עבור לתוכן

שאלה|דחוף ultima i90 vs tuniq tower מי יותר טוב ?

Featured Replies

פורסם

כותרת

פורסם

Tuniq Tower..

פורסם

Tuniq Tower, אני מרוצה ממנו מאוד!

ממליץ בחום, ותאמת שלא שמעתי בכלל על האולטימה הזה.

פורסם

אתה בטוח שאתה רוצה רק אחד מאלו? כי היום יש קירורים יותר וטובים במחירים תואמים.

פורסם

אתה בטוח שאתה רוצה רק אחד מאלו? כי היום יש קירורים יותר וטובים במחירים תואמים.

נכון, למשל OCZ

פורסם
  • מחבר

אוקיי דברו כי פשוט המוכר הצעיה לי כזה עם מאורר s flex וזה ניראה לי יותר טוב

אהה ראיתי ש ב עוד 8 שקל אני קונה thermalright Ultra 120 A אז חשבתי לעצמי עם זה יהיה יותר טוב מה tuniq tower

פורסם

2 גופי הקירור שכתבת בכותרת באותה רמה (מעלה לפה מעלה לשם אבל בכללי אותם ביצועים), ה ultima הרבה יותר קטן ולכן הוא יותר טוב.

פורסם
  • מחבר

ומה בקשר ל thermalright Ultra 120 A פלוס מאורר Scythe S-Flex ?

פורסם

טוב יותר אבל יקר יותר

פורסם

החסרון של הUltima הוא בכך שהוא מגיע ללא מאוורר מה שהופך אותו ליקר יותר מהטוניק.

פורסם
  • מחבר

כן אבל מה בקשר ל thermalright Ultra 120 A פלוס Scythe S-Flex שזה יוצאה לי כולה 8 שקל יותר מultima i90 והא Scythe S-Flex האם זה שווה את ה שמונה שקל תוספת :smile1:

פורסם
  • מחבר

אבל לפי מה שקראתי ה thermalright Ultra 120 A הוא ביין הקירורים החזקים ורק ה ifx 14 ו ה thermalright Ultra 120 extrem יותר טובים (ו ה Pure black ).

פורסם

החסרון היחיד שלהטוניק (חוץ מהגודל וההתקנה) הוא שהמאוורר שלו בהחלט נשמע בכל מהירות מלבד הנמוכה ביותר. לפני זמן מה עברתי דירה והמחשב עבר לחדר השינה ואז נעשתי יותר עירני לבעיה הזאת.

החלפתי את המאוורר המקורי למאוורר slipstream שחיברתי ללוח האם, הרבה יותר שקט עם טמפ' דומות. נקווה שתוחלת החיים של המאוורר הזה תהיה סבירה. יש דיווחים שהטוניק עם ה-s-flex נותן תוצאות שקטות ומעולות גם כן (לא עשיתי ניסיון אצלי).

פורסם

אבל לפי מה שקראתי ה thermalright Ultra 120 A הוא ביין הקירורים החזקים ורק ה ifx 14 ו ה thermalright Ultra 120 extrem יותר טובים (ו ה Pure black ).

קרוב.... אבל לא.... זה TRUE BLACK

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים