פורסם 2008 באוגוסט 1217 שנים זהו, נמאס. נמאס מראוטרים זולים שמתנתקים כל חצי שעה. אפשר לקבל המלצה לראוטר איכותי בתקציב שציינתי? חשוב שתהיה תמיכה בתקן N אם בעתיד אחליט לשדרג כרטיס רשת.
פורסם 2008 באוגוסט 1217 שנים מחבר איך בודקים? בהתחלה היה לי ראוטר זול של D-link 524 שכל הזמן גרם לניתוקים. היום אני עובד עם הראוטר הזול של בזק משולב מודם ADSL שכל הזמן גורם לניתוקים. אני יודע שיש שדה אלקטרומגנטי חזק מאד בבית. עד כדי כך חזק שטלפון אלחוטי עושה רעשים כמו מכשיר קשר צבאי. אני לא יודע את המקור וההורים שלי לא נוקפים אצבע. בנוסף, שמתי לב שכל פעם שהטלפון מצלצל הראוטר מתנתק, כנראה כי הם עובדים על אותו תדר. מה עושים?
פורסם 2008 באוגוסט 1217 שנים קודם כל תנסה לעבור בנתב לערוץ אחריתכן שכל הבעיה שלך זה התנגשות בין הרשת האלחוטית של המחשבים לבין הטלפון הסלולרישנית, אם אתה רוצה רשת לגמרי בלי ניתוקים, תפרוס רשת חוטית
פורסם 2008 באוגוסט 1217 שנים איך בודקים? בהתחלה היה לי ראוטר זול של D-link 524 שכל הזמן גרם לניתוקים. היום אני עובד עם הראוטר הזול של בזק משולב מודם ADSL שכל הזמן גורם לניתוקים. אני יודע שיש שדה אלקטרומגנטי חזק מאד בבית. עד כדי כך חזק שטלפון אלחוטי עושה רעשים כמו מכשיר קשר צבאי. אני לא יודע את המקור וההורים שלי לא נוקפים אצבע. בנוסף, שמתי לב שכל פעם שהטלפון מצלצל הראוטר מתנתק, כנראה כי הם עובדים על אותו תדר. מה עושים? ניתוקים מהאינטרנט? מהWIFI? ממה?
פורסם 2008 באוגוסט 1717 שנים מחבר אינטרנט ו-Wifi. אני מאבד את התקשורת גם במחשב שמחובר עם כבל ישירות לרטואר ובשאר המחשבים בבית שמתקשרים דרך Wifi.
פורסם 2008 באוגוסט 1817 שנים לפי התיאור שלך יש לכם טלפון אלחוטי שעובד באותו תדר של הנתב האלחוטי (2.4MHZ). אני מציע שתשבית את הטלפון האלחוטי ליום יומיים (תנתק אותו מהחשמל) ותראה אם הבעיה חולפת. אם כן, הבעיה היא בטלפון ושינוי הערוץ בנתב כנראה שלא יפתור את הבעיה. הפתרון היחידי במצב זה הוא לרכוש טלפון אלחוטי שלא עובד ב-2.4MHZ אלא ב-1.8MHZ -- טלפון DECT בבזקסטור. בכל מקרה, החלפת הנתב סתם ככה לא תפתור את הבעיה.
פורסם 2008 באוגוסט 1817 שנים ממש לא חייבים לקנות מכשיר אחר... אפשר לשנות את ערוץ השידור בנתב, בנוסף אפשר לקפוץ לתדר שונה בטלפון (רובם מסוגלים לעבור בין כמה תדרי PRESET באזור ה2.4GHZ).חוץ מזה, הפרעות בטלפון יכולות להעיד על פילטר לא תקין או שהטלפון הזה לא מחובר עם פילטר בכלל. זה בהחלט יכול לגרום גם לניתוקים עקב נפילות סנכרון שיוצר הטלפון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.