עבור לתוכן

מפרט למחשב ב 5500 - 6000 שקל לשימוש כולל

Featured Replies

פורסם

מעבד:

Intel Core 2 Quad Q9450 2.66Ghz 12MB Penryn BOX

כמות: 1 - מחיר: ¤1395

קירור למעבד:

Sunbeam Tuniq Tower 120mm

כמות: 1 - מחיר: ¤240

לוח אם:

Gigabyte GA-EP45-DS3

כמות: 1 - מחיר: ¤625

מארז:

ANTEC P182 3x120MM Black

כמות: 1 - מחיר: ¤749

ספק כוח:

Corsair 650TX 52A @ 12V

כמות: 1 - מחיר: ¤592

זיכרון:

A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme CL4

כמות: 1 - מחיר: ¤486

קשיח למחשב שולחני:

Western Digital 500Gb 16MB AAKS

כמות: 1 - מחיר: ¤367

כרטיס מסך:

Sapphire Radeon 4870 512MB DDR5 Retail

כמות: 1 - מחיר: ¤1454

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות

כמות: 1 - מחיר: ¤5

המהרת מערכת מחשב:

אני מעוניין בהמהרת המעבד

כמות: 1 - מחיר: ¤0

משלוחים - הזמנות דרך האתר, נא לבחור משלוח בתהליך ההזמנה:

איסוף עצמי

כמות: 1 - מחיר: ¤0

סה"כ: ¤5913

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו : ¤5795

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il

http://tms.co.il/preview/spec/p1alrv2f

השימושים הם מקיפים מגלישה באינטרנט, דרך משחקים ועד תכנות והרצת מערכות וירטואליות. המסך ברזולוציה 1680 על 1050. לא מעוניין לחרוג מהסכום של 6000 שקל, מתכוון לעשות OC סביר בשלבים הראשונים וכדאי שלא יהיה רועש. לא צריך פריטים מעבר למה שיש כבר שם.

השאלות שלי:

לגבי המחיר, קצת מעצבן כי ראיתי בפוקס PC שמפרט דומה עולה 400 שקל פחות (וזה לפני שבדקתי בחנויות אחרות), האם האחריות/שירות של החנות הזו שווה את התוספת ?

האם הקירור בקונפיגורציה הזו מספק או שמומלץ להוסיף עוד מאוררים ?

השקט חשוב לי, האם אפשר להישאר ב OC סביר (לא עד הסוף) ולהשאיר את ה Tuniq על 1000 RPM (נמוך) רק ?

האם כדאי לחכות לירידת מחירים (או לקנות פשוט כבר במקום אחר) את ה 9800X2 במקום את ה 4870 (והאם הוא דורש לוח SLI או שהוא יעבוד על הלוח הזה) ?

פורסם

ערוך את הכותרת כך שתכיל תקציב ושימושים, וכן לציין איזה מסך יש ברשותך.

בתשובה ראשונית לשאלותיך:

א.המחיר לספק מצוין לעומת חנויות אחרות

ב.הזכרונות של A-DATA מבוססים צ'יפים של Micron הנחשבים מעולים ל-OC, לפי ביקורת כאן הגיעו איתם ל-1066Mhz CL5. בהקשר זה מומלץ להתייעץ בפורום אוברקלוקינג וקירור, כמו גם בנושא המעבד

ג.הקירור מספיק בהחלט. ה-Tuniq Tower מעט רועש במהירות גבוהה, קח זאת בחשבון אם אתה מעונין במחשב שקט.

פורסם

נפתח לבקשת פותח הת'ראד.

אני מקווה שתערוך את הכותרת בהתאם.

פורסם
  • מחבר

הכל נערך, התייחסות למפרט ולשאלות בבקשה.

פורסם

הספק מוגזם ומיותר.

ה-4850 עשוי להספיק גם כן למסך 22'.

ספק אם יש צורך במרובע לשימוש כולל אלא אם מדובר בעריכת וידאו כבדה.

פורסם
  • מחבר

כן, אבל אני מעדיף את מנגנון הקירור של ה 4870 ואולי בעתיד אני יקנה 27". המרובע ליבות הוא יותר לכל מני ניסויים שאני עושה.

לגבי הספק זה אולי בשביל מחשבה לעתיד: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=353629.0

פורסם

650W מחזיק ללא בעיה גם 4870X2.

תהליכי הייצור קטנים ולא גדלים בכל מקרה אם אתה רוצה מרווח ביטחון גדול לך על ה-CORSAIR 550.

ניסויים? אתה מוזמן להסביר את עצמך שכן קשה לי להאמין שהניסוי הזה שווה כל כך הרבה כסף.

פורסם
  • מחבר

סתם אני בודק אינטרקציות בין יותר מ 2 ליבות (בקטע התכנותי יותר), נכון שהייתי יכול להסתפק בשביל זה ב Q9300 (שכבר יוצא אותו מחיר) או Q6600 (שעולה כמו E8400) אבל זה נותן לי יותר future proof בהפרש של 500 שקל.

פורסם

מה אני אגיד לך בחור, אם יש לך את התקציב תעשה בו כרצונך כל עוד זה לא גורע משאר רכיבי המערכת.

פורסם
  • מחבר

מה לגבי שאר השאלות, לגבי הרעש של ה Tuniq, האם הוא יחזיק OC על Low שאז הוא שקט, או עדיף קירור אחר ?

האם בכלל כדאי לשקול 9800X2 ?

האם צריך קירור נוסף או שזה מספיק ?

פורסם

הוא יהיה מצויין.

ולא, אין צורך לשקול בכלל את ה-9800X2.

פורסם

השאלה הנשאלת היא מה הם הצרכים שלך.

בעיקרון אין פה עניין של מה בכך ב future proof , הכל קשור לתמורה\מחיר\ביצועים\שימושים.

יותר בכיוון עריכת וידאו או משחקים כבדים\או כל משהו אחר\צפציפי.

כמו שהרבה יודעים כרגע אין הרבה תוכנות או משחקים שמשתמשים ב 4 ליבות ומנצלים את המעבד בצורה ניכרת.

ממליץ לך לחכות לכרטיסים החדשים. או שתחליט לעשות CF שיתן ביצועים ניכרים מ X2 מכרטיס 1 וזה בהנחה שאתה מתכנן על מסך 27 וכנראה ש FULL HD יבוא איתו.

אם לא אז זה יהיה עדיף יותר לקחת 4870 1 ולשמור את העודף לעוד כרטיס בעתיד אשר יתן לך תמורה הולמת לכספך.

אם אתה משחק יותר מאשר עורך וידאו, או עובד עם תוכנות כבדות כמו של ADOBE\SONY

כאמור מומלץ לך לקחת 8400\8500. שהוא מעולה לאוברקלוק בגלל המכפלה שלוX9.5 וחם פחות מ- ה Q6600\9300\9450.

ואם מדובר על מעבד Q9450 הרי שברור שיש הפרש ניכר של 40עד 45% מהמחיר לעומת 8400\8500 שנותן ביצועים עדיפים במשחקים על פני 9450

ועולה 50% יותר ולא מצדיק את הביצועים למשחקים.

פורסם
  • מחבר

אני בכלל לא עורך וידאו, לא ציינתי את זה בדברים שאני עושה עם המחשב. אני גם ככה יעשה איזה OC קליל ל 9450 ככה שאני מניח שאני יגיע לביצועים של E8400 הרגילים לפחות. בגדול אני מניח שאני לא ממש צריך את ה Q9450, אבל כמו שאני מכיר את עצמי כמו שלא החלפתי מהחד ליבה שלי עכשיו לדו-ליבה כשעוד היה אפשר במחיר סביר, אני כנראה גם לא ישדרג את מה שאני קונה עכשיו עד למחשב הבא בתור...

לגבי משחקים, אני מניח שה Q9450 יריץ אותם בכבוד גם ככה, זה לא שאני הולך להריץ אותם על 16AF 16AA 1920x1200 ולא יודע מה, ואני מניח שה FPS שאני יקבל יהיה שחיק ומעלה (לא?)

שאלה נוספת, ה P45 יכול להריץ CF של 4870 בלי בעיה, כן (ממה שראיתי הצוואר בקבוק הוא 3% בד"כ ו 8% מקסימום סקריסיס) ? זה כמובן במידה ובעוד שנתיים אני אשקול קנית כרטיס נוסף :)

פורסם
  • מחבר

תשובות ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים