עבור לתוכן

מחפשת מחשב נייד לצורכי לימודים עד 4500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

היי,

אני מחפשת מחשב נייד לצורכי לימודים (סטודנטית לפסיכולוגיה), בעיקר אופיס, אינטרנט ואולי סרטים....

מעדיפה מסך גדול על משקל נמוך.

ראיתי מודעה בעיתון שיש בבאג מחשב של טושיבה Satellite L350-10B ב- 3996 ש"ח

מצ"ב המפרט: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6470&perur=2&t=1&c=339

לפי מה שראיתי בזאפ, מחשבים עם מסך 17 אינץ' עולים הרבה יותר, ולכן זה דיי תמוה....

האם אתם ממליצים על הטושיבה? או שיש המלצות למחשבים נוספים?

ואגב, איך השרות לקוחות של טושיבה בארץ?

אשמח לתשובה...

הדס

פורסם

סתם תקעו לו מחיר, ממש לא משתלם. עזבי אותך מ 17' אחרי הכל זה אמור להיות נייד, לא?

אם חשוב לך יופי ואיכות - DELL INSPIRION 1525 יהיה מעולה בשבילך

http://www.notebookclub.co.il/zoom.php?&item_id=10 (שימי לב שמגיע בלי מערכת הפעלה)

פורסם

DELL , AMD , ATI , GIGABYTE אני מתחיל לחשוד :silly:

פורסם

בתור סטודנטית את רוהצ מסך 17 את רצינית אחרי הפעם הראשונה שתלכי איתו למכללה תזרקי אותו בבית וזו תהייה הפעם האחרונה שתקראי לו נייד...!!

תחשבי על 14.1 מקסימון על 15.4 תעברי קצת בפורום על בקשות של אנשים תלמדי קצת חומר ואז תיהיי בקיאה יותר ולמה לא כדאי מחשב גדול...

תחזרי ויימצאו לך משהוא..!

תראי בסטיקי יש פורמט תלכי לפיו ונתאים לך מחשב במדוייק..!

בהצלחה..!

פורסם

סוכני מכירות :smile1:

פורסם

DELL , AMD , ATI , GIGABYTE אני מתחיל לחשוד :silly:

אתה רומז למשהו?

פורסם
  • מחבר

היי

תודה על התגובות, אבל אני שואלת על האיכות של המחשב ולא על הגודל...

אני לא מתכוונת ללכת איתו לאוניברסיטה. הוא ישאר בדירה ושם אעבוד איתו. פשוט בסופי שבוע כשאחזור הבייתה אצטרך מחשב ולכן אני רוצה נייד.

מאוד חשוב לי שלא יהיה מסך קטן שבקושי רואים משהו, במיוחד בקיראת מאמרים ארוכים... לא אכפת לי לסחוב עוד קילו בשביל 17 אינץ'...

השאלה היא - למה לדעתכם המחשב הזה לא שווה?

תודה!

פורסם

אה בקשר למה שאמרתי קודם לא התכוונתי שהחנות שמה לו מחיר יקר, התכוונתי שה 2 ' אינצ' האלה פשוט לא שווים את ההפרש במחיר.

אין בכלל מה להשוות בין T2370 ל T8100.

אם את רוצה מסך גדול והוא במילא נשאר בדירה - עדיף לך לקנות נייח עם מסך 19' נורמלי ומפרט יותר טוב באותו כסף.

פורסם

Ralf Klein - יש לך אזהרה על ספאם.

פורסם

לדעתי המחשב הזה בסדר גמור לצרכים שלך. הסיבה שהוא זול היא שמדובר בספסיפיקציה שכוללת מעבד מהדור הקודם. הרזולוציה סבירה ואיכות הבנייה לא רעה בכלל. כמו כן, טושיבה נותנת שנתיים אחריות (אבל אני לא יכולה להעיד על איכות השירות).

סה"כ בסדר גמור אם את מתעקשת על 17'.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים