עבור לתוכן

פריזר 7 פרו לא משנה קצב RPM

Featured Replies

פורסם

הפריזר מותקן על פנטיום 4 3GHZ שהתקנתי אותו אז לא כל הפינים עשו קליק אבל נראה היה שהם יושבים טוב ושהקירור יציב אבל הקירור לא יורד מ2700 סיבובים לדקה גם במנוחה האם זה בסדר?

פורסם

אני חושב שזה בסדר.... בדרך כלל מתקינים את הקירור הזה על ליבות קצת יותר קרירות אז הוא לא אמור לעבוד בפול מהירות אבל במקרה שלך:

יצא לי לעבוד עם פנטיום 4 3GHZ אני יודע שהוא לוקח מתח רב (אפילו הרוב כפולי הליבה שאני מכיר) ולכן מפיק הרבה יותר חום...

הפריזר בסדר גמור ולא יהיו לך בעיות גם אם יעבוד בפול מהירות, אין שום סיבה שהיצרנים לא ידעו מה הם עושים...

בכל זאת, בדוק את המגע עם הליבה... :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

איך אני בודק את המגע?

פורסם

אם מדאיג אותך הרעיון שאורך החיים שלו יתקצר בגלל הRPM הגבוה - אתה יכול להיות רגוע.

אצלי למשל הפריזר גם עובד ב2800RPM, רק שאצלי המעבד בOC של 50%.

פורסם
  • מחבר

לא מדאיג אותי שאורח החיים יתקצר פשוט קניתי אותי בגלל השקט כי הקירור סטוק עשה המון רעש אז חשבתי אם אפשר לעשות אותו יותר שקט אז למה לא.

רק רציתי לציין שגם שהוא ב2700 RPM הוא ממש שקט והוא גם הוריד לי את הטמפ'

פורסם

דרך הביוס אתה יכול להגדיר אותו שעיבוד על מהירויות מסויימות שהטמפ' עולה או אתה יכול לקבוע שהוא יסתובב על 2000 לדוגמא וכ...

פורסם
  • מחבר

אם אני אגדיר אותו שיעבוד קבוע על 2000 המעבד לא יתחמם מדי? כי אני גם משחק די הרבה

פורסם

אם אני אגדיר אותו שיעבוד קבוע על 2000 המעבד לא יתחמם מדי? כי אני גם משחק די הרבה

עצה: הנוחות שלך חשובה אבל אני חושב שהנוחות של המעבד שלך במקרה הזה חשובה יותר אז אל תגביל את הקירור

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה רבה :smile1:

פורסם

אתה טועה אם אתה לא משחק והמחשב סתם עובד מוריד או סתם דלוק אין טעם שהוא יסתובב על מקס' לדוגמא בלילה אתה מוריד אותו ל2000 ככה כדי שיהיה שקט

הינה אצלי הוא מסתובב על 1400-1600 והוא על 40 מעלות.

פורסם

אתה טועה אם אתה לא משחק והמחשב סתם עובד מוריד או סתם דלוק אין טעם שהוא יסתובב על מקס' לדוגמא בלילה אתה מוריד אותו ל2000 ככה כדי שיהיה שקט

הינה אצלי הוא מסתובב על 1400-1600 והוא על 40 מעלות.

אבל אתה משווה שתי לבות שהצריכה שלהן שונה לחלוטין! ה P4 הרבה יותר עם

פורסם
  • מחבר

גם עם מזגן שמאוד מקרר את החדר ושהמחשב במנוחה זה לא יורד מ2700 RPM גם שהטמפ' מתחת ל40 מעלות

פורסם

א. ערוך את הכותרת לאינפורמטיבית יותר, בהתאם לחוקי הפורום.

ב. מה דגם הלוח שבו מותקן הפריזר?

על מנת לאפשר לפריזר לשנות את מהירותו בהתאם לטמפ', יש צורך לאפשר בביוס את ה-Smart Fan.

פורסם
  • מחבר

דגם לוח האם הוא asus p5gd2-x[br]פורסם בתאריך: 14.08.2008 בשעה 18:55:53

איך אני נכנס לביוס ואיך אני מאפשר לו לשנות את מהירותו בהתאם לטמפ'?
פורסם

האם התקנת את הפריזר בשיטת הX ? סוגרים שני פינים נגדיים ביחד ואז את הסוג השני. אם הקרור לא יושב כמו שצריך והשליטה על מהירות המאוורר בביוס עובדת, הוא עדיין יעבוד על מקסימום כי המעבד יהיה חם כתוצאה ממגע לקוי. הדבר הפשוט לעשות בעת ההתקנה הוא להוריד את המסגרת והמאוורר מהפריזר, להתקין אותו ולהחזיר את המסגרת עם המאוורר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים