עבור לתוכן

על איזה הגדרות אתם בד"כ משחקים, ואיך המשחק רץ אצלכם ?

Featured Replies

פורסם

על איזה הגדרות אתם בד"כ משחקים ואיך המשחק רץ אצלכם ?

אני במשחקים גם יחסית ישנים משחק על LOW, כמו פאר קריי הראשון נניח או POP T2T, רץ חלק כמו טוסיק של תינוק.

במשחקי ספורט אני כבר משחק על מדיום, אבל הם לא רצים הכי הכי חלק.

המפרט שלי :

מעבד פנטיום 4 3.0 גיגה הרץ

ג'יפורס 6200 LE

1.5 ג'יגה זיכרון DDR2 (יש לי 1 בתדר 533 של 512 ואחד בתדר 667 של 1024 שקניתי באיזה 20 שקל מחבר שלא היה צריך אותו, זה בריא למחשב שהזכרונות בתדרים שונים ?)

לוח 945GM3 של MSI

אגב, הייתם מוכנים לוותר על כמה פריימים בשביל AA גבוה יותר או הגדרות בכללי טובות יותר או שאם הגרפיקה מספיק טובה הייתם מעדיפים שירוץ כמה שיותר חלק ?

פורסם

אני תמיד על HIGH בהכול כולל AA16

אני משחק בCOD4 ובSA

פורסם

אני עובד בהגדרות מקסימליות ברוב המשחקים ו AA x4 או x8 ובמשחקים קלים יותר אפילו AA x16Q

אין לי בעיה להוריד קצת איכות אם צריך, אבל עם כרטיסים של היום כמעט ואין צורך.

תלוי בסוג המשחק כמובן, עדיפות ראשונה זה תזוזה חלקה, עדיפות שניה זה רמת פרטים.

יש דברים פחות חשובים מבחינתי כמו SHADOWS למשל.

ודברים יותר חשובים כמו מרחק ראיה, אם קיים במשחק.

עם המחשב הישן הייתי נאלץ לעשות המון פשרות ו AA היה הדבר האחרון שיכלתי להרשות לעצמי להפעיל.

פורסם
  • מחבר

אני עובד בהגדרות מקסימליות ברוב המשחקים ו AA x4 או x8 ובמשחקים קלים יותר אפילו AA x16Q

אין לי בעיה להוריד קצת איכות אם צריך, אבל עם כרטיסים של היום כמעט ואין צורך.

תלוי בסוג המשחק כמובן, עדיפות ראשונה זה תזוזה חלקה, עדיפות שניה זה רמת פרטים.

יש דברים פחות חשובים מבחינתי כמו SHADOWS למשל.

ודברים יותר חשובים כמו מרחק ראיה, אם קיים במשחק.

עם המחשב הישן הייתי נאלץ לעשות המון פשרות ו AA היה הדבר האחרון שיכלתי להרשות לעצמי להפעיל.

דווקא לדעתי SHADOWS די חשוב כי זה נותן הבדל נורא עיקרי.

מה זה מרחק ראיה ואיך הוא מתבטא בתצוגה הגרפית במשחק ?

פורסם

דווקא לדעתי SHADOWS די חשוב כי זה נותן הבדל נורא עיקרי.

מה זה מרחק ראיה ואיך הוא מתבטא בתצוגה הגרפית במשחק ?

SHADOWS ו AA זה הדבר הראשון שאני מבטל עם כרטיסים ישנים (כשזה בא על חשבון דברים אחרים) כי זה לוקח המון ביצועים.

מרחק ראיה קיים במשחקים שבהם יש שטחים גדולים וקיימת אפשרות לבחור עד איזה מרחק להציג פרטים ובאיזה איכות.

מרחק קצר זה כמו ערפל שלא רואים ממטר.

פורסם

קודם כל חשובה מהירות - שהמשחק ירוץ חלק על 30 פריימים באופן תמידי (לא אמרתי 60, אבל לפחות 30)

רזולציה גבוה - כמה שיותר עדיף במקרה של LCD.

דברים שאני מוריד ולדעתי לא משנים וגוזלים המון ביצועים:

1) פיצוצים - אם הרגתי מישהו או פוצצתי בניין, לא כזה מעניין אותי שהוא יתפוצץ ל5 חתיכות או אלף חתיכות, אבל שיש מלא פיצוצים במשחק אסטרטגיה על המסך והוא זוחל זה ממש מפריע

2) צליליות - תאכלס, לא אומר להוריד לגמרי, אבל אם יש לדמות צל מאוד ברור וחד, או סתם קצת שחור לידו זה בערך אותו הדבר - ושוב המון ביצועים יורדים על זה

3)פילטרים - גוזלים הרבה ביצועים, אם הרזולציה מספיק גבוהה, אז AA נהיה די מיותר (לטעמי)

זהו נראה לי, פרט לזה לרוב אין שום הבדל בין VERY HIGH לHIGH, אז משתדל לשים את הרוב על HIGH, מקסימום אם עדיין קצת איטי, אז מוריד פה ושם דברים למדיום.

פורסם

במסך הקודם 1600X1200 הכל VERY HIGH, פילטרים כמה שאפשר, במסך הנוכחי 1680X1050 באותם הגדרות, כשאני קולט שאני צריך להתחיל לכוון גרפיקה כדי שהמשחק יזוז טוב אני מתחיל לשדרג חחחחחח :silly:

פורסם

^^^

יש לך אחלה מחשב עכשו, קשה לי להאמין שברזולציה שאתה מריץ יש משהו כיום שלא ירוץ טוב ;)

דרך אגב, אני אישית לא בעד לשדרג כל פעם שישר משהו טיפונת איטי, סה"כ באמת שאפשרי לשחק עם הגדרות וכו' ואז דברים מסתדרים.

לפעמים יש דברים ממש מפגרים כמו נניח איזה צללית קטנה או משהו, שמורידה ביצועים ב20 אחוז!!

לכן תמיד משחק עם הגדרות יכול לעזור המון.

פורסם

בידיוק!

צריך להיתפשר ולא להיות זנזונת גרפיקה. :hat:

פורסם

תאכלס אני מבין אנשים שרוצים את כל הגרפיקה על MAX

זה בהחלט נחמד וכייפי

אבל

אם המשחק מתחיל לקרטע, אז סתם להתעקש בכוח זה מוגזם.

ואם יש לך רק משחק אחד נגיד כמו CRYSIS שזז לאט, וכל השאר זזים מעולה, אז לא צריך ללכת ולהוציא 2000 שקל על כרטיס מסך חדש כדי שירוץ טוב.

מורידים קצת את הגרפיקה ונהנים ואפשר ככה להשתמש בכרטיס מסך עוד זמן לפני שמחליפים :)

פורסם

עד לפניי שקניתי את הXBOX360 שיחקתי בהכל על הכי גבוה עם AAX4 ורזולוציה 1280X1024

היום אני לא משחק כלום במחשב.

פורסם

בוא ניראה אותך מנחש איך אני מריץ מישחקים עם ה7600GS האימתני שלי

פורסם

על כמה שאפשר

פורסם

זונות גרפיקה לשילטון!!!!!!!

אני שם הכל על המקסימלי ברזולוצייה אופטימלית!!!!!! :jump:

פורסם

אני משחק על HIGH.

המשחקים רץ יופי :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים