עבור לתוכן

מחפש ראוטר איכותי בתקציב עד 700 - 800 ש"ח

Featured Replies

פורסם

זהו, נמאס. נמאס מראוטרים זולים שמתנתקים כל חצי שעה. אפשר לקבל המלצה לראוטר איכותי בתקציב שציינתי? חשוב שתהיה תמיכה בתקן N אם בעתיד אחליט לשדרג כרטיס רשת.

פורסם

גם הראוטר הכי זול לא יגרום לשום ניתוק, תבדוק את התשתית שלך.

פורסם
  • מחבר

איך בודקים? בהתחלה היה לי ראוטר זול של D-link 524 שכל הזמן גרם לניתוקים. היום אני עובד עם הראוטר הזול של בזק משולב מודם ADSL שכל הזמן גורם לניתוקים.

אני יודע שיש שדה אלקטרומגנטי חזק מאד בבית. עד כדי כך חזק שטלפון אלחוטי עושה רעשים כמו מכשיר קשר צבאי. אני לא יודע את המקור וההורים שלי לא נוקפים אצבע. בנוסף, שמתי לב שכל פעם שהטלפון מצלצל הראוטר מתנתק, כנראה כי הם עובדים על אותו תדר. מה עושים?

פורסם

קודם כל תנסה לעבור בנתב לערוץ אחר

יתכן שכל הבעיה שלך זה התנגשות בין הרשת האלחוטית של המחשבים לבין הטלפון הסלולרי

שנית, אם אתה רוצה רשת לגמרי בלי ניתוקים, תפרוס רשת חוטית

פורסם

איך בודקים? בהתחלה היה לי ראוטר זול של D-link 524 שכל הזמן גרם לניתוקים. היום אני עובד עם הראוטר הזול של בזק משולב מודם ADSL שכל הזמן גורם לניתוקים.

אני יודע שיש שדה אלקטרומגנטי חזק מאד בבית. עד כדי כך חזק שטלפון אלחוטי עושה רעשים כמו מכשיר קשר צבאי. אני לא יודע את המקור וההורים שלי לא נוקפים אצבע. בנוסף, שמתי לב שכל פעם שהטלפון מצלצל הראוטר מתנתק, כנראה כי הם עובדים על אותו תדר. מה עושים?

ניתוקים מהאינטרנט? מהWIFI? ממה?

פורסם
  • מחבר

אינטרנט ו-Wifi. אני מאבד את התקשורת גם במחשב שמחובר עם כבל ישירות לרטואר ובשאר המחשבים בבית שמתקשרים דרך Wifi.

פורסם

לפי התיאור שלך יש לכם טלפון אלחוטי שעובד באותו תדר של הנתב האלחוטי (2.4MHZ). אני מציע שתשבית את הטלפון האלחוטי ליום יומיים (תנתק אותו מהחשמל) ותראה אם הבעיה חולפת. אם כן, הבעיה היא בטלפון ושינוי הערוץ בנתב כנראה שלא יפתור את הבעיה. הפתרון היחידי במצב זה הוא לרכוש טלפון אלחוטי שלא עובד ב-2.4MHZ אלא ב-1.8MHZ -- טלפון DECT בבזקסטור. בכל מקרה, החלפת הנתב סתם ככה לא תפתור את הבעיה.

פורסם

ממש לא חייבים לקנות מכשיר אחר... אפשר לשנות את ערוץ השידור בנתב, בנוסף אפשר לקפוץ לתדר שונה בטלפון (רובם מסוגלים לעבור בין כמה תדרי PRESET באזור ה2.4GHZ).

חוץ מזה, הפרעות בטלפון יכולות להעיד על פילטר לא תקין או שהטלפון הזה לא מחובר עם פילטר בכלל. זה בהחלט יכול לגרום גם לניתוקים עקב נפילות סנכרון שיוצר הטלפון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים