עבור לתוכן

השוואה בין ati לבין nvidia

Featured Replies

פורסם

איזה כרטיס מבין כל חברה ייתן את המקסימום למסך 20 אינץ רחב

פורסם

רזולוציה 1680X1050? אם כן:

nVIDIA:

GTX260 - אני לא הולך להיות זה שימליץ לך עליו

ATI:

Radeon HD4870

פורסם
  • מחבר

מה הדגם שייתן את המקסימום מ-nVIDIA ומה הדגם שיתן את המקסימום מ-ati

פורסם

היתי הולך על ה HD4870 ...

* אפשר גם להמר על GTX260, אבל אחרי ההכרזה על פגם בתהליך יצור השבבים לא היתי משקיע כלכך הרבה כסף כדי שהכרטיס ישרף לי דווקא יומיים אחרי שנגמרת האחראיות.

אם תוכל למצוא בארץ חנות שמוכרת כרטיס ממותג מוכר ובעל אחראיות ל3 שנים, והוא כמובן זול יותר מ HD4870, תלך על זה.

פורסם
  • מחבר

היתי הולך על ה HD4870 ...

* אפשר גם להמר על GTX260, אבל אחרי ההכרזה על פגם בתהליך יצור השבבים לא היתי משקיע כלכך הרבה כסף כדי שהכרטיס ישרף לי דווקא יומיים אחרי שנגמרת האחראיות.

אם תוכל למצוא בארץ חנות שמוכרת כרטיס ממותג מוכר ובעל אחראיות ל3 שנים, והוא כמובן זול יותר מ HD4870, תלך על זה.

4870 לא מיותר למסך 20 אינץ?

פורסם

מצתער אבל השאלה של הת'רד נראת לי מטופשת...

וגם כל הקטע הזה של השוואה בין מסכים לכרטיסים...

אוקיי אז נניח יש לי רזולוציה מקסימלית של 1650X1080

אני רוצה לראות שHD4870 יספיק לי על אני עושה תחת משחקים כבדים 16XAA ו 16XAAF

זה מגוחך

פורסם

אני מבין שחזרת לבלבל את השכל בפורום ? "להמר" ?

אין שום הכרזה (או חשד) לפגם בליבת gt200. ובכלל אין הכרזה על פגם לשוק הנייח. (רק אל תצטט לי פה the inquirer)

פורסם

אני מבין שחזרת לבלבל את השכל בפורום ? "להמר" ?

אין שום הכרזה (או חשד) לפגם בליבת gt200. ובכלל אין הכרזה על פגם לשוק הנייח. (רק אל תצטט לי פה the inquirer)

נכון, יש לי הרגשה שאנשים פה חושבים עכשיו ש NVIDIA מייצרת שבבים מקקי של פרות או משהו, נכון היו להם פגמים...

אבל זה לא אומר שעכשיו כל הכרטיסים שלהם דפוקים

פורסם
  • מחבר

פתחתי דיון בשביל שתעזרו לי ולא בשביל שתריבו אחד עם השני

אני בדילמה איזה כרטיס מסך כדאי לקנות

אני לא רוצה לקחת כרטיס מסך שלא יהיה בו שימוש מירבי

בשביל זה אני מתייעץ איתכם על כל אחת מהחברות

פורסם

מה זה שימוש מירבי עבורך, ללא צוואר בקבוק ? מה מפרט המחשב שלך ?

בגדול 2 הכרטיסים המדוברים נותנים ביצועים דומים פחות או יותר, בחלק מהמשחקים זה מוביל ובחלק השני.

ה-gtx תומך physx על גבי ה-GPU כבר עכשיו, ובעל פוטנציאל אוברקלוק גדול יותר (אם זה מעניין אותך).

ה-4870 תומך dx10.1.

פורסם

מי יותר שקט ? קריר ?

פורסם

נקודות הייתרון על המתחרה בלבד, נכון לרגע זה:

GTX260:

* 896mb vram (מול 512mb)

* PhysX \ CUDA

* פוטנציאל O/C

* צריכת מתח נמוכה

HD4870:

* ייתרון ביצועים ממוצע של 5%~ בתדרי סטוק (לפעמים יותר)

* תמיכה מלאה בהאצת VC-1 על ה-GPU.

* DX10.1

הערות:

- 5% הפרש ביצועים ממוצע זה הבדל שעלול להשתנות לכאן או לכאן בעדכוני דריבר \ משחקים עתידיים

- מהירות המאוורר של ה-4870 היא נמוכה בברירת מחדל לכן הטמפ' גבוהה יותר (עם זאת יורדים התדרים במצב IDLE).

ניתן להוריד את הטמפ' בהגברת מהירות הסיבוב. אני לא יכול להתייחס לרעש וטמפ' עקב סיבה זאת.

- ה-260 מוצהר כבעל טמפ' מקסימאלית של 105 מעלות לעומת 125~ ב-4870

נשאיר את הבחירה לידך (תחליט אתה מה יותר רלוונטי לגביך)

פורסם
  • מחבר

מה זה שימוש מירבי עבורך, ללא צוואר בקבוק ? מה מפרט המחשב שלך ?

בגדול 2 הכרטיסים המדוברים נותנים ביצועים דומים פחות או יותר, בחלק מהמשחקים זה מוביל ובחלק השני.

ה-gtx תומך physx על גבי ה-GPU כבר עכשיו, ובעל פוטנציאל אוברקלוק גדול יותר (אם זה מעניין אותך).

ה-4870 תומך dx10.1.

מעבד e6750

לוח אם dragon tail

2 ג'יגה זיכרון 800mhz

מסך 20 אינץ רחב של מאג

פורסם

איך DX10.1 זה יתרון אם כלום לא מנצל את זה וכולם גם ככה יעברו מתישהו ל DX11 כבר....

ואפשר להתייחס לרעש של המאורר לאור זה שמרבית האנשים שמבינים כן משנים את המאורר שיהיה חזק יותר בשביל הקירור.

ל ATI יש יתרון בפענוח גם של H264 וגם של VC1 ול NVIDIA יש רק ב H264 לא ?

פורסם

איך DX10.1 זה יתרון אם כלום לא מנצל את זה וכולם גם ככה יעברו מתישהו ל DX11 כבר....

רשמתי כדי שלא יתנפלו עלי - זה עדיין נחשב לייתרון טכנולוגי, אם בשימוש או לא זה לא משנה את העובדה, אלא רק משפיע על הבחירה.

ואפשר להתייחס לרעש של המאורר לאור זה שמרבית האנשים שמבינים כן משנים את המאורר שיהיה חזק יותר בשביל הקירור.

אז שמרבית האנשים שמבינים יתייחסו, לי אין את הכרטיס ואף אחד לא ימצא לך השוואת טמפ' per rpm ראש בראש.

ל ATI יש יתרון בפענוח גם של H264 וגם של VC1 ול NVIDIA יש רק ב H264 לא ?

צודק, רק ל-9500gt של אנוידיה תמיכה מלאה ב-VC-1 אם אני לא טועה. ל-gt200 תמיכה חלקית ב-VC-1. אני יעדכן את זה לייתרונות.

אם כבר בעניין, יש לציין שמעטים מאוד האנשים שאשכרה מנצלים האצת GPU לוידאו - צריך לדעת להגדיר את זה וצריך שהקובץ יתמוך ב-DXVA.

זה או לרכוש PowerDVD וגם אז הוא לא מנגן MKV. או להוריד MPC-HC חינמי ולהגדיר ע"פי מדריך. בכל מקרה רוב הסרטים H.264.

ובינינו, כמה אנשים שרכשו GTX260 יש להם CPU זבל שלא מסוגל להריץ 720p/1080p ? לדעתי אפס. אבל שיהיה ... עובדה נשארת עובדה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים