פורסם 2008 באוגוסט 917 שנים #1 היום, 00:46 shikoba Fxp Novice תאריך הצטרפות: Jan 2008הודעות: 302 שלום..חלק מהאנשים בפורום אומרים שיש להרד דיסק הזה קצת בעיות?כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB¤364כמות:1http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836איזה בעיות התגלו מישהו יודע?אני אישית חושב שכל פעם הוא מראה שיש יותר מקום תפוסנגיד אם נכנסתי לבדוק היה 3 תפוסאחרי רבע שעה רק מגלישה באינטרנט היה 3.5מישו יודע למה?
פורסם 2008 באוגוסט 917 שנים 1) אין שום בעיה עם ההרדיסקים האלה, יכול להיות שהיו כמה תקולים וכמה אנשים עשו מזה סיפור. באותה מידה אפשר להגיד את זה על כל הרדיסק. 2) ברור שיהיה יותר תפוס אחרי גלישה של שעה, אתה לא יודע שהדפדפן שומר בCACHE את כל התמונות פלוס כל מיני ?
פורסם 2008 באוגוסט 1017 שנים אז תקשיב הורדתי קובץ לD והוא כל כמה שניות העלה לי 100 מגה בCזה יכול להיות ה PAGEFILE,או TEMP של ההורדה. יש מצב שהוינדוס או תוכנה מורידים ל C ורק אז מזיזים ל D.נראה לי אתה פשוט מחפש את ההרדיסק ולכן אתה פתאום שם לב לכל מה שקורה.אם יש באמת בעיה כמו שאתה מתאר אז זה יגדל ויגדל ויגדל עד שלא יהיה ספק שיש בעיה.אי אפשר להסיק מסקנות על סמך כמה מאות מגה או אפילו גיגה או שניים שבאים והולכים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.