עבור לתוכן

הלוח אם נישרף?

Featured Replies

פורסם

הלוח-ASUS STRIKER 2 FORMULA

היה מחובר עם ENERMAX 620 קניתי toughpower 1200 וחיברתי את ה24 פינים למקום שלו ואת המחבר שמתפרק ל-2 רבעיות לחיבור ה12V ליד המעבד

כשהדלקתי את הספק נדלקה מנורה בלוח אם שהכל בסדר אבל המחשב לא נדלק.

הוצאתי את כל הכבלים הנוספים( כרטיס מסך, כוננים) וניסיתי להדליק, והמחשב נדלק וכמובן ציפצף כי לא היה חשמל שמחובר חכרטיס מסך(GX2 9800)

ניסיתי להחזיר רק לכרטיס מסך, ומה שקרה הוא שכל פעם שלחצתי על כפתור ההדלקה זה כאילו נדלק לשנייה (ראיתי את כל המאווררים זזים טיפה) אבל לא נדלק.

כיביתי את הספק והדלקתי ואז אפילו המנורות בלוח אם לא נדלקו

ניתקתי שוב את הספק מהלוח וגיליתי שאיפה שמחברים את החיבור הארוך ללוח אם הוא רותח ויש מאחוריו איזה ג'וק קטן שהוא רותח

החזרתי את הספק הקודם והוא גם לא הדליק כלום והלוח היה רותח באותו מקום

לקחתי לוח אחר וחיברתי את ה620 והוא נדלק רגיל וניסיתי לחבר את ה1200 ,הוא הדליק את המנורה של הלוח שיש חשמל אבל כשלחצתי להפעיל הוא עשה אותו דבר(נדלק לשנייה ועצר אבל יש תאורה על הלוח)

יכול להיות שהאסוס נשרף? הספק חדש יכול להיות שהוא לא תקין? יש אפשרות לחבר לא נכון?

תודה

פורסם

שכחת אולי לחבר חשמל לכרטיס מסך?

פורסם
  • מחבר

כנראה לא הבנת מה שקרה ומה הבעייה,

לא משנה אפילו אם אין כרטיס מסך על הלוח רק זכרון ומעבד ,כשני מחבר את הספק ומדליק אין שום נורה על הלוח שדולקת . בעבר ברגע שהייתי מדליק את הספק כמה מנורות ביקורת היו נדלקות אבל עכשיו כלום וגם ג'וק אחד ליד חיבור ה24 פינים רותח

כשחיברתי את הספק ללוח פשוט של אינטל ממש פשוט,גם רק זכרון ומעבד, נדלק בלי בעייה.

ניסיתי לחבר ללוח HIGE END אחר שיש לי STRIKER EXTREM וברגע שהדלקתי את הספק נדלקו המנורות אך המחשב לא נדלק

ועכשיו בלוח שלי הנוכחי נראה לי שהוא בכלל שרוף כי שום ספק לא עובד איתו

פורסם

פירקת את מחבר ה8 פינים וחיברת אותו לחיבור 4 פינים של המעבד?

פורסם

מה הייתה הסיבה שהחלפת את הספק?

תנסה לעשות בדיקת מתח עם וולטמטר לספק

פורסם
  • מחבר

החלפתי ספק כי יש ל 9 מאווררים גדולים ו2 HD 1 טרה ועוד מלא דברים

הספק הזה מגיע עם חיבור ארוך שאי אפשר לטעות ועוד שני חיבורים 8 פינים שאחד מהם מתפרק ל2 של 4 למקרה והלוח או המעבד פשוט ואין חיבור של 8

בלוח שלי היה 8 אז חיברתי לשם

אבל בהתחלה זה עוד נתן תאורה בלוח , עכשיו כלום והוא מיד רותח באזור החיבור

פורסם

לפי מה שאתה מתאר אתה ממש לא צריך ספק 1200W, נראה לי שסתם ביזבזת כסף

נסה לחבר את הספק הישן לבדוק אם הלוח תקין

פורסם
  • מחבר

אחי אם היית קורא את מה שרשמתי בהתחלה היית רואה שרשמתי שניסיתי עם הספק הישן ועוד אחד פשוט וזה אותו דבר לא מדליק כלום בלוח שלי

ובSTRIKER EXTREM הוא מדליק אך (ה1200) עושה אותו דבר נדלק לשנייה ועוצר וה640 נדלק ועובד

בלוח הפשוט שני הספקים (גם ה1200) עובדים טוב

פורסם

החלפת רק ספק או שעשית עוד שינויים חומרה?

פורסם
  • מחבר

רק ספק

פורסם

את המחבר שמתפרק ל-2 רבעיות לחיבור ה12V ליד המעבד

פרקת את מחבר 8 הפינים או לא?

במידה ופירקת אותו חיברת אותו במקום המתאים(השקעים הפנימיים)?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים