פורסם 2008 באוגוסט 1417 שנים אני שוקל לקנות Xbox יד שנייה. (דור ראשון)1. מהו מחיר סביר לשלם על אחד כזה יד שנייה?2. מה כדאי לי לבדוק לפני שאני קונה אותו?
פורסם 2008 באוגוסט 1417 שנים לעדתי עדיף כבר לקנות PS2 יד שנייה מאשר XBOX, השלט שלו פשוט ענקי!בחזרה לנושא,מחיר לדעתי לא יותר מ400-500.לבדוק? המ, אם הוא מגיע עם שלטים, כבל חשמל/ספק(אני לא יודע מה יש בXBOX), אם הוא תקין ואם אתה מקבל איתו משחקים(שזה לא חובה אבל יתרון)
פורסם 2008 באוגוסט 1417 שנים מחבר אי אפשר לקנות שלט אחר?מקסימום אם השלט יהיה ממש לא נוח.ול- X-BOX יש יתרון חומרתי בגלל זה אני מעדיף אותו.
פורסם 2008 באוגוסט 1417 שנים עובדה שהוא הצליח הרבה פחות מהPS2 אבל נעזוב את זה.לגבי השלט, אין לי מושג.הרצתי חיפוש בזאפ של שלטים לXBOX וזה מצא רק ל360.http://www.xbox360fanboy.com/media/2006/03/controllers.jpgתראה איזה ענקי הרגיל(הוא העליון, השניים האחרים הם של 360)עריכה:אולי זה קטן יותר(או שהתמונה עצמה):http://www.xbox.com/NR/rdonlyres/267E7127-5AC8-4E64-8946-50A85B1CBFE2/0/ilmxboxcontrollersgreen.jpg
פורסם 2008 באוגוסט 1417 שנים מחבר עושה רושם שיש משהו.http://en.wikipedia.org/wiki/Image:XboxOriginalController.jpg
פורסם 2008 באוגוסט 1417 שנים עדיף שתקנה PS2 יש לו פי כמה וכמה יותר משחקים. לXBOX אין משחקים משהו וגם הם מעטים,זאת קונסולה לא טובה בקיצור.PS2 עדיף בהרבה.
פורסם 2008 באוגוסט 1417 שנים השלט שצילמת זה מה שיש גם לי,אין יותר את השלטים הענקיים האלה...!אני לא חושבת שבכלל מישהו קנה אותם או קיבל אותם עם ה-XBOXיש לי XBOX והוא מעולה! גרפיקה מצויינת!וזה לא נכון שאין לו משחקים, פשוט ישראל לא מביאה משחקים כי ה-PS2 יותר מפורסם פה ובעולם בגלל SONYאבל אני מעדיפה את הXBOXאני אבל חושבת שלא כדאי לך לקנות אותו כרגע כי הוא כבר ישן, אלא לחסוך ולקנות את החדש 360דרך אגב אתה יכול לקנות ב-EBAY ב-350 דולר את ה-360 שזה מאוד זוללללללללללללל יחסית למחירים פה בארץתהנה!
פורסם 2008 באוגוסט 1417 שנים מה זה משנה היתרון החומרתי אם מדברים על קונסולה של לפני כמה וכמה שנים ? זה כמו להעדיף ג'נסיס על גיימבוי בגלל הייתרון החומרתי. זה לא משנה. הכל חרא לעומת היום. לך לפי היצע המשחקים. אם אתה רוצה XBOX בשביל לשחק בשני ה Halo הראשונים אז לך על זה, אבל אם אתה סתם קונה אותו בשביל לקנות קונסולה אז לך על ה PS2 בלי לחשוב פעמיים... Ratchet and Clank God of War Okami Prince of Persia לך על זה
פורסם 2008 באוגוסט 1417 שנים מחבר אני אבל חושבת שלא כדאי לך לקנות אותו כרגע כי הוא כבר ישן, אלא לחסוך ולקנות את החדש 360דרך אגב אתה יכול לקנות ב-EBAY ב-350 דולר את ה-360 שזה מאוד זוללללללללללללל יחסית למחירים פה בארץתהנה!אני לא מתכוון להשקיע יותר מ 500 - 700 ש"ח בקונסולה.
פורסם 2008 באוגוסט 1417 שנים אז לפי דעתי לא יהיה שווה לך לקנות בכלל את ה-XBOX הזה....כי לא יוצאים משחקים חדשים בתדירות גבוהה כל כך כמו הקונסולות החדשות...
פורסם 2008 באוגוסט 1417 שנים עדיף שתקנה PS2 יש לו פי כמה וכמה יותר משחקים. לXBOX אין משחקים משהו וגם הם מעטים,זאת קונסולה לא טובה בקיצור.PS2 עדיף בהרבה.לא צריך להגזים, לXBOX יש יותר ממספיק משחקים ורובם מעולים, הבעיה היחידה שאולי יהיה קשה יותר להשיג אותם במקצת ולPS2 עדיין יוצא משחק פה ושם.
פורסם 2008 באוגוסט 1417 שנים אני לא מתכוון להשקיע יותר מ 500 - 700 ש"ח בקונסולה.אז תקנה PS2 משומש היום קונים או :WII\PS3\XBOX360 לפי הטעם או PS2 משומש PS2 חדש כבר לא שווה את המחיר לדעתי בנוגע לXBOX הראשון זה לא שאין לו משחקים טובים דווקא יש לו ספריה נחמדה הבעיה שרוב הטובים יצאו גם למחשב ורק בודדים מהטובים לא יצאו למחשב לאומת זאת לPS2 יש הרבה משחקים שלא הגיעו למחשב
פורסם 2008 באוגוסט 1417 שנים בנוגע לXBOX הראשון זה לא שאין לו משחקים טובים דווקא יש לו ספריה נחמדה הבעיה שרוב הטובים יצאו גם למחשב ורק בודדים מהטובים לא יצאו למחשב כנראה הצורה הכי דגנרטית להסתכל על קניית קונסולה, קונסולה =! מחשב גם כאשר מדובר במשחק זהה, חוויית המשחק על קונסולה שונה לגמרי.מעבר לזה שקונסולה זה משחק ליותר משחקן 1, קונסולה אפשר לשחק בכמעט כל מקום, מחשב לעומת זאת זה בחדר הפרטי שלך(או המרתף של אמא what ever floats your boat)...קונסולה זה לא תחליף למחשב, ומחשב זה לא תחליף לקונסולה, 2 מוצרים שמספקים משהו שונה לגמרי גם מבחינת משחק נטו.
פורסם 2008 באוגוסט 1417 שנים מסכים עם דובי.אני רק אציין שאם הבחור לא רוצה משחקים ספציפים של XBOX (דוגמא פורזה שזה משחק מדהים שיצא רק לXBOX) , עדיף לקנות PS2 ולו בגלל העובדה שניתן להשיג לו משחקים פשוט בכל מקום וכנראה הרבה יותר בזול מהXBOX הראשון.מה גם שבמקרה של תקלה יהיה הרבה יותר קל לתקן PS (והרבה יותר קל להשיג לו עוד שלטים , כרטיסי זיכרון וכו) מאשר לXBOX.ועוד עריכה קטנה - השוק הכי חזק של הXBOX היה ארה"ב ככה שאם אתה קונה (ויכול להזמין משחקים מהאינטרנט) הייתי הולך אך ורק על קונסולה אמריקאית.ליביו
פורסם 2008 באוגוסט 1417 שנים כנראה הצורה הכי דגנרטית להסתכל על קניית קונסולה, קונסולה =! מחשב גם כאשר מדובר במשחק זהה, חוויית המשחק על קונסולה שונה לגמרי.מעבר לזה שקונסולה זה משחק ליותר משחקן 1, קונסולה אפשר לשחק בכמעט כל מקום, מחשב לעומת זאת זה בחדר הפרטי שלך(או המרתף של אמא what ever floats your boat)...קונסולה זה לא תחליף למחשב, ומחשב זה לא תחליף לקונסולה, 2 מוצרים שמספקים משהו שונה לגמרי גם מבחינת משחק נטו.דובי היו לי מספיק קונסולות ומספיק מחשבים שהמשחק זהה לא הרגשתי איזה חוויה מיסטית מיוחדת בין הגרסאות אתה יכול להגיד שלרוב מחברים קונסולה למסך גדול ומשחקים אם גימפאד אבל את זה גם אפשר כבר הרבה שנים במחשב ובעבר עשיתי גם את זה מה כל כך שונה בין PES לקונסולות לPES למחשב אם אתה מחבר את שניהם לאותו מסך ומשתמש באותו גימפאד ? ואתה יכול לבדוק הרבה משחקים בפועל החוויה מאוד דומה את גיאד אמפיר שחקתי בעזרת גימפאד ואני לא חושב שהפסדתי כלום המשחק טוב מאוד גם במחשב ורץ בהגדרות טובות יותר ובמחשב שלי היום בקושי היה זמני טעינה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.