עבור לתוכן

כדאיות מסלול YES/HOT HD - במיוחד כאשר אין עדיין HDTV בבית ??

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

ההורים שלי מחדשים עכשיו חוזה מול YES ושוקלים מעבר לHOT. המשך הסטנדרטי של החוזה הוא שנתיים!!

כרגע אין TV שתומכת HD בבית, אבל יש טלויזיה 25" בסלון שתמיד היתה קטנה מדי והיא הולכת למות,

וסביר להניח שתוחלף בLCD/PLASMA גדולה יותר והבנתי שהיום כבר הכל תומך HD (לפחות 720p)

1- האם יש שיפור באיכות התמונה בממיר HD עבור הערוצים הרגילים - 1,2,10 כאשר צופים בטלויזית HD?

2- האם YES/HOT משדרות תוכן HD משמעותי? למיטב הבנתי ערוצי HD לא זולים ודי עלובים. חבילת תוכן HD עולה כ40 שח אם אני לא טועה.

3- האם לדעתכם שווה להזמין כבר ממיר HD למרות שעוד אין טלויזיה תומכת, בהנחה שאז החוזה בכלל הוא לשלוש שנים? כי למיטב הבנתי על שינויים משלמים תמיד יותר ואם נרצה להזמין יותר מאוחר נשלם יותר, או שזה לא נכון ויש עוד המון המון לקוחות שהם ירצו לדחוף להם את הממירי HD בעתיד ויעשו עוד מבצעים על זה??

אני חושש מחוזה לשלוש שנים, ולדעתי גם יקרה מה שקרה עם חבילת הספורט, שמתחילים לצוץ להם ערוצי פרימיום נוספים תמורת תשלום נוסף... למרות שעקרונית, כל הסדרות שמשודרות בxtra-hot משודרות בUS בHD, ולא נראה לי שעולה להם יותר לקנות את הסדרה כאשר היא בHD...

נ.ב. מקווה שזה הפורום הנכון, לא מצאתי פורום מתאים יותר...

תודה רבה !!!

פורסם

אני לא מבין גדול מאוד, אבל לפי דעתי אין שום סיבה בעולם שתקח חבילת HD. אתה לא תראה שינויים וחבל על הכסף. אתה יכול לרכוש את החבילה כשתהיה לך טלוויזית HD. אין מה למהר.

פורסם

תקרא את הכתבות האלו, אולי הן יענו לך על מספר שאלות:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3581411,00.html

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3486508,00.html

עריכה:

תראה את הסרטון, הוא נותן סקירה כללית אבל זה יעזור לך להחליט.

אחרי שאני ראיתי את זה אני אומר, לא כדאי!.

פורסם

השיפור באיכות התמונה משמעותי, ההבדל הוא ממש מדהים, אבל אך ורק בערוצים המיועדים לכך...

מנסיוני (ב YES) אין הרבה ערוצים התומכים בכך והתשלום בגינם גבוה.

הזמנתי YES-HD ונהנתי ממנו בעיקר מערוץ הספורט / סרטים / National Geographic [ערוץ הסדרות וכו' לא מעניין אותי].

ביום בהיר (לפני כ 3-4 חודשים] נותק ערוץ הספורט HD וכשהתקשרתי הודיעו לי כי בגלל בעיות עם חברת צ'רלטון

כדי לצפות בערוץ זה עלי לשלם בנפרד, בעקבות כך מייד ניתקתי את חבילת HD [התקשרות ל 3שנים] ואני כעת עם החבילה הרגילה.

פורסם

שתי החברות הללו פשוט מנצלות את הציבור. את כל התכנים הרגילים אפילו הם העבירו לערוצים בתשלום נוסף וזה יוצא שזה עולה המון כסף בשביל כמה ערוצים מסכנים.

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם על התגובות.

חשבתי על זה, והחלטתי לפסול. כבר בעוד שנה החבילה הזאת לא תהיה שווה שום דבר וחברות הכלבים והלווין יעשו עוד ערוצים שלא יהיו בחבילה וירצו עוד כסף,

בדיוק כמו מה שהיה פעם עם ספורט 5, עובר דרך ספורט5+ ועכשיו לטריק החדש של ספורטLIVE ועוד איזה ספורט משהו.

לעשות התחייבות ל3 שנים בשביל זה, זה פשוט לא הגיוני.

בארה"ב זה כבר הסטדנרט של שידורי הסדרות... לא נראה לי שהם משלמים עוד עשרות אחוזים בשביל זה. בקיצור - שוב דופקים את הישראלים.

למה שלא יהיה ערוץ extra hot HD לכל מי שיש את הערוץ הרגיל?

אם תהיה בבוא הזמן טלויזיה HD, נחבר לה מחשב ונראה סדרות מחו"ל. כמו היום, רק שאני עדיין רואה על המחשב...

כמה סרטי HD יש בערוצים של HOT/YES והאם הם שווים משהו??

אם מישהו יודע איך אפשר לקחת מבצע בHOT/YES עם התחייבות רק לשנה, או יכול לארגן הנחה נוספת - שייצור איתי קשר בפרטי

תודה על העזרה !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים