עבור לתוכן

עזרה אחרונה בקשר לבחירת כרטיס מסך מחו"ל.

Featured Replies

פורסם

פתחתי פה לפני כמה ימים נושא ולא כל כך התעניינתם בו , אז עכשיו אני ישאל שוב.

אחרי שראיתי היום את ה 4870x2 והבנתי שהוא כל כך מטורף שבשביל השימושים שלי ( משחקים בסיסיים , צפייה בסרטים ) אין בו צורך.

יש לי מסך 22אינץ עם רזולוציה של 1680*1050 , אני רוצה לקנות כרטיס שכנראה אעביר אותו גם למחשב בחדש שלי שאני יקנה בהמשך , יש המון כרטיסים בשוק , זה מבלבל.

מה לעשות ?

**יביאו לי את הכרטיס מארה"ב**

פורסם

תדגיר משחקים בסיסיים... היום למשל 4850 ממש לא יקר, לפי דעתי לא כדאי לקחת פחות ממנו, הזלוציה הטבעית של המסך שלך היא 1680X1050, שהיא לא נמוכה... לפי דעתי קח 4850...

פורסם

קח 4850, אחלה כרטיס לרזולוציה כזו.

יש לך איתו אחלה אופציה במחשב החדש שתקנה בהמשך, שאולי לא כולם מתים עליה אבל היא מניבה אחלה תוצאות.

במחשב החדש קנה לוח תואם קרוספייר (תמיכה חלקית כמו שבב P45 או תמיכה מלאה עם שבב X38 - כיום אין הרבה הבדל בביצועים אבל אולי בעתיד יהיה),

וכשהHD 4850 כבר לא יסחוב משחקים כמו שאתה צריך (אם אתה משחק במשחקים באמת בסיסיים יכול להיות שזה לא יקרה בכלל, או שזה יקרה תוך 4-5 שנים אבל אם תשחק בכבדים יותר זה יכול לקחת משהו כמו שנתיים-שלוש, עד אז מחיר הכרטיס יירד משמעותית, כמו כל רכיב חומרה) תקנה כרטיס נוסף ותנצל מערך CF.

בהצלחה בבחירה, ושוב אם המשחקים שלך הם באמת בסייסים והרזו' של המסך לא מעל 1680X1050 יכול להיות שבכלל לא תצטרך עוד כרטיס, זו סתם אופציה עתידית ;)

פורסם

אם אתה אוהב לשחק בהגדרות מקסימליות עם הרבה פילטרים הייתי ממליץ על 4870 או 4850X2 , שניהם יהיו בחירה מעולה ...

אם לא אז 4850 יהיה מספיק בהחלט ...

פורסם
  • מחבר

ה 4850 יותר טוב מה 8800gts 640 שיש לי כרגע נכון ?

פורסם

כן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים