עבור לתוכן

כל כרטיסי המסך של NVIDIA פגומים !!! Nvidia G92s and G94 reportedly failing

Featured Replies

פורסם

NVIDIA IS IN DEEP trouble over the defective parts problem, and from what we're being told, this is only the tip of the iceberg. NV still insists on stonewalling and spinning because the cost of owning up to the problem could very well sink the company.

Nvidia G92s and G94 reportedly failing

If you haven't been following the story, the short version, up till now, is that all G84 and G86 chips are bad. Nvidia is blaming everyone under the sun, but denying they have any hand in the failures. While this may sound plausible, technical analyses by people intimately involved in the requisite semiconductor technologies tell The INQ that it is a bunch of bull: NV simply screwed up. Badly. If it was a problem with the suppliers, NV would not be paying out more than the chip cost, much less gagging OEMs: it would simply be passed along.

http://www.theinquirer.net/gb/inquirer/news/2008/08/12/nvidia-g92s-g94-reportedly

פורסם

הייתה לי פעם בעיה עם ה-9600GT שלי שאחרי 5 דקות של משחק הוא היה תוקע תמערכת לגמרי והיה מגיע לאיזה 118 מעלות... ואז הוא נשרף והחליפו לי אותו ועכשיו הכרטיס החדש עובד בסדר...

פורסם

לא מפרטים בכתבה מה הבעיה בכרטיסים.

לי יש 8800GTS ולא נתקלתי בשום בעיה עד עכשיו.

פורסם

לי יש את 8800GT וכנ"ל, שום תקלה

פורסם

WTF????? באמת לא נראה לי הגיוני...

פורסם

לא כ-ו-ל-ם פגומים זה ברור, אחרת היינו מקבלים גלי הדף מכל העולם מרוב הזעם של הקונים.

אבל בטח קרה שם איזה פאק ואחוז השבבים התקולים עלה בכמה מספרים לרמה שכל 100 איש(לדוגמא) מקבלים סטטיסטית אחד דפוק.

shit happens, this is electronics, and its Nvidia!

פורסם

צריך להפסיק לקחת את ה-Charlie הזה ברצינות יתרה. הרי ידוע לכולם שמדובר בשונא nvidia מושבע (או ati פאנבוי קיצוני אם תרצו).

אין כתבה חיובית בודדת על שמו של הכתב הממורמר מבחינת nvidia, וכולם תמיד מקללים אותו בתגובות...

Charlie Demerjian, ידעתם שחל עליו איסור (BAN) להשתתף בכל אירועי ההשקה וכדומה של אנוידיה ? הם אשכרה נידו אותו כבר מזמן.

אני כבר למדתי לקחת את מה שיוצא לו מהפה בערבון מוגבל ובחיוך. למען האמת, לפני קריאת כתבה ב-INQ אני תמיד בודק מי כתב אותה קודם כל.

AKIRA972 , אתה בכלל הגזמת עם הכותרת :lol:

פורסם

צריך להפסיק לקחת את ה-Charlie הזה ברצינות יתרה. הרי ידוע לכולם שמדובר בשונא nvidia מושבע (או ati פאנבוי קיצוני אם תרצו).

אין כתבה חיובית בודדת על שמו של הכתב הממורמר מבחינת nvidia, וכולם תמיד מקללים אותו בתגובות...

Charlie Demerjian, ידעתם שחל עליו איסור (BAN) להשתתף בכל אירועי ההשקה וכדומה של אנוידיה ? הם אשכרה נידו אותו כבר מזמן.

אני כבר למדתי לקחת את מה שיוצא לו מהפה בערבון מוגבל ובחיוך. למען האמת, לפני קריאת כתבה ב-INQ אני תמיד בודק מי כתב אותה קודם כל.

AKIRA972 , אתה בכלל הגזמת עם הכותרת :lol:

הבעיה היא שהוא בדרך כלל צודק... אפילו אם בהגזמה...

הוא טען שהשבבים של Nvidia פגומים עוד לפני ההכרזה שלהם, והוא צדק... אני לא חושב שהיו נותנים לו לפרסם את זה אם הוא היה טועה...

פורסם

הכרטיסים למחשבים הנייחים מקוררים יותר טוב לכן סביר שהבעייה תהיה פחות מורגשת במחשבים הנייחים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים