פורסם 2008 באוגוסט 917 שנים טוב כחלק מהחזרה שלי לעבר לשחק משחקים שיצאו לגימקיוב ופספסתי כי אף פעם לא הייתה לי את הקונסולה שחקתי ועברתי היום את Star Fox Assaultהתחלתי אותו בעבר אבל היום המשכתי בכל מקרה זה משחק יריות בזיכיון של נינטנדו אבל הגרסה הזאת יוצרה על ידי נמקו הגרפיקה מיושנת להיום והמשחק קצר וקל מידי המשימות ברגל מעצבנות אבל בחללית המשחק כיף המוזיקה טובה ויש דיבוב מלא -שזה נחמד בכל מקרה זה יותר מסוג המשחקים להעביר את הזמן האכזבה שלי זה שSTAR FOX 64 היה מצוין יחסית לזמנו ובגלל זה ציפיתי להרבה מגרסת הגימקיוב למרות שהביקורות לא התלהבו מהמשחק בפועל אני נותן לו 6 בסולם קרירין יש משחקים הרבה יותר טובים ממנו אבל הוא לא מחורבן רק בינוני בכל מקרה יש עוד משחק STAR FOX שיצא לקיוב בזמנו אחד בפיתוח ראר לפני שהיא נמכרה לMS שיהיה לי הזדמנות אני ישחק בו ואני מקווה לטוב למרות שלפי הבנתי הוא דומה לזלדה במשחקיות
פורסם 2008 באוגוסט 1217 שנים אני חושב בכלל שלנינטנדו חסרה ההשקעה שהייתי להם ביימי ה NES וה SNES,אגב שיחקת את זה ב WII ?
פורסם 2008 באוגוסט 1217 שנים מחבר כן זה משחק גימקיוב אבל הרבה אנשים לא מבינים שיש תאימות מלאה למשחקי גימקיוב רק צריך ידית וכרטיס זיכרון גימקיוב וזהו וכמובן לזכור שיש הגנה אזורית גם למשחקי גימקיוב למרות שעקפתי את זה ... וdj-electric נמקו פתחה את המשחק בפועל לא נינטנדו יש לי גם את הStar Fox שה ראר פיתחה אבל לא היה לי זמן לשחק בו אולי בסוף שבוע
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.