עבור לתוכן

איזה כרטיס מסף יותר טוב?

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב 3.4ghz ו-2gb זיכרון מה יותר שווה לקנות twintech nvidia geforce 9500gt xxt oc pcie או Sapphire דגם Radeon HD 3650 512MB DDR3 בשביל שיריץ משחקים על med או hight משחקים למשל ac או crysis משחקים חזקים תעזרו לי בבקשה! ;)

פורסם

twintech nvidia geforce 9500gt xxt oc יותר טוב אני לא סגור על זה אבל עדיף GT 9600

geforce 9500gt בזבוז כסף משוואה

נכון קצת יותר יקר אבל שווה למה לך לקחת כרטיס שתתבאס ממנו

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1100

פורסם
  • מחבר

אחי יש לי תקציב עד ל-450 תעזור לי על איזה כרטיס מסך יותר טוב לקנות אמרו לי ללכת על hd 3650 ואמרו לי שיעבוד לי הכיפ משחקים חזקים כמו ac ו-crysis אזז ללכת על זה או על 9500gt ב-hd יש 512mb וב-9500gt יש גם 512 מה יותר טוב לקחת תעזרו לי!

פורסם

תביא מפרט מלא שלך (לא רק מספר, גם דגם) כולל ספק.

פורסם

תקשיב, "להריץ" משחקים זה מושג נזיל למדי. על הגדרות נמוכות גם עם 6600 ניתן לשחק קרייסיס (מצחיק אבל בדוק). עם הגדרות גבוהות ורזולוציה נורמלית אל תצפה יותר מדי מכרטיסים ב450 שקל. ה3650 יספיק לרוב המשחקים החדשים על בינוני+, גבוה למשחקים ישנים יותר - אבל זה לא כלל גורף ואל תצפה לניסים בנוגע לקרייסיס.

פורסם
  • מחבר

זהה המפרטט של המחשב [br]פורסם בתאריך: 10.08.2008 בשעה 17:03:54

אז אתה אומר שה-hd 3650 יספק אותי ב-ac וב-crysis מהר או בינוני ?

[attachment deleted by admin]

פורסם

נתחיל מזה שהמעבד שלך גבולי למדי, נמשיך בזה שהמפרט שהראת לא מזכיר את ספק הכוח שלך.

ולגבי כרטיס המסך: לא יודע לגבי AC, אבל בקרייסיס? לי יש 8800GT עם OC רציני, ועדיין הגבול שלו זה 1024*1280 על HIGH (מתחת לזה הפריימים יורדים למתחת ל30). עם 3650 אל תבנה על יותר מMED ברזולוציות נמוכות.

פורסם
  • מחבר

אז אתה אומר שהמחשב שלי יגביל אותי במשחקים גם כשאני יקנה את ה-hd 3650?

והספק שלי הוא 400w!תעזור לי בבקשה אני צריך לדעת שם זה יגביל אותי המשחקים חדשים!

פורסם

"ספק 400W" אומר לי בערך... כלום.

איזה חברה? איזה דגם?

פורסם
  • מחבר

אחי מה הספק כוח קשור עכשיו?

פורסם

אם קנית מחשב בעסקת חבילה מאיזו חנות, רוב הסיכויים שתקעו לך את הספק המינימלי שיכלו שאיכשהו יחזיק את המערכת. ברגע שאתה רוצה להוסיף כרטיס מסך חזק משמעותית מזה שיש לך, אתה עשוי להיות בבעיה.

פורסם

שמע, אני מציע לך ליקרוא את חוקי הפורום, ושים תקציב בכותרת, זה מרגיז שהרוב פה עושים בסדר ויש אחד ש"מצפצף" על כל החוקים ולא עושים לו כלום.

לגבי מה הקשר ספק, שמע בישביל שהכרטיס מסך יעבוד הוא צריך חשמל, שמגיע מהספק, אם הספק שלך לא "נותן" לו מספיק חשמל הוא לא יעבוד או שהוא יעבוד אבל לא כראוי,זה הכול, מה הספק שלך ?

פורסם

אחי מה הספק כוח קשור עכשיו?

אתה רוצה עזרה או לא?! אתה תשאל, אנחנו נענה, נשאל ואתה תענה!

פורסם

יניב מה אתה ישר קופץ!? תחכה לשמוע איזה ספק זה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים