פורסם 2008 באוגוסט 1017 שנים אני בבעיה בעיתית מארץ ההבעיותהורדתי את התוכנה פאן ספיד מהאתרהוא מראה לי שהמעבד שלי והHD יחסית בסדר 38 מעלות פלוס מינוסמה שמדאיג אותי זה התמונה של הלהבה הזאת שבוערת שמההרכיב החם אני יודע מה הוא[זה מרובע כזה עם עגול בצבע כסף ורשום עליו VIA הוא בצד שמאל למטה ליד בטריהוהוא רותחחחחחחחחחחחחחחחחאני לא יכול לגעת בו אפילוווווווואין שם גם מקום לגוף קירורררלמה הוא ככה רותח מה פה קורה פהבבקשה תעזרו ליייייייייי[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 באוגוסט 1017 שנים קודם כל תירגע - אם הוא חי עד היום, אני משער שהוא ימשיך לחיות דבר שני - הדבר הזה נשמע לי כמו ערכת השבבים, הגשר הצפוני או הדרומי - השבב נמצא על הלוח כמו שהוא או שיש עליו גוף קירור פאסיבי? ככה או ככה, יש בכל מני חנויות גופי קירור שונים למטרה הזאת בדיוק, אם מדאיג אותך קנה אחד, לא אמור לעלות יותר מדי...
פורסם 2008 באוגוסט 1017 שנים מחבר והנה התמונה של הרכיב החםםםזה שרשום עליו VIA[br]פורסם בתאריך: 11.08.2008 בשעה 02:28:56אני יקנה אין בעיה השאלה שלי למה הוא ככה חם רותחח מזה נורמלי ? זה ככה אמור להיות ? 70 ומשהו מעלות תודה שענית מהר [attachment deleted by admin]
פורסם 2008 באוגוסט 1017 שנים לפי המקום של השבב בתמונה, ליד חריצי ה-PCI, אני משער שזה הגשר הדרומי תשמע, אם החברה שיצרה את לוח האם לא ראתה לנכון לשים עליו איזה גוף קירור פאסיבי, כמו ששמים בלוחות אם חדשים, קשה לי להאמין שהחום הזה יגרום לרכיב נזק - בסך הכל הלוח הזה עובד כמה שנים ככה, לדעתי הוא ימשיך לתפקד עוד כמה שנים ;D
פורסם 2008 באוגוסט 1017 שנים מחבר כן זה הגשר הדרומי והוא רותח ואני באמת לא מבין למה יש לי גופי קירור קטנטנים פאסיבים ועם מאוררים אבל הבעיה שאין שמה חורים אין איך למקם אותו שמה אני לא ידביק עם 3 שניות כי זה לא פיתרוןיש איזה גוף קירור שאפשר להכריב על הדבר הזה בכל זאת ? ולמרות שאין חוריםאני ממש מתוסכלדרך אגב אממ הוא עובד כמה שנים יש להגיד בהיצטיינות אפילו פשוט אני לא מבין למה זה ככה..תודה..
פורסם 2008 באוגוסט 1117 שנים כל יצרנית שבבים קובעת טמפרטורת עבודה שונה לשבביה לכן לא הייתי מודאג במקומך.. ראה בפורום כ.מסך\גרפיקה "הכרטיס שלי רותח 90 מעלות " (HD4850 ) אני בטוח שאם תקרא אחד מהפוסטים שם תבין שאין מה לחשוש.
פורסם 2008 באוגוסט 1117 שנים אם זה כל כך רותח שאתה אפילו לא יכול לגעת בזה אז שים איזה צלע קירור עם מאווררון.או אפילו רק מאוורר תלוי מעליו.יש כל מיני דרכים לעשות את זה.
פורסם 2008 באוגוסט 1117 שנים שמעתי פעם על דבר כזה שנקרא "דבק טרמי" - אין לי מושג אם זה יעיל גם במחשבים, אבל אם אתה ממש דואג, אולי שווה לשים את זה על הלוח ככה.
פורסם 2008 באוגוסט 1117 שנים יש דבר כזה דבק טרמי, זה מבוסס על שתי שפרפורות שמערבבים אותן וזה מתקשה. לא מובטח שהצלע תתפרק ללא השבב.בסגנון של אפוקסי (נראה לי זה אפילו על בסיס אפוקסי)יש גם פדים טרמיים, זה כמו דבק דו צדדי דק שתוליך חום, ואיתו גם ניתן להדביק צלעות למקור חום.
פורסם 2008 באוגוסט 1117 שנים איך משנים את הכותרת אתה יכול להסביר לי ?אי חדש פהלך להודעה הראשונה ותלחץ עריכה...
פורסם 2008 באוגוסט 1117 שנים אם הייתה עושה חיפוש הייתה מוצא את זה:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=351788.msg3042053#msg3042053גם לי הייתה הבעיה הזו. זו טמפרטורה נורמלית(ללוח שלי) אבל עכשיו במקום 78 או 80 מעלות זה 63 גג 64 מעלות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.