עבור לתוכן

מה הוא תאריך ההשקה המדוייק של מעבדי הנחלים

Featured Replies

פורסם

מישהו יודע?

אני מתכנן בערך תחילת שנה הבאה לקנות מחשב ורציתי לדעת מה תאריך ההשקה של הטכנולוגיה החדשה... ואיך יעשה המעבר החד בין הסוקטים של המעבדים. :s05:

פורסם

אם אתה מתכנן לקנות מעבד נהלם, לוח תומך ו-DDR3 אז כדיי שתשים חצי מיליון שקל בצד.... לדעתי אם אתה רוצה לשדרג את המערכת שלך אז אין כל סיבה לחכות... המעבדים של היום מאוד חזקים! ואין שום טעם להשקיע ביותר מזה! אולי עוד שנה יקבלו מעט היגיון ומחירי ה-DDR3 ומחירי המעבדים החדשים ירדו. עד אז, אני ממליץ לך מאוד(!) לעשות OC! המעבד שלך יכול להרבה יותר מזה ושלא נדבר על הלוח...

פורסם
  • מחבר

אחי אני לא סתם מחכה לנחלים... הוא קצת הרבה יותר חזק מהפנריין..(בערך פי 1.5 יותר....גם פי שתיים יותר טרנזיסטורים.)

ותאמין לי אין לי שום בעיה עם המערכת שלי היא מריצה הכל בקלות יתרה...ו-OC בוא נגיד שעברתי איתה את ה3.6 ג'יגה הרץ לא פעם ולא פעמיים הגעתי גם ל3.8. המעבד שיש לי עכשיו הוא כמו רוצח שקט ואני לא מדבר על הלוח אם שאני לא מוכן להתפשר על שום לוח אחר כרגע.

אני פשוט אוהב פעם בשנה שנתיים להשתדרג ולראות הבדלים אמייתים כאלה שמורגשים.... אם אתה משדרג אחרי חצי שנה אתה לא מרגיש הבדל ברמות האלה.

אז מה התאריך המדוייק של ההשקה??? ???

פורסם

נראה לי שסדרת האקסטרים תוכרז ב-11 באוגוסט...

פורסם

אני פשוט אוהב פעם בשנה שנתיים להשתדרג ולראות הבדלים אמייתים כאלה שמורגשים.... אם אתה משדרג אחרי חצי שנה אתה לא מרגיש הבדל ברמות האלה.

אז מה התאריך המדוייק של ההשקה??? ???

גם אם אתה פעם בשנה-שנתיים משדרג את כל המערכת, זה די בזבוז כסף. רוב ההבדלים ה"מורגשים" נובעים מזה שאתה מתקין על המחשב החדש מערכת הפעלה "ריקה" ובהתחלה לפני שהמיליון תוכנות הופכות את המחשב לאיטי אתה מרגיש "וואו" כזה.

פורסם

הגזמת, הבדל של שנתיים הוא הבדל משמעותי, זו יכולה להיות ארכיטקטורה שונה לחלוטין. תראה לדוגמא מישהו שהחליף בין פנטיום 4 לC2D.

פורסם

עדיין ההפרש בביצועים עומד על כ-15%-30% וההפרש במחיר על הרבה יותר...

פורסם

הגזמת, הבדל של שנתיים הוא הבדל משמעותי, זו יכולה להיות ארכיטקטורה שונה לחלוטין. תראה לדוגמא מישהו שהחליף בין פנטיום 4 לC2D.

תמיד יש אישזהו קו תפר שבו יכולה להיות קפיצת ביצועים. אבל החלפת מערכת שלמה באופן עקבי פעם בשנתיים זה די בזבזני. ובאמת, ההבדל בביצועים בין ה-C2D הראשונים ל-P4 האחרונים לא היה כזה גדול (אם בכלל). כמובן כשאתה מדבר עם P4 מול C2D ממוצע זה עולם אחר, אבל גם הפרש הזמנים הוא לא שנתיים (ובטח לא שנה).

פורסם

הפרש ביצועים של 15 אחוז ולשלם פי שתיים או פי שלוש ממעבד שתוכל לקנות היום ויחזיק לך כמה שנים טובות (לפחות שנתיים)

אכן שווה במיוחד, מאחל לך הרבה בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם

אולי חלאס לקרוא למעבד הזה "נחלים"?!?!?!?!?!? זה "נהלם" Nehalem!

פורסם

לא זה ולא זה - Core I7 ;D

פורסם

ילדים אין לכם שיעורי בית לעשות ?

פורסם

לא זה ולא זה - Core I7 ;D

זה נכון , אבל אם משתמשים בשם הפרוייקט אז שיהיה נכון... :)

פורסם

ילדים אין לכם שיעורי בית לעשות ?

לא, עכשיו חופש.....

פורסם

לא, עכשיו חופש.....

ילדים אין לכם חוברות צביעה למלא ? או תשבצים ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים