עבור לתוכן

מסך לא רחב 20+ בעיקר לטקסט #קניתי, צריך עזרה

Featured Replies

פורסם

##########################################################

בשעה טובה ומוצלחת חזרתי עם ה HP LP2065 המדהים מנקסטופ

אחרי ציד פיקסלים מתים הצלחתי לתפוס אחד, אבל יש בעיה שיותר מפריעה לי - המסך נוטה שמאלה לכיוון הפיווט - הפינה השמאלית של המסך גבוהה בכס"מ אחד מהפינה הימנית. האם אפשר לסדר את זה או שצריך לרוץ להחליף?

##########################################################

שלום אני רוצה לקנות מסך ל: 1. טקסט, 2. גראפיקה וסרטים - בסדר העדיפויות הזה.

אני מעדיף מסך לא רחב.

עד איזה גדלים יש מסכים לא רחבים?

אני חושב על גדלים בסביבות ה20. על מה אתם ממליצים לי?

התקציב הוא די דינאמי אז אני לא אנקוב בו, אני אשמח לקבל הרבה הצעות עם פירוט רב לגבי נקודות חזקות וחלשות ואז להחליט.

תודה

פורסם

קרא את חוקי הפורום וערוך את הכותרת ככה שתהיה יותר אינפורמטיבית.

פורסם
  • מחבר

קראתי את החוקים, קראתי עשרות דפים של מדריכים והודעות בפורום, אשמח לקבל עזרה עכשיו :)

אה וכתבתי את ההודעה מחדש!

פורסם

ה-LP2065 של HP הוא מסך מצויין בכ-2000 ש"ח, ויש גם את ה-2007FP של דל וה-2000CP של LG, מסכים דומים במחיר דומה.

פורסם
  • מחבר

הLP2065 מסתמן כמסך שהכי מתאים לי

אני גר בירושלים אז נח לי לקנות בנקסטופ. קראתי הרבה דיונים מהפורום שהמסך LP2065 הופיע בהם ומצד אחד אומרים שבנקסטופ יש שירות מעולה ומצד שני אומרים שיש איזושהי בעיה לעשות בדיקת פיקסלים בחנות. מישהו יכול להביא לי מידע עדכני בנושא?

אני רוצה ללכת לחנויות עם תצוגה של מסכים וולבחון את הדברים בשטח. איזה מסך, שסביר שיהיה בתצוגה, יהיה הכי קרוב לLP2065 ? מה אני צריך לבחון ולשאול בתצוגות?

פורסם

הLP2065 מסתמן כמסך שהכי מתאים לי

אני גר בירושלים אז נח לי לקנות בנקסטופ. קראתי הרבה דיונים מהפורום שהמסך LP2065 הופיע בהם ומצד אחד אומרים שבנקסטופ יש שירות מעולה ומצד שני אומרים שיש איזושהי בעיה לעשות בדיקת פיקסלים בחנות. מישהו יכול להביא לי מידע עדכני בנושא?

אז לא נותנים לעשות בדיקת פיקסלים בחנות. אז מה? פיקסל מת הוא די נדיר, וגם אם יהיה לך אחד, זה לא יהרוג אותך. מה גם שעל מסך IPS עם גודל נקודה קטן כמו שיש ב-LP2065 כנראה לא תבחין בו בכלל.

אני רוצה ללכת לחנויות עם תצוגה של מסכים וולבחון את הדברים בשטח. איזה מסך, שסביר שיהיה בתצוגה, יהיה הכי קרוב לLP2065 ? מה אני צריך לבחון ולשאול בתצוגות?

אין שום דבר קרוב ל-LP2065 שסביר שתמצא בתצוגה. רק אולי את ה-2007FP ב-LCDTV בפתח-תקווה.

פורסם

^

:xyxthumbs:

דעתי בנושא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=251062.0

אתה גם מוזמן אלי הביתה להתרשם ממנו (DELL2007FP) ומאחיו הגדול ה-DELL2407WFP אם תרצה (ב"ש).

לך קרא בלינק בעיון - יש שם תשובה לכל מה שתרצה.

במחיר הזה יש רק 3 דגמים כיום, כולם 20':

DELL2007FP או אחיו הרחב ה-DELL2007WFP

HP LP2065

LG L2000C או אחיו הרחב LG L2000CP

ב-19' יש רק את ה-Eizo S1932 אבל זה בזבוז כסף מוחלט אלא אם אתה עורך גרפי מקצועי.

פורסם
  • מחבר

אז לא נותנים לעשות בדיקת פיקסלים בחנות. אז מה? פיקסל מת הוא די נדיר, וגם אם יהיה לך אחד, זה לא יהרוג אותך. מה גם שעל מסך IPS עם גודל נקודה קטן כמו שיש ב-LP2065 כנראה לא תבחין בו בכלל.

זה לא יהרוג אותי אבל זה לא מקובל עלי

במיוחד שאני חושב שבדיקת פיקסלים היא דבר יותר מסטנדרטי - הייתי לא מזמן בחנות שאני מחשיב כמאד גרועה וראיתי איך עושים בדיקת פיקסלים למסך. שאלתי את הטכנאי לגבי זה והוא אמר לי שזה מדיניות אצלם - הם לא מוציאים מסך מהחנות בלי לבדוק את הפיקסלים.

פורסם

LG L2000C או אחיו הרחב LG L2000CP

ככל הידוע לי L2000CP הוא היורש של L2000C שכבר הרבה זמן לא זמין, וכמוהו הוא מסך לא רחב. LG הוציאו אותו אחרי שהם הוציאו את L2000CN שמבוסס TN.

השאלה היא האם דל ילמדו מהלקח של LG.

פורסם

איזה מסך מהשלושה המומלצים מעלה (dell 2007fp, hp lp2065, lg l2000cp ) יעבוד הכי טוב עם כרטיס מסך ati hd 3850 agp .

תודה

אבירם.

פורסם

אין שום הבדל. כל מסך עובד עם כל כל כרטיס מסך.

פורסם
  • מחבר

בשעה טובה ומוצלחת חזרתי עם ה HP LP2065 המדהים מנקסטופ :yelclap:

אחרי ציד פיקסלים מתים הצלחתי לתפוס אחד, אבל יש בעיה שיותר מפריעה לי - המסך נוטה שמאלה לכיוון הפיווט - הפינה השמאלית של המסך גבוהה בכס"מ אחד מהפינה הימנית. האם אפשר לסדר את זה או שצריך לרוץ להחליף?

פורסם

תתחדש על המסך. כדי לחדד את הנקודה שהעלית: האם המסך מסרב להישאר במצב מאוזן גם אחרי כיוון שלו וחוזר להיות במצב מעט נטוי לצד שמאל?

בביקורת של המסך ב-Prad נכתב:

The pivot mechanics of the monitor have a suspension point in both landscape and portrait mode. Since there is a little bit too much clearance, the monitor's alignment needs to be balanced by hand.

http://www.prad.de/en/monitore/review-hp-lp2065-part3.html

פורסם
  • מחבר

מה זה by hand? יש איזה מנגנון במסך או שדורשים ממני להיות יצירתי (במובן לא טוב)?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים