פורסם 2008 באוגוסט 1317 שנים היי,אני מתכוון לקחת דיסק לייטסקרייב, להכניס אותו הפוך ולעשות את הלייבל בלי לצרובזה אפשרי או שחייב קודם לצרובאני רוצה לעשות את זה לכמה דיסקים ואז בבית לצרוב אותם רגיל כי לי אין צורב לייטסקרייב ולחבר שלי יש.תודה רבה!
פורסם 2008 באוגוסט 1417 שנים מחבר כמו מה למשל? זה לא מספיק אינפורמטיבי?חזרה לנושא,אם אני צורב אצלי את רגיל, ואחרי כמה ימים מביא את הדיסק שצברתי לחבר שלי וצרוב את הלייבל, זה יעבוד ללא בעיות?
פורסם 2008 באוגוסט 1417 שנים אם אתה מתכוון האם ניתן לצרוב (להדפיס) כותרת של דיסק בלי לצרוב מידע מצידו השני, אז וודאי שאפשר, אין קשר בין 2 ההליכים.אבל בכל זאת לא ברור לי למה לצרוב כותרת לדיסק שלא יכיל מידע, אתה מתכוון להכין תחתית מהודרת לכוס קפה/תה ??
פורסם 2008 באוגוסט 1417 שנים הוא רוצה לצרוב תמונה מהצורב של חבר שלו, כי אין לו בצורב LIGHTSCRIBE ואז לצרוב בבית שלו את הDATA.מה לא ברור בשאלה שלו?ותשובה לשאלתך, למרות שכבר ענו לך- כן, זה אפשרי ואין שום קשר בין שני ההליכים. לא חייב לצרוב משהו בשביל לצרוב תמונה.
פורסם 2008 באוגוסט 1417 שנים מחבר תודה רבה!זה אכן עובד.לגבי הכותרת, זה מוזר. אני רשמתי בכלל בלי צריבה.
פורסם 2008 באוגוסט 1517 שנים אם אתה מתכוון האם ניתן לצרוב (להדפיס) כותרת של דיסק בלי לצרוב מידע מצידו השני, אז וודאי שאפשר, אין קשר בין 2 ההליכים.אבל בכל זאת לא ברור לי למה לצרוב כותרת לדיסק שלא יכיל מידע, אתה מתכוון להכין תחתית מהודרת לכוס קפה/תה ??רעיון טוב מאודללא ספק אקח את זה תשומת ליבי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.