עבור לתוכן

בעלי Seagate 500GB - היכנסונה - הרדיסק הולך לסיים את חייו ? :(

Featured Replies

פורסם

מאתמול ההרדיסק פשוט כל הזמן טוען !! (לפעמים מפסיק ...) כל כמה שניות עכבר נתקע ....

בקיצור ההרדיסק הולך למות ? (כולה בן חודשיים) - אין שום קליקים או משהו אגב.. לגבי תוכנות ניטור :

תוכנה אחת מראה לי שיש בעיה הסיגייט על 60 אחות "בריאות" ולעומתו הWD הזקן שלי בן ה5 שנים על 100 אחוז !!!

אבל תוכנה אחרת אחרי בדיקה אמרה : "PASS"

מה הולך פה !?

ההרדיסק לא מפסיק להיות בטעינה !

(כמובן שאין לי כלום פועל ברקע שום וירוס שום טרויין כלום ! (רק EXPLORER וזהו)

מה לעשות ? איפה אני מגבה עכשיו 500 ג'יגה גם !? :( אם כמובן אצתרך וההרדיסק יילך פייפל סופית :pissed:

?

[attachment deleted by admin]

פורסם

תיקנה דיסק חדש ותעשה עליו גוסט

אחר כך תפרמט את הדיסק הבעייתי.אפשרות שניה תגבה את החומר ותפרמט את המחיצות.סביר להניח שיש לך סתם בלגן מחוסר איחוי.

פורסם

אין שום קשר בין משך הזמן שיש לך את הדיסקים לבין הפירמות. לי יש דיסק מהגרועים שהיו אי פעם (של IBM ) והוא חי כבר מעל 10 שנים... אז מה?

"במקרה" יש לי גם את הדיסק של סיגייט שנתיים (והוא עם אחריות ל-5) והוא ממש אחלה וגם דיסק של WD שחוץ מהרעש הוא סבבה.

הצעתי: אם הוא באמת אוטוטו הולך לך, בקש מהחנות שקנית שיקשרו אותך ליבואן, שיבדוק האם זו אכו בעיה פיזית ולא תוכנה וכאלה ואם כן, שיתן לך דיסק חלופי (בתקוה שקנית עם אחריות) ואז תעביר את החומר (או שהיבואן יתנדב להעביר לך..) ואז תיתן לו את הדיסק הפגום.

פורסם

הורדתי את הHDD HEALT ויש לי 98% וטמפרטורה0...

לא ניראה לי משהוא התוכנה הזאת...

(גם לי יש את הדיסק המדובר)

פורסם

חשבת שאולי הבעיה היא בווינדוס?

תנסה להעלות את המחשב במצב בטוח ולראות אם ההארדיסק עדיין משתולל ונתקע

פורסם

ותוריד HDD SCAN ותראה אם יש לך BAD SECTORS וגם מה מהירות התגובה של הסקטורים...

המשך יום נעים

NIKILLER

פורסם
  • מחבר

NIKILER הורדתי אבל מה הולך בתוכנה הזאתי .....שום אפשרות לא נותן לי בדיקה כל שהי כמו שאר התוכנות .

מה לבחור ואיך לדעת אם הכל תקין ?

אגב בינתיים ההרדיסק לא טוען ולא נתקע לי העכבר ..המממ מוזר ...פתחתי ת'מחשב שיחקתי עם החוטים החלפתי בין החוטיי SATA שיניתי ...הוצאת ג'מפרים החלפתי אותם

יכול להיות סידר את הבעיה ? זה נדע עם הזמן .

פורסם

NIKILER הורדתי אבל מה הולך בתוכנה הזאתי .....שום אפשרות לא נותן לי בדיקה כל שהי כמו שאר התוכנות .

מה לבחור ואיך לדעת אם הכל תקין ?

אגב בינתיים ההרדיסק לא טוען ולא נתקע לי העכבר ..המממ מוזר ...פתחתי ת'מחשב שיחקתי עם החוטים החלפתי בין החוטיי SATA שיניתי ...הוצאת ג'מפרים החלפתי אותם

יכול להיות סידר את הבעיה ? זה נדע עם הזמן .

מאיפה קניתה את הדיסק ומתי?

פורסם

...

מה לעשות ? איפה אני מגבה עכשיו 500 ג'יגה גם !? :( אם כמובן אצתרך וההרדיסק יילך פייפל סופית :pissed:

?

שים לב,

לחכות שהדיסק יראה על בעיות ואז לחשוב על גיבוי מראה על כך שאתה פשוט לא מבין שלגבות צריך בלי שום קשר למצב הדיסק

הדיסק הקשיח הוא החלק הכי פחות אמין (מנסיון) בתוך המחשב, זה רק עניין של זמן עד שהוא יפסיק לעבוד (חום, מכה, קצר חשמלי)

עצתי - גבה את המידע (תוכנות ומערכת הפעלה אינם נכללים) על DVD R (אם אתה מתכוון לגבות רק מסמכי עבודה אני די משוכנע שדיסק אחד יספיק - אך עם בסרטים עסקינן תתכונן לכמה עשרות... אישית אני לא מגבה את הסרטים מצידי שימחקו אני מקסימום יכול להורי עוד פעם לעומת זאת תמונות שצילמתי בעבר אני לא יכול לצלם עוד פעם... קפיש?)

בהצלחה,

גבריאל

פורסם

התוכנה של WD נועדה לכוננים של WD ולכן לא ניתן להסתמך על הV שרשום ליד הכונן שלא שלה.

HDD Health תוכנה טובה ואני סומך עליה, אך יש תוכנות אחרות שעדיף שינתחו את מצב הכונן הקשיח שלך.. (ה500GB)

אתה יכול לעשות את הדבר הבא עם HDD Tune או עם SpeedFan אם במקרה יש לך.

בSF זה בתוית SMART. תבחר למעלה את הכונן של ה500ג'יגה ותן לנו סקרינשוט של המצב.

או בתוכנה HDD Tune בתוית Health. שוב, עדיף שתתן לנו סקרינשוט מאשר שתתאר מה שאתה רואה.

פורסם

..בלי כל כוונה להעליב :xyxthumbs:, נראה שאתה לא בדיוק מבין מי נגד מי וקצת בפאניקה..ולא, אנ'לא פסיכולוג'יסט... :lol: :lol:

נסה להריץ תכנת HDD TACH או משהו מקצועי נייטרלי (לא של חברת דיסקים מסויימת) אחר.

בטוח שתתבדה וכולה מדובר בדיפרגמנטציה שלא עשית...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים