עבור לתוכן

המלצה למחשב נייד 3000-4000 ש"ח עדיפות לpavilion

Featured Replies

פורסם

אני רוצה מחשב עד 4000 ש"ח לבית ספר ולמשחקים(שהמורים לא רואים ;D) לא משחקים חדשים מאוד, בעיקר משחקי ספורט.

עדיפות ל HP PAVILION :

http://www.mgsh.co.il/scripts/Shop.dll?language=Heb&shop=1119&kind=ViewShop&idprod=231_1

אבל אני לא חושב שהכרטיס מסך יצליח להריץ משחקים חדשים.

בין 3000 ש"ח ל4000 ש"ח.

פורסם

נא להוסיף תקציב לכותרת.

משחקי 3D חדשים הכרטיס הזה לא יריץ טוב, עם משחקים ישנים או כאלה בלי 3D כבד לא תהיה בעיה.

פורסם

אבל אני לא חושב שהכרטיס מסך יצליח להריץ משחקים חדשים.

אתה חושב נכון.

פורסם
  • מחבר

אפשר להמליץ על מחשב מתאים בבקשה.

אולי אפשר לקנות מחשב כזה ולקנות כרטיס מסך מתאים בנפרד? זה משתלם?

פורסם

להחליף כרטיס מסך לנייד זה כמעט בלתי אפשרי.

בתקציב שלך לא ניתן לקנות לפטופ עם כרטיס מסך חזק, ניתן בדחק למצוא משהו עם כרטיס מסך נפרד שיהיה חזק מה-X3100 (שהוא Integrated) אבל עדיין לא אידיאלי למשחקים חדשים.

אתה יכול לשקול משהו כמו ה-Gigabaye W566N שיתן לך כרטיס מסך בסיסי. איכות הבניה שלו לא נופלת מזו של הדגמים הצרכניים של HP (שהם לא מוצלחים במיוחד, אני לא בטוחה מדוע אתה מעדיף דווקא אותם) חוץ ה-Touchpad שלו שאני לא אוהבת (נסה אותו קצת בעצמך לפני הקניה כדי לוודא שזה מתאים לך). כמו כן האחריות היא לשנתיים לעומת HP שבדרך כלל נותנים אחריות לשנה.

http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=9819

ל-Acer יש מספר דגמים שעשויים להתאים לך. איכות הבניה ירודה קצת משל ה-Gigabyte אבל במחיר כזה קשה למצוא איכות טובה . אני ממליצה במיוחד שתבדוק את ה-Aspire 5920 שכן ניתן למצוא אותו עם ה- HD3470 במחיר של בערך 4000 ש"ח. זה כרטיס מסך שעולה ביכולתיו על ה-8400m GS ובנוסף אינו נגוע בבעיות חימום היתר של Nvidia.

פורסם
  • מחבר

אני קונה עכבר עם זה אז זה לא משנה.

אני בחרתי בhp הזה בגלל שנראה כאילו זה כמו חבילת הכל כלול (אמיתית לא כמו בארץ) וזה נראה איכותי מאוד, רק העובדה שזה hp הורסת.

יש משהו כזה?

פורסם

אני קונה עכבר עם זה אז זה לא משנה.

אני בחרתי בhp הזה בגלל שנראה כאילו זה כמו חבילת הכל כלול (אמיתית לא כמו בארץ) וזה נראה איכותי מאוד, רק העובדה שזה hp הורסת.

יש משהו כזה?

מה זה חבילת הכל כלול?

ראית את המחשב הזה באופן אישי? איכות הבניה של השלדה לא עולה בשום צורה על זו של ה-Gigabyte . רוב המחשבים הצרכניים מהסדרות האחרונות של HP לא מצטיינים בתחום הזה בכלל. נראה שאולי יש שיפור בסדרה של ה-dv4, dv5 ו- dv7 שיצאה לאחרונה אם אתה רוצה להמתין שהיא תגיע לארץ.

פורסם
  • מחבר

הכל כלל זה אומר שיש מיקרופון ומצלמה מובנת.

אפשר גם 5000

פורסם

ראית את המחשב הזה באופן אישי? איכות הבניה של השלדה לא עולה בשום צורה על זו של ה-Gigabyte . רוב המחשבים הצרכניים מהסדרות האחרונות של HP לא מצטיינים בתחום הזה בכלל. נראה שאולי יש שיפור בסדרה של ה-dv4, dv5 ו- dv7 שיצאה לאחרונה אם אתה רוצה להמתין שהיא תגיע לארץ.

אני די חולק עלייך בקטע הזה,אני די בטוח שהג'יגבייט ירוד יותר באיכותו מהפביליון.

פורסם

אני די חולק עלייך בקטע הזה,אני די בטוח שהג'יגבייט ירוד יותר באיכותו מהפביליון.

ה-Gigabyte באמת מציע איכות בניה נמוכה מהממוצע לדעתי ובדרך כלל הוא לא משהו שהייתי מאד ממליצה עליו. עם זאת, האיכות של סדרת פביליון הנוכחית היא פשוט לא טובה ובהחלט לא הרשימה אותי (פלסטיק שמרגיש זול, צירים לא חזקים מספיק ולפעמים גם תנודה של המסך בתוך המסגרת שלו - Flex. כמו כן יש לא מעט דיווחים על תופעה של שברים וסדקים בצידי הצירים בסדרות dv9xxx ו-dv6xxx בנוסף לתופעות חימום היתר) כך שבאמת אני לא רואה הבדל גדול חוץ מה-Touchpad הלא מוצלח של ה-Gigabyte והמקלדת היותר טובה של הפביליון.

השלדה דומה למדי באיכותה.

תראה, יש לי 2 מחשבים של פביליון בבית (ואני יודעת שגם לך יש :)) כך שאני לא אומרת שזו תמיד קניה לא כדאית, אבל לא בחרתי אותם בגלל איכות הבניה וזו בהחלט לא הנקודה החזקה שלהם, לפחות זו ההתרשמות שלי.

לפותח הת'רד, אם אתה רוצה להעלות את התקציב ל-5000 ש"ח לא תקבל כרטיס מסך טוב בהרבה אבל אתה יכול להשקיע במחשב קטן יותר ובעל איכות בניה טובה יותר כגון ה-Vostro 1310. אתה יכול גם לשקול מחשב כמו ה-Asus Z99 עם כרטיס מסך HD 2400 שמקביל פחות או יותר ל-8400m GS (אולי עולה עליו בקצת) אבל לא מועד לתקלות במסגרת הכרטיסים הפגועים של Nvidia.

פורסם

שמתי לב שאת אוספת מחשבים להנאתך....

לי יש פביליון מהסדרה הישנה יותר DV6515,ושמתי לב שבאמת בעיות החימום יתר\שברים\סדקים שציינת מופיעות יותר בסדרות אחריה DV66XX\67XX\68XX\9XXX\2XXX.

כנראה שאני נפלתי על סדרה מוצלחת(טפו טפו,בלי עין הרע...)

סה"כ מההתרשמות שלי מהמחשב שברשותי כשנה,לא התאכזבתי מאיכות הבנייה\מקלדת\מסך,לא נתקלתי בתופעות של חימום יתר,אולי זו פונקציה של שמירה על המחשב ב-7 עיניים.אבל כנראה שזה סובייקטיבי בלבד.

לדעתי בתקציב שלו הוא יכול לקבל חבילה מספקת(עם 8400GS) שתכלול גם מע' הפעלה ושאר תוספות,הרחבת אחריות ל-3 שנים בHP עולה כ590 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

שמתי לב שאת אוספת מחשבים להנאתך....

לי יש פביליון מהסדרה הישנה יותר DV6515,ושמתי לב שבאמת בעיות החימום יתר\שברים\סדקים שציינת מופיעות יותר בסדרות אחריה DV66XX\67XX\68XX\9XXX\2XXX.

כנראה שאני נפלתי על סדרה מוצלחת(טפו טפו,בלי עין הרע...)

סה"כ מההתרשמות שלי מהמחשב שברשותי כשנה,לא התאכזבתי מאיכות הבנייה\מקלדת\מסך,לא נתקלתי בתופעות של חימום יתר,אולי זו פונקציה של שמירה על המחשב ב-7 עיניים.אבל כנראה שזה סובייקטיבי בלבד.

לדעתי בתקציב שלו הוא יכול לקבל חבילה מספקת(עם 8400GS) שתכלול גם מע' הפעלה ושאר תוספות,הרחבת אחריות ל-3 שנים בHP עולה כ590 ש"ח.

לא הבנתי איזה דגם המלצת (אני הולך הליכה בגלל שאני רואה שהיא שלילית;-))

המחשב מהעמוד הראשון נקרא מדגם dv7.

לא משנה גודל מחשב וכל השטויות האלה. פשוט מחשב עם מקלדת נוכה וכרטיס מסך שיכול להריץ מקסימום pes חדש וזהו, לא צריך לתת הרצאות כי אני לא מבין בזה.

מה אתם אומרים על זה:http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=711351 ?????

עם כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 8400M אני עדיין הולך על PAVILION בגלל שזה נראה יפה,יש כל מיני פיצ'רים נחמדים והכי חשוב המסך הוא HD.

פורסם

טוב מאד שאתה מרוצה מהמחשב שלך ושאין לו בעיות . זו בהחלט גם שאלה של שמירה על המחשב וטעם אישי. אני מודה שאני פנאטית של איכות בניה.

פורסם
  • מחבר

אפשר בבקשה לענות על השאלה שלי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים