עבור לתוכן

מחשב לעיצוב גרפי בלי מארז ב 4000-4500

Featured Replies

פורסם

היי אני רוצה מפרט למחשב חזק לעיצוב גרפי, MAYAY MAX וכל חברייהם, מארז אני נעול על מארז של טורמל טייק שעולה 900 שקל אז לא לכלול מארז, דיסק קשייח יש לי שניים כל אחד 500 GB אז גם לא צריך

בגדול מה שדרוש זה

מעבד

לוח

זיכרון

צורב

האממ ואם שכחתי משהו סט מקלדת ועכבר איכותיים למרות שזה לא קריטי, גם בלי מסך. עדיפות לפנטיום למרות שגם לא כזה קריטי

תודה

פורסם

האם מתוכננים גם משחקים על המחשב?

אתה הולך לזרוק רבע מהתקציב על מארז? בזבוז מוחלט.

פורסם

פנטיום עבר מן העולם...

לפני שנבנה,תבדוק אם התוכנות שאיתן אתה משתמש מנצלות מרובעי ליבה.

לגבי המארז - אני בדעתו של יותם. מה גם שאין להם מארזים יותר מדי טובים חוץ מה-Eureka הנהדר,בתקציב הזה.

אני בספק אם אנטק 300 שעולה כמו השם שלו - לא יספיק לך

פורסם

תוספות רנדור שבתוכנה 3d max, כגון Mental ray,v-ray וכו' מנצלות ריבוי ליבות, לכן הייתי ממליץ לבסס את המפרט על Quad Core חזק דוגמת Q9450.

בנוסף לכך - לתוכנות אלו יש שימוש במעבד הגרפי ג"כ, לכן מקובל להרכיב מפרטים מסוג זה עם כרטיס Nvidia Quadro/ATI FireGL, ישנו שיפור רציני עם תוכנות אלו ברנדור בזמן אמת.

לפני שנבנה לך מפרט, ציין אם יש צורך בספק כח (מארזים של Thermaltake בד"כ מגיעים ללא ספק בברירת מחדל), וכן אם אתה מוכן 'להתפשר' על מארז טוב יותר כמו Antec P182, אשר יעלה פחות ועדיף בהכרח על כל מארז אחר של TT בטווח מחיר דומה ומעלה.

פורסם
  • מחבר

את המארז לא צריך לחשב בכסף של המפרט, הוא יקנה בנפרד, האממ ספק כן צריך בעיקרון, יש לי בבית מחשב אחד עם מארז SHARK של TT ואני ממש מבסוט ממנו, עכשיו הסתכלתי גם על האנטוק והוא נראה סבבה רק חבל שאין חלון זה באסה.

בקשר למעבד ה Q9450 זה מה שתכננתי בגדול גם לקנות.

עכשיו רק חסר לוח זיכרון כרטיס מסך וספק :)

תודה על העזרה

פורסם

בבקשה:

Core 2 Quad Q9450, 1333Mhz, s775, 12MB 1295 1

Arctic Cooling Freezer 7 Pro (LGA775) 115 1

MSI P45 Neo-F s775 C2Q 1333Mhz, Intel P45, DDR2 1066, PCI-E 395 1

Transcend 4gb (2gb x 2) DDR2 800Mhz 390 1

PNY Quadro FX 1700 512MB GDDR2, DX10, 2xDVI, PCI-E 2050 1

HEC 500TD-TF 500W 2x8cm fan 24pin 275 1

Total price 4520 ¤

for payments 12 X 411 ¤

www.ksp.co.il

בנוסף ל-Q9450, יש לך כאן קירור איכותי למעבד, לוח מבוסס צ'יפסט P45, זיכרון 4GB מחברה מוכרת, כרטיס מסך mid-range מצויין לשימוש עם תוכנות כ-MAYA, 3DMAX וכו', וספק של HEC.

נ.ב. - ישנם בחנויות אחרות ספקי כח טובים ושקטים יותר במחיר דומה, כמו למשל FSP Bluestorm 500W.

פורסם
  • מחבר

היי תודה

לא כדאיי אולי עדיף להשקיע עוד כמה שקלים ולקחת לוח יותר טוב וזיכרון יותר טוב או שהזיכרון הזה הוא אחלה

יש לי קרוס אייר במחשב השני ואני מאד מבסוט ממנו .

פורסם

הזיכרון הזה מעולה ואתה גם תהיה מבסוט ממנו.

פורסם
  • מחבר

לא עדיף זיכרון עם 1066 MHZ? האם הם באמת יותר מהירים או שההבדל לא מורגש ?

פורסם

הם כלל לא יותר מהירים,אפילו לא טיפה.

הם סה"כ מיועדים לא להגביל באוברקלוק של מעל 400FSB למשל

פורסם
  • מחבר

ה אנטק פי 182 באמת כזה מארז טוב או שכדאי להשקיע כמה שקילים ולקנות TT ?

במידה ואני רוצה שני מסכים לעבוד במקביל, האם זה נוח ? הכרטיס מסך שהומלץ הוא מתאים לחבר שני מסכים? טלויזיית HD אפשר לחבר למחשב ?

איזה מסכים הכי זולים במגודל 19 אינץ אפשר למצוא שגם נותנים תמורה טובה ?

פורסם
  • מחבר

קפיץ קפוץ

פורסם

על ה-P182 יש מלא ביקורות ברשת וכולם ללא יוצא מהכלל משבחות את המארז. חוץ מהמשקל (15KG), אין למארז הזה חסרונות מיוחדים. לא נראה לי שיש ל-Thermaltake מארז באיכות דומה מבחינת שקט ואפילו מבחינת אוורור (אולי Thermaltake Mozart, אבל המאווררים שלו מרעישים כמו טחנת רוח..)

לכרטיס שני חיבורי DVI, ואפשר לעבוד איתו על שני מסכים (כניסה ל-Display Properties/Setting - שם יופיעו המסכים בתצורת 1/2. בחר ב-2, וסמן וי למטה באפשרות Extend my windows desktop onto this monitor). לעריכה מכל סוג שהוא מקובל לעבוד עם שני מסכים, יכול להיות מועיל מאד בעבודה על מספר דברים בו זמנית. ניתן לחבר את הטלוויזיה ל-DVI או בעזרת מתאם.

בנוגע לעבודה עם שני מסכים, כדאי מאד שהם יהיו מבוססים על פאנל איכותי שאינו TN. ציין תקציב אפשרי למסכים כאן או בפורום מסכים.

פורסם

אין שום שיפור עם כרטיס מסך מקצועי אז חבל לבזבז סתם כסף

זה כרטיסים חלשים שנמכרים בהרבה כסף בגלל תמיכה ב- open gl שלא נותן הרבה ובמיוחד לא משפר זמן רינדור הדבר היחידי שמשפר זמן רינדור זה מספר הליבות

ומהירויות של מעבד +זכרונות +לוח אם כמה שיותר מהירות = רינדור מהיר יותר ולא צריך יותר מ- 4 גיגה זיכרון כי התוכנות לא ממש משתמשות ביותר וגם צריך להחליף מערכת הפעלה לX64 וזה לא להיט

אני החלפתי את מחשב הרינדור שלי למק פרו ומבלי להכנס לעניין של פי סי נגד מק החומרה שיש בו היא הנכונה ביותר לרינדור שתי מעבדי אקסון מרובעי ליבה

זה 8 ליבות זמן רינדור יורד לרבע ופשוט כייף לעבוד אז עם יש לך עוד קצת כסף להשקיע אתה מקבל את החבילה הטובה ביותר במק .

הערה למומחי מפרטים: נא לא להמליץ על מפרטים לרינדור לפי משחקי מחשב זה שתי עולמות שונים

אין לכרטיס מסך חשיבות לרינדור נקי אלא רק לעבודה עם מודל מרובה פוליגונים ולזה כול כרטיס מתאים

אני רואה המון המלצות על הקווטרו פה ואין בזה צורך וחבל על הכסף !!!!!

רינדור זה רק ריבוי ליבות .ואולי הכרטיס החדש של אינטל היה התשובה בשבילנו אבל נחייה ונראה .

פורסם

כרטיס Quadro מיוצר עם אופטימיזציה (חומרתית ותוכנתית) לשימוש בתוכנות הנ"ל. לא לחינם כל Workstation המיועד לשימוש בתוכנות אלו נמכר עם כרטיס מקצועי, ולא לחינם כרטיסים אלו בלבד נמצאים ברשימת המומלצים של 3DMAX, MAYA ודומותיהן.

ראה כאן לדוגמא מספר פונקציות שאינן קיימות ב-GF לשימוש בתוכנות אלו.

זה שיש לך מק שעלה לך אני מניח הרבה מאד כסף, הכל טוב ויפה. כאן יש לך תקציב מסוים, ואני לא רואה שבנו לו כאן מפרט למשחקים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים