עבור לתוכן

[שאלה] בצריבה ופיצול קבצים

Featured Replies

פורסם

שלום הורדתי משחק ששוקל 6.32 ג'יגה...

1. אם אני יפעיל בדיימון טולס זה יעבוד? כאילו הדיימון טולס קוראת קבצים בגודל כזה?

2. אם אני רוצה לצרוב קובץ בגודל כזה איך אני עושה את זה? יש את הדיסקים של 8.5 ג'יגה או משו אבל אין לי מושג איך משתמשים בהם?

3.יש דרך לפצל את הקובץ כדיי שאני יוכל לצרוב אותו על 2 דיסקים של די וי די רגילים?

פורסם

קודם כל:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=301391.0

Warez, Hacking, Cracks, ותוכן לא חוקיות הם לא נושא לדיון בפורום ואין לפרסם דיונים או הודעות בעלי תוכן זה. הכוונה היא אפילו לא לציין שמות של קבצים מסוג זה, ובטח שלא הורדות ישירות או דרך כל תוכנה אחרת.

אם יש לך מערכת קבצים NTFS אז אין שום בעיה גם לעבודת עם קובץ בגודל של 600 ג'יגה.

תחלק אותו לכמה חלקים שאתה צריך עם תוכנת ארכיון פשוטה כמו winrar (אנשים כבר הספיקו לשכוח איך היו פעם מעתיקים מידע בדיסקטים 3.5") .

פורסם
  • מחבר

איך מחלקים עם WINRAR?

פורסם

תיצור ארכיון חדש ותן לו את הגודל הרצוי ב volume size.

פורסם
  • מחבר

מזה ארכיון חדש אחי? אין לי מושג :/

פורסם

אם מותקן אצלך WINRAR

תסמן את הקובץ שאתה רוצה לחלק ותקליק עליו עם הכפתור הימני של העכבר ואז תעשה add to archive

בחלון שיפתח... הנה תמונה שמסבירה כיצד לחלק ולאילו גדלים. אמורה להיות אפשרות לחלק לגדלים ספציפיים שאתה קובע, אני רק לא מוצא אותה... אני בטוח שתמצא אותה, אם זה משנה לך (כי יש שם גדלים שמורים מראש לכל מיני מדיות צריבה/גיבוי).

capture14082008195535ts3.png

יש לציין גם שלא תוכל להפעיל מהדיסק את הקובץ אם חילקת אותו לשני דיסקים, כי הWINRAR דורש את שני הקבצים בשביל לפתוח אותם (במקרה שלך לקובץ אחד שמורכב משניהם).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים