עבור לתוכן

Blizzard וATI חתמו על הסכם שיתוף פעולה

Featured Replies

פורסם

אתה מוכן להפסיק עם הכותרת דרמה-מזוייפת הללו?

זו הכרזה פומבית, לא איזה סוד שדלף

פורסם
  • מחבר

אז? אסור קצת ליצור BUZZ? יש חוק נגד כותרות מעניינות? מה הלחץ?

פורסם

הלחץ הוא שאני מצפה למשהו ממש גדול ומקבל משהו משעמם , בכלל זה נורא מציק שאתה רואה כותרת כזאת , ממהר להיכנס וכול מה שאתה קורא זה שמשקים של בליזארד יבואו עם כרטיסים של ATI (וואו ממש תפסת אותם על חם)

פורסם
  • מחבר

שיתוף פעולה בין מפיצת משחקים מהשורה ראשונה ויצרנית מאיצים גרפיים השנייה בגודלה זה משעמם? באמת? חתיכת רף הצבתם פה אם ככה ;D

פורסם

זה משעמם יחסית למה שמצופה מהכותרת.

פורסם

באמת שיוזמה מצויינת.

כחובב משחקי בליזארד , אם אני יהיה במצב שבו אני צריך להחליט בין כרטיס NVIDIA ל ATI כההפרש בביצועים/מחיר זניח , זה בהחלט יטה לי את הכף.

פורסם

כל הסיפור הזה מצוץ מהאצבע ומטרתו היא PR בלבד.

מאז ומתיד הקו המנחה של BLIZZARD היה ליצור משחקים שירוצו על כמה שיותר מחשבים - ז"א דרישות מערכת נמוכות בזכות שימוש בגרפיקה לא מרשימה.

אין ולא יהיה הבדל ביצועים במשחקים שרצים יופי על מחשבים בני +3 שנים בגלל שיש להם כרטיס של חברה כזו או אחרת.

נ.ב - שיניתי לך את הכותרת.

פורסם

ההסכם בניהם הוא לא על זה שהמשחקים ירוצו יותר טוב על כרטיסי ATI, אלא שכשתקנה כרטיסי ATI תקבל איתם משחקים של בליזארד... זה הכל..

פורסם

זה משעמם יחסית למה שמצופה מהכותרת.

למה ציפית לראות את Blizzard בסצנת אנאל לוהטת עם ATI? :screwy:

פורסם

זה חדשות הרבה יותר טובות ממה שאתם חושבים. סימן ראשון לסוף עידן משחקי NVIDIA ועוד משחקים שיופיע בהם הלוגו האדום ולא הירוק (צבע של ערבים, תכנות של ערבים ;D).

פורסם

בתקופה של ה9800-X800 על כל משחק שני היה לוגו של get in the game, אין שום דבר בזה חוץ מכסף שהחברות משלמות על המקום פרסום הזה.

מעניין אם Blizz יעיפו את הלוגו של נבידיה מהתפריט של WOW עכשיו.

פורסם

הדברים האלה הם הרבה יותר מלוגו יפה וכסף. NVIDIA דוחפים את עצמם לתוך הפיתוח של המחשקים וכמו EA רק גורמים נזק בפיתוח (ראו CRYSIS ו AC).

חבל ש ATI לא נתנו עם הכרטיסים שלהם ORANGE BOX, עדין יש להם הסכם עם VALVE? הלוגו של ATI משתלב יפה על האריזה הכתומה, מתאים בצבעים :lol:

הם אמרו איזה משחקים יגיעו עם הכרטיסים? DIABLO3, SC2? רק לא WOW :screwy:

פורסם

WOW מה אני אגיד כאילו "נדיר" למצוא משחקים שמתנוסס עליהם הלוגו NVIDIA THE WAY IT'S MEANT TO PLAY....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים