עבור לתוכן

עזרה בשדרוג המחשב למהיר יותר

Featured Replies

פורסם

שלום !

אז ככה יש לי מחשב "ישן" מלפני שנתיים בדיוק, בחודש-חודשיים האחרונים הוא התחיל לעשות בעיות של איטיות - נגיד אני לוחץ על האקספלורר להיפתח הוא מתעכב 3-4 שניות.. עוד כמה תוכנות גם ככה ואפילו יותר מכמה שניות... פעם זה היה ממש שנייה לאקספלורר ושאר התוכנות ממש מהר.

אין לי וירוסים במיליון אחוז, אין תוכנות ריגול - סרקתי עם הרבה תוכנות.

ביצעתי שני פירמוטים בתוך שבועיים וזה לא עזר.

זה המפרט שלי ואם צריך יותר פירוט - בכיף תרשמו ואני אברר מהקבלות שלי :

מעבד E6600 2.4GHZ,

כרטיס מסך X1900XT 512MB,

לוח אם ASUS P5WDH DELUXE,

דיסק קשיח 250GB,

זכרונות 1GBx2.

מה אני יכול לעשות כדי לשדרג ולהאיץ אותו בחזרה ?

אז אותו מחשב עלה לי עם כל המארז והמאווררים והצורב וכונן DVD משהו כמו 8,500-9,000 ש"ח.

מה ההמלצה לשינוי ?

מעבד ? זכרונות ?

כרטיס מסך לא נראה לי כי אני בקושי משחק והוא ממש מעולה בשבילי הכרטיס, הלוח אם - פשוט להיט אני נהנה מכל הפיצ'רים שלו.

תודה רבה על העזרה ;)

פורסם

ממש מוזר, המחשב שלך "על הנייר" טוב מאוד, אם הפירמוט לא עוזר, אולי יש בעייה בhd?

תוריד תוכנה לבדיקת ההכונן מאתר החברה שלה, ותתן את התוצאות פה.

פורסם
  • מחבר

מה זו תוכנה לבדיקת הכונן ? אני חושב ששלי של ווסטרן דיגיטל.. איך אני יכול לדעת בוודאות מבלי לפתוח את המחשב או לחפש את הקבלה ?

במנהל התקנים רשום לי רק WDC WD2500KS-00MJB0

פורסם
  • מחבר

מצטער שאני מקפיץ אבל -

מישהו יכול לעזור ?

מנהלים אם תוכלו לייעץ לי איפה אפשר לפרסם את ההודעה הזו במקום שבו יעזרו לי הכי - אני מאוד אודה לכם.

תודה רבה.

פורסם

כן אחי, יש לך WD.

אני יתן לך עכשיו קישור לתוכנה שעושה בדיקה: http://support.wdc.com/product/download.asp?groupid=606&sid=3〈=en

שאתה בתוכנה תלחץ מקש ימני על הכונן, ותבחר בrun diagnostic, לאחר מכן תבחר extended.

את התוצאות של הבדיקה תצלם ותעלה לפה.

בהצלחה. :)

פורסם
  • מחבר

הנה התוצאה היא בסדר לא ?

hdxy5.jpg

פורסם

התוצאה מראה שהכונן בסדר.

אתה בטוח שאין וירוסים \ רוגלות?

פורסם

אחי אני אומר לך את זה בצורה כזאת קלה ככה שתבין אותי טוב מאוד אין לך שום בעיה במחשב לפי מה שאתה מראה

יש לך אחלה של מחשב

העניין הוא שהוא כבר התיישן מאוד

וכן 2 למחשב היום זה המון זמן אני אישית קניתי מחשב לפני כשנה ואני חושב כבר איך להחליף אותו

אין מה לעשות כל יום יוצא לך חידוש אשר בגללו בונים ומתכננים תוכנות כבדות יותר אשר מעיטות את המחשב

בקשר לאקספלורר שלך את זה תבדוק עם הספק האינטרנט שלך יש היום אפשרות קצת ללהגדיל את המהירות

דבר איתם אני בטוח שהם יעזרו לך תמחוק אולי קוקיז ועוד זה קצת יעזור לך תעשה ל דיסק הקשיח שלך איחוד קבצים זה מאוד חשוב

ויש עוד כמה תריקים קטנים שאפשר לעשות קודם תעשה את זה ואז תשלח לי האם יש שיפור ?

פורסם

אל תדבר שטויות, התוכנות של היום לא השתנו מהתוכנות של לפני שנתיים, והמחשב הזה חזק מאוד, אין סיבה להחליף אותו סתם.

פורסם
  • מחבר

כן בטוח שאין קבצי ריגול...

ביצעתי איחוי דיסק לכל הכונן (ולכל מחיצה) ואפילו עוד יותר מזה - הכונן שלי 250 ג'יגה והיה לי רק 70 ג'יגה פנויים, מחקתי המון דברים שאני לא צריך וממש שהיו מיותרים והקלתי על הדיסק קשיח אבל ברמה קיצונית מ-70 ג'יגה זה הגיע למצב שיש לי היום 128 ג'יגה פנויים (כמעט פי 2).

ולבחור השני - אין שום קשר לספק אינטרנט.. כי אני לא מתכוון שהאתרים עולים לאט אלא האקספלורר עצמו עולה אחרי כמה שניות (חלון ריק) לא אתר, אלא התוכנה עצמה... וזה ממש מוזר זה לא שאני משתמש בהרבה תוכנות בבת אחת מאז ומתמיד זה השימוש :

* מדליק מחשב ואז מה שאני מפעיל באופן רצוף :

1. Winamp.

2. Icq.

3. eMule.

4. גולש באתרים.

עד לא מזמן זה היה ככה וממש ממש מהר ובלי שום בעיה מיוחדת... ואפילו היה גם מסנג'ר ברקע.

היום רק האייסיקיו והוינאמפ פתוחים והוא די זוחל לי.

שאלה אחרת - מה קשור אוורור וניקיון המחשב ? כי זה משהו שאני לא הכי מומחה בו.. יצא לי לנקות אותו לפני איזה חצי שנה ככה סתם בחפיף אבק שהיה נראה לעין בלי חפירות וטיפול במאווררים כי אין לי מושג, פשוט ראיתי באתרים שהמאווררים יכולים לגרום לחום ולהאטה השאלה כמה זה נכון.

פורסם

לא מתאים למקרה שלך, אם המחשב היה קורס אז זה היה קשור כנראה לקירור.

אתה אמרת שפעם זה עבד לך חלק, מאז ועד עכשיו משהו השתנה? התקנת משהו? עידכנת קבצים \ ווינדוס? שינית הגדרות?

ד"א אולי תנסה לעבור לדפדפן חדש יותר - ie7, ותראה אם נפתרת הבעייה?

פורסם
  • מחבר

לא לא שיניתי שום דבר..

אני לא יכול להתקין את האקספלורר החדש כי יש לי SP1 כי העותק שלי לא ממש חוקי..

ושוב אין צורך להתייחס לאקספלורר - הבעיה לא בו - זו היתה דוגמה, גם שאר התוכנות קצת צולעות...

ואין שום שינוי שעשיתי.. אני בשימוש הרגיל שלי מאז ומתמיד.

בטוח שאין צורך להחליף מאוורר או להוסיף או לנקות ? אני חושב שיש לי רק 3 מאווררים ומאז השנתיים שקניתי מעולם לא ניקיתי או החלפתי אותם שום דבר.

פורסם

או, עלינו על הבעייה :)

אתה חייב להתקין service pack 2, היא משפרת ממש הרבה דברים, במיוחד בעיות ביציבות המערכת וגם נותנת תמיכה בusb2 (לא הרגשת שקצב ההעברה ממש איטי כשחיברת dok או נגן mp3? ::))

אתה יכול להשיג אותה כקובץ התקנה מוכן, לא חייב להוריד דרך הwindows update.. פשוט חפש בגוגל..

פורסם
  • מחבר

אני יודע אבל הבנתי שיש שם את הדבר המעצבן הזה שדורש אימות ואז מופיעה הודעה מעצבנת שלא נעלמת ומזה לא בא לי עליה.

ורשמת שעלינו על הבעיה - למה ?

הרי מאז ומתמיד אני עם ה-SP1... בלי שום בעיות..

למה נראה לך שפתאום באיחור של שנתיים זה מפריע למחשב ?

ולא לא שמתי לב למהירות ה-USB כי אני לא הכי משתמש בזה חוץ מלהעביר תמונות מהמצלמה הדיגיטלית.

פורסם

לא עשה לי בעיות עם האימות, תנסה ותבדוק..

ולמרות שזה מוזר, זאת כנראה הבעייה, חוץ מזה אני די בטוח שהsp1 לא תומך בכפולי ליבות.

בקיצור, תעדכן - רק טוב יכול לצאת מזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים