פורסם 2008 באוגוסט 1317 שנים המחשב כל הזמן מתריע לי שכונן C מלא אבל הוא בכלל לא!יש לי 100 ג' בכונן C ולפי הבדיקה שלי יש רק אולי 10-15 ג'יגה של חומר.האם זה וירוס?מה אפשר לעשות במצב כזה?עשיתי DISK CLEANUP אבל זה לא עוזר...מצורפים 2 קבצים, האחד שאני מסמנת את כל התכולה של כונן C, והשני זאת הבדיקה הרגילה של ווינדוס.(ואני בת!!!)תודה לכל העוזרים!מורן[br]פורסם בתאריך: 13.08.2008 בשעה 12:30:28וגם שכחתי להגיד שעשיתי סריקה לוירוסים וספאם....הכונן כל הזמן מראה גדלים שונים של מקום פנוי... מה זה???[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 באוגוסט 1317 שנים אתה מוריד ב EMULE ? אולי זה סיבה.אתה להריץ TREESIZE מאינטרנט ואז רואה מה תפוס איפו.
פורסם 2008 באוגוסט 1317 שנים תכנסי לאחת התיקיות למעלה בתפריט כלים-> תצוגהיש שם הרבה אפשרויות , תנקי את האופצייה של "הסתר קבצי מערכת"ותסמני את האופציה של "הצג קבצים מוסתרים"תאשריעכשיו תעשי שוב בדיקה כמה מכילה מחיצה Cאני בטוח שתגלי שהתכולה היא הרבה יותר גדולההשלב הבא זה למצוא איזו תיקיה מכילה את הנפח, פשוט תכנסי למחיצה C ותעשי על התיקיות עכבר ימין-> מאפיינים ותראי מה תופסת את המקום הענק
פורסם 2008 באוגוסט 1317 שנים תתקיני http://www.jam-software.com/treesize/תריצי על הכונן המדובר, אם אפשר תעלי תמונה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.