800GTX - תודה שאתה מת לשדרג לכרטיס חדש אבל חבל לך על כל הכסף ששמת עליו..

אני עם 5200 אז שוש, וחוץ מזה מה צריך לשדרג אותו, מריץ קרייסיס על הגדרות גבוהות מאוד.

אין שום משחק שצורך יותר ממנו .

פורסם

ה 8800GTX עשה את שלו מזמן עברו כמעט שנתיים והוא עדיין סוחב כל משחק חוץ מקרייסיס שאותו שום כרטיס לא מצליח בגלל בעייה במנוע אני אומר חחכו לקרייסיס החדש שבא ותראו את הסגולות של הכרטיסים החדשים..

פורסם

יאייי

2550 בפוקס

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים