פורסם 2003 ביוני 422 שנים האם אני יכול להרכיב שני harddisks על אותו מחשב האם זה יכול לפגוע במחשב תודה
פורסם 2003 ביוני 422 שנים אפשר לחבר שני דיסקים קשיחים למחשב, אפילו על אותו כבל.זה לא פוגע במחשב, אבל אם הם עובדים על ATA שונה אז שניהם יעבדו על האיטי בין שניהם, בהנחה כמובן שהם מחוברים על אותו כבל.
פורסם 2003 ביוני 422 שנים מה הבעיה לכתוב כותרת: "האם ניתן להרכיב שני דיסקים קשיחים על אותו המחשב?"תשנה בבקשה את הכותרת למשהו ענייני יותר.
פורסם 2003 ביוני 422 שנים אני מבין!כולם פה לא מספיק חכמים לענות על כזאת שאלה מסובכתהרי למי כבר יש כסף לקנות שני הרדיסקים?אפשר לענות?
פורסם 2003 ביוני 422 שנים תעשה טובה ותשנה כותרת, א. זן שאלה שפחות או יותר כל אחד בפורום יוכל לענות עליה ב. לא צריך הבנה עמוקה אלא ידע בסיסי בלבד ג. זה סתם מגעיל כותרת כזו, תקרא בבקשה את התקנון
פורסם 2003 ביוני 422 שנים :lol: :lol: איך אני מברר אם אני מבין כדי שאני יוכל על השאלה הזאת? כי ממש צריך להיות גאון כדי לענות...
פורסם 2003 ביוני 422 שנים :lol: :lol: איך אני מברר אם אני מבין כדי שאני יוכל על השאלה הזאת? כי ממש צריך להיות גאון כדי לענות... שנייה אני יביא לינק למבחן IQ מעל 190 מותר לענות ;D
פורסם 2003 ביוני 422 שנים שנייה אני יביא לינק למבחן IQ מעל 190 מותר לענות ;D :user: אם אני מקליד במהירות כזאת , אני מספיק חכם ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.