עבור לתוכן

ATI Cinema 2.0: Photo-realism games?

Featured Replies

פורסם

שאלה אחרונה, במה זה שונה מדמו הראש שנבידיה הציגה בזמנו? (שרץ על 8800 אולטרה)

פורסם

לא אמרתי שזה משנה משהוא בהרכב הסצנה.. :S

איך אתה מגיב לי על דברים שבכלל לא דיברתי עליהם? סך הכל אמרתי שלא משתמשים במקום אחר בRT.

הוא שאלה במה זה שונה מטקסטורה רגילה, אתה אמרת RT, זה כמו שמישהו ישאל מה ההבדל בין חביתה לנעל בית ואתה תגיד הצבע.

שאלה אחרונה, במה זה שונה מדמו הראש שנבידיה הציגה בזמנו? (שרץ על 8800 אולטרה)

מבחינה טכנית בהכל, מבחינתך בכלום.

פורסם

זה כמו שמישהו ישאל מה ההבדל בין חביתה לנעל בית ואתה תגיד הצבע.

חחחחחחח ענק... :lol:

קיצור.. עזבו אותכם מלריב על RayTracing (זה באמת לא משהו חדש.. פשוט רק עכשיו זה נכנס לRealTime..)

תראו את זה:

http://technology.timesonline.co.uk/tol/news/tech_and_web/article4557935.ece

זה כבר באמת מדהים.. באמת שלא הייתי בטוח אם זה שחקנית מצולמת או רינדור עד הסוף. (למרות שהפה שלה קצת מסגיר.. אבל יש גם אנשים כאלה :\)

זה מתעסק קצת פחות במה שCinema 2.0 מתעסק בו. זה מתעסק בעיקר באנימציה עצמה,

מצלמים שחקן/נית, ואז מעיבוד של הסרטון המצולם בונים Rig שיכול לשלוט על כל פנים, בצורה ריאליסטית

הרבה יותר מכל Rig שניתן לבנות ידנית היום..

אני חושב שעם שילוב בין הצורת אנימציה הזאת, ובניית שיידרים ותאורה של הCinema 2.0, באמת אפשר להגיע לתוצאות מדהימות.

בכתבה כתוב שה-chief technlology officer של AMD (איך אומרים את התפקיד הזה בעברית? :nixweiss:)

מאמין שרינדור זהה למציאות יהיה אפשרי בסביבות 2020. (אני לא בטוח אם הוא מדבר על RealTime אבל נראה לי שכן.)

כמו כן הוא אומר שדברים כמו אמילי (הבחורה המרונדרת בסרטון) יהיה אפשר להריץ על הכרטיס החדש של ATI,

הלא הוא ה HD4870X2... אולי הוא באמת שווה את ה3000 שקל? ;)

כמובן שלא צריך לצפות למשחקים כאלה כבר בדור המשחקים הבא.. אבל לדעתי זה הכיוון בעוד כמה שנים... בואו נקווה.. :jump:

פורסם

הכל יחסי.....

אם היית לפני 5-6 שנים מראה למשהו את CRYSIS הוא היה לועס סולייה של נעל בית מרוב ריאליזם...

ואני בטוח שעוד שנתיים שלוש אנחנו נצחק על GTX280

פורסם

גם בלי זה אפשר לצחוק עליו ;D

פורסם

זה יחסי, אבל בכל זאת, קרייסיס הוא לא ברמה שאתה רואה ולא מבין אם מה שאתה רואה זה מחשב או מציאות (גם עם DX10).

אולי מבחינת הסביבה כן, הוא נראה די ריאליסטי, אבל הדמויות רואים שהן ממוחשבות, גם מבחינת האנימציה...

הרבה פעמים עושים את זה בכוונה (גם מתייחסים לזה בכתבה ההיא), כדי לא להכנס לuncanny valley.

עכשיו, כשיש אפשרות לבנות Facial Rig כזה, ולאנמץ אותו ברמה כזאת, זה ישחרר חופש הרבה יותר גדול

וההבדלים בין משחקים שאתה מכיר מפעם לקרייסיס, הם כלום לעומת ההבדלים בין מה שאתה מכיר היום למה שיהיה עוד כמה שנים.

פורסם

ודאי, על זה אין ויכוח....

וואו אני מתאר לעצמי איך יראה משחק בעוד 3-4 שנים...

אם לא מציאות

פורסם

ההבדל היחיד שאתה לא תמות אם יהרגו אותך במשחק ;D

פורסם

ההבדל היחיד שאתה לא תמות אם יהרגו אותך במשחק ;D

לך תדע.... ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים