עבור לתוכן

שילוב בין דריברים של Asus ושל Nvidia?

Featured Replies

פורסם

האם קיימת אפשרות לשלב בין הדריברים שיפעלו ביחד?

כי כשמותקן אצלי דריברים של ASUS ואני מתקין דריברים של NVIDIA אז האייקון של ASUS נעלם! האם יש אפשרות לשלב ביניהם?

פורסם
  • מחבר

תגידו לי בבקשה איזה דריברים אחרונים יש לASUS גם בטא?

תצרפו לי לינק בבקשה!

פורסם

לא

פורסם

בטח שאפשר ישנם מספר אתרים שבהם להוריד דרייברים של אסוס ו-nvidia משולבים לדוגמא www.m3dzone.com

www.maximunreboot.com

פורסם

בטח שאפשר ישנם מספר אתרים שבהם להוריד דרייברים של אסוס ו-nvidia משולבים לדוגמא www.m3dzone.com

www.maximunreboot.com

צודק ! יש מספר אתרים שמפרסמים דרייברים עבור כרטיסי ASUS מבוססי NVIDIA שהם לא דרייברים רישמיים של ASUS כי הם איטיים פחד בעידכון של הדרייברים שלהם. לוקחים את הדרייברים החדשים של NVIDIA ואיכשהו עושים להם מיקס עם לוח הבקרה הזה של ASUS. לא חושב שמומלץ לעשות את זה לבד אם לא מתמצאים בתוכנה בכלל וכתיבת דרייברים בפרט ;D

פורסם

אני אף פעם לא הסתדרתי עם הדרייברים שהגיעו לי של הכ.מסך של asus תמיד התקנתי את של nvidia

עד היום לא הבנתי למה ..

פורסם

אני אף פעם לא הסתדרתי עם הדרייברים שהגיעו לי של הכ.מסך של asus תמיד התקנתי את של nvidia

עד היום לא הבנתי למה ..

אסוס איטיים מאד בהוצאת הדרייברים שלהם ואם אני זוכר נכון אז הם גם לא מספקים דרייברים עם חתימה דיגיטלית של מיקרוסופט והדרייברים של NVIDIA גם חדשים יותר וגם חתומים ויציבים בד"כ.

פורסם

אצלי המחשב היה מאתחל את עצמו כל 10 דקות(XP PRO ) כשעברתי לדרייברים של nvidia הבעיה נפתרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים