עבור לתוכן

עזרה בבחירת כ.מסך עד 1200 + התייעצות לגבי החלפת המעבד

Featured Replies

פורסם

היי,

רכשתי את המחשב הנוכחי שלי לפני כשנתיים ואני רוצה להחליף את כ.המסך שלי (7300GT) לכרטיס שיאפשר לי להריץ כל משחק שקיים בשוק בצורה

טובה (ברזולוציה ובאיכות תמונה גבוהה).

מה שאני רוצה לדעת זה האם המפרט הנוכחי שלי יאפשר לי להשיג זאת רק ע"י החלפת כ.המסך או שצריך להחליף גם את המעבד ( או את כל המחשב)?

במידה ויש צורך רק בהחלפת כ.המסך אז איזה כרטיס מומלץ עד 1200 ש"ח , ובמידה וצריך להחליף את המעבד האם ה 7200 יעשה את העבודה?

מפרט נוכחי:

מעבד - E6300

לוח - Gigabyte - 965p ds3 v.1

זכרון - 2G , 667MHZ

תודה

פורסם

אתה יכול לקנות 4870 בקניה הקבוצתית במחיר קרוב לכסף שיש לך.

פורסם
  • מחבר

תודה,

1)בטוח שהמעבד שלי לא יפריע לדרך שבה משחקים ירוצו?

אני שואל את זה כי לפי מה שראיתי המהירויות של המעבדים החדשים הם בסביבות ה3GHZ+ ושלי 1.9GHZ ובנוסף יש אשכול בפורום

שבו רשום שבשביל כרטיסים מסדרת 48X0 צריך מעבד של לפחות 2.2GHZ ?

הדרישות של המשחקים הכי חדשים הם פחות מזה?

כי נראה לי שכ.מסך חזק לא אמור לפצות על דברים אחרים.

2)זה הספק שלי:

FSP 350w NOISE KILLER 120mm ACTIVE PFC

הוא מספיק טוב?

פורסם
  • מחבר

up

פורסם

2)זה הספק שלי:

FSP 350w NOISE KILLER 120mm ACTIVE PFC

הוא מספיק טוב?

לא.

לא הייתי נותן לספק 350W לנסות להחזיק מערכת עם HD4870. וגם לא עם HD4850, למרות שהפרש הצריכה ביניהם לא עד כדי כך גדול.

במקומך (בתקציב של 1200), הייתי הולך על HD4850 וספק איכותי יותר על מנת להסיר דאגות מליבי. או אולי 9800GTX+, למרות שאני לא בטוח שספק 350W יחזיק גם אותו.

פורסם

Connect3d Radeon HD4850 512MB DDR3 AC Cooler PCIe

¤870

http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1347

SeaSonic 500W SS-500ET-APFC-F3

¤335

http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=991

סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤1205

המפרט הורכב באתר:http://www.foxpc.co.il/

אני חושב שיותר טוב מזה בכסף הזה לא תוציא...

המעבד שלך מעולה גם היום, אבל גם הלוח וגם המעבד שלך מעולים בOC, ואני חושב שעם מעט מאוד מאמץ תוכל להביא בקלות(על קירור רגיל בלי שום שיפור) את המעבד שלך ל2.8GHZ, ממש בקלות בלי שום בעיה...

קצת חיפוש וניסיון וטעיה וקצת עזרה מפורום אוברקלוקינג ותגיע ל2.8GHZ בקלות.

אבל גם אם לא תעשה אוברקלוק, אתה תבחין בשיפור גדול מאוד בביצועים, המעבד שלך לא יגביל ממש את הכרטיס מסך הזה... המעבד שלך עדיין לא כזה חלש כמו שאתה חושב אבל כמובן שOC יעזור לו המון.

פורסם
  • מחבר

אני באמת יקרא לגבי OC , גם יש לי את ה BLUE ORB שנראה לי אמור להיות סבבה ו 3 מאווררים גדולים במארז אז אני מקווה שזה יספיק...

ולגבי הספק וכרטיס המסך , רשמתי תקציב של 1200 רק כי חשבתי שזה אמור להספיק לכ.מסך , אם באמת המעבד שלי עם OC יעשה את העבודה אני יחליף את

הספק וילך כבר על ה 4870.

תודה רבה!!!

פורסם

מזאת אומרת?

יענו תשקיע גם ב4870 וגם בספק כוח?

כי הספק ששמתי מספיק גם ל4850 וגם ל4870...

לגבי הקירור, קירור סטוק גם לE6300 אמור להספיק עד לסביבות ה3.4-3.5GHZ אבל הכל שאלה של לאן יגיעו הזיכרונות והלוח..

בעיקרון אני מאמין שעד 2.8GHZ הזיכרונות שלך יספיקו.. מעבר לזה מה שיגביל אותך זה אך ורק הזיכרונות...

הלוח שלך אמור לסחוב יפה עד 450FSB אולי גם יותר.. הזיכרונות אני לא יודע כמה יסחבו.. המעבד מצידו גם יגיע ל3.5 וגם יותר אבל הכל תלוי בלוח ובזיכרונות שלך כי המכפלה שלו נמוכה מאוד מאוד מאוד.

פורסם
  • מחבר

לפי מה שאתה אומר המעבד שלי לא יהווה שום בעיה לכרטיס מסך (במיוחד אם אני יעשה OC) אז אין לי שום בעיה להשקיע בשניהם.

ואומנם עוד לא התחלתי להתעסק עם זה אבל סתם בשביל חוות דעת כללית , כשאני פותח את ה EVEREST אלא הטמפ' שהוא

רושם של המעבד:

טמפ מעבד:40

טמפ' של ליבה 1: 51

טמפ' של ליבה 2: 51

זה די הרבה לא?

פורסם

בעיקרון זה לא כזה טוב, אבל עם החלפה של משחה טרמית וניקוי המארז אני מאמין שזה אמור להשתפר...

בעיקרון OC ל2.8GHZ לא אמור להעלות לך הרבה את המעלות ככה שגם אם תעשה OC זה לא שזה יזיז יותר מידי לטמפרטורה...

פורסם
  • מחבר

סבבה

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים