עבור לתוכן

כרטיס קול לסראונד במשחקים - SPDIF

Featured Replies

פורסם

אני עדיין לא מבין. הרי את ה-SS אתה לא יכול להעביר למחשב החדש, אז הוא בכלל לא רלוונטי.

אם אתה מחפש רק פיתרן לחיבור דיגיטלי, אין לך טעם בזה. תקנה כבלים אנאלוגיים וזהו. לעומת זאת, אם אתה מחפש פיתרון לסאונד טוב יותר, אז האסוס ייתן לך שיפור משמעותי מול ה-OB שלך (גם מול ה-SS).

Anatoli.

פורסם

רק ה-x-fi prelude מסוגל גם לקודד DDL בזמן אמת וגם לאפשר EAX 5.0.

בויסטה, ה-Alchemy נדרש רק במקרים בהם משחק משתמש ב-DirectSound3D (הוא מתרגם ל-openAL) ואומנם הם הרוב אך זה עובד טוב.

משחקים שעובדים על openAL לא צריכים את ה-alchemy.

מכיוון שהדרישות שלך (EAX+DDL) מצמצמות אותך לכרטיס אחד, גם אני ממליץ לך לרדת מחיבור דיגיטאלי ולעבור לאנאלוגי (בנוסף לסיבות שאנטולי נתן)

ה-Xonar מאפשר EAX 2.0 תוכנתית (ללא האצת חומרה) ולא תומך EAX 5.0 (אולם מאפשר אימולציה תוכנתית שמאפשרת לבחור eax5 במשחק אבל אך ורק למטרת "הסרת מגבלות". לא תקבל אפקטים של eax5)

השאלה היא כמה באמת חשוב לך האצת חומרה ל-EAX ותמיכה מלאה בגרסא 5 (כי אם זה חשוב לך אתה די מוגבל לכרטיסי creative,

עם כל הצער שבדבר)

פורסם

אגב, האצת החומרה היא ממש אפסית. אין שום שיפור ביצועים תחת ויסטה (תבדוק בתוצאות של הבאנצ'ים בביקורת של הפרלוד).

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

חשבתי שאין EAX תחת VISTA (או שהאמולטור מנצל את ה-5 ?)

בכל מקרה - כדאי לי להשתמש ב-XP לטובת משחקים? אני ארוויח בתחום הסאונד?

נשמע לי ממש דבילי שVISTA לא תומך ב-EAX..

אז כנראה שאני אעבור לאנלוגי, 3 כבלים...באסה שזה יתפוס לי עכשיו את ה-Direct In ברסיבר,

הוא מחובר לDVD לטובת מוסיקה טהורה ואנלוגית :)

למה אני לא צריך את האסוס ?

השמיעה שלי תישאר כמו שהיא היום דיגיטלית כל עוד מדובר בסטריאו/סרטי AC3.

הדבר היחיד שמפריע לי זה שאני רוצה סראונד במשחקים, אם חיבור אנלוגי מאפשר לי את זה... אני אלך עליו.

איכות הסאונד במשחקים בין אנלוגי ודיגיטלי, או בין OB ל-XONAR לא נראית לי כזאת משמעותית שאוציא על זה 900 ש"ח כרגע (חייל).

תודה רבה לכולם, ובמיוחד לAnatoly שבזכותך החכמתי קצת!

תומר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים