פורסם 2008 באוגוסט 917 שנים כותרת.יש לי מחיצה של משחקים ומחיצה ריקה (partition אם מישהו לא הבין את הכוונה שלי) וזאת של המשחקים כבר כמעט מלאה אז אני רוצה לאחד אותה עם הריקה (הם לא עוקבות באותיות אחת H ואחת J) אז האם יש דרך לאחד אותן חוץ מלמחוק את שתיהן ולאתחל אותם בתור מחיצה אחת?
פורסם 2008 באוגוסט 917 שנים ורצוי קודם לגבות את מחיצת המשחקים (אם אפשר)!אחרת, במקרה של כשל (חשמל וכדומה) תשאר ללא כלום...
פורסם 2008 באוגוסט 917 שנים מחבר תודה על התגובה המהירהחשוב לציין שאני עם ויסטה, שpartition magic של נורטון לא עובד עליה. וgparted לפי מה שהבנתי זה ללינוקסורצוי קודם לגבות את מחיצת המשחקים (אם אפשר)!אחרת, במקרה של כשל (חשמל וכדומה) תשאר ללא כלום...ואם הייתי יכול לגבות את המחיצת משחקים הייתי פשוט מפרמט אותה.......
פורסם 2008 באוגוסט 917 שנים ל 3 התוכנות האלו יש גירסאות שעובדות מהפעלת המחשב ללא קשר למערכת ההפעלה שנמצאת עליו.
פורסם 2008 באוגוסט 917 שנים וgparted לפי מה שהבנתי זה ללינוקסממש לא...היא לא נסמכת על מערכת ההפעלה, זה LIVECD.
פורסם 2008 באוגוסט 917 שנים סביר להניח שגם הכלי המובנה של ויסטה יעשה את זהתמחק דרכו את המחיצה הריקה כך שהשטח יהיה UNPARTITIONEDואז תעשה extend (נדמה לי שזה המינוח שם)
פורסם 2008 באוגוסט 917 שנים סביר להניח שגם הכלי המובנה של ויסטה יעשה את זהתמחק דרכו את המחיצה הריקה כך שהשטח יהיה UNPARTITIONEDואז תעשה extend (נדמה לי שזה המינוח שם) CONTROL PANEL / ADMINISTRATIVE TOOLS / COMPUTER MANAGEMENT / DISK MANAGEMENT
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.