פורסם 2008 באוגוסט 917 שנים שלוםיש ברשותי צורב של Asus DVD-RW 2014L1T X20 LightScribe Sataוראיתי שיש גירסת firmware יותר חדשה הורדתי קובץ שאמור להיות העידכון זה קובץ EXE אבל שאני לוחץ עליו נפתח חלון דוס לשניה ונסגר.והורדתי מאתר של ASUS מישהו יודע מה לעשות?
פורסם 2008 באוגוסט 1017 שנים לפי הרבה חיפושים ראיתי שזה מאוד בעייתי.. אבל יש לי 2 הצעות1. תנסה להפעיל את הקובץ במצב בטוח של הווינדוס.2. תנתק כוננים קשיחים וכל כונן אופטי שמחובר בSATA/IDE, ואז תחבר רק את ה2014L1T לSATA הראשון (תבדוק בחוברת של הלוח שלך איזה מהם הוא הראשון).. תעשה את מה שאתה צריך, ואז אחרי הפלאש FIRMWARE תוכל להחזיר כמו שהיה.
פורסם 2008 באוגוסט 1017 שנים מחבר לפי הרבה חיפושים ראיתי שזה מאוד בעייתי.. אבל יש לי 2 הצעות1. תנסה להפעיל את הקובץ במצב בטוח של הווינדוס.2. תנתק כוננים קשיחים וכל כונן אופטי שמחובר בSATA/IDE, ואז תחבר רק את ה2014L1T לSATA הראשון (תבדוק בחוברת של הלוח שלך איזה מהם הוא הראשון).. תעשה את מה שאתה צריך, ואז אחרי הפלאש FIRMWARE תוכל להחזיר כמו שהיה.אבל אני לא רוצה להחזיר אני רוצה לשדרג וחשבתי על זה אני צריך שדרוג כי אני לא יכול לצרוב במהירות שיותר גדולה מX4
פורסם 2008 באוגוסט 1017 שנים כשאמרתי שאחרי FLASH תוכל להחזיר כמו שהיה... במילים אחרות:אחרי שעדכנת את הקושחה של הDVD+/-RW.. תוכל להחזיר את כל הכוננים לחיבורים הקודמים שלהם בלוח אם.
פורסם 2008 באוגוסט 1017 שנים עכשיו אתה לא יכול לצרוב במהירות גדולה מ4 ?האם דברת על DL או RW במקרה.בכל אופן גם אני הייתי נמנע מלבצע עידכון קושחה במצב זה.אם בטעות זו לא קושחה מתאימה לצורב אז יהיו הפתעות לא טובות.בד"כ העידכון מתבצע ישר בלחיצה.אגב בדקת את הגרסא של הקושחה עכשיו?
פורסם 2008 באוגוסט 1117 שנים מחבר הורדתי את הקושחה מASUS מהדף של הצורב שלי ודווקא אני מדבר על דיסקים DVD-R וDVD+R שאני לא יכול לצרוב יותר מX4 ולפעמים גם זה לא.
פורסם 2008 באוגוסט 1217 שנים מחבר ניסתי תוכנה אחרת אותם תוצאות אני מוכן לנסות עוד תוכנה אין לי בעיה ניסתי את הנרו כמובן ושחכתי את השם של השנייה גם מאוד גדולהוהדיסקים תומכים עד מהירות 16 והצורב מזהה את זה שהם תומכים במהירויות גבוהות וגם ניסתי כמה דיסקים של כמה חברות.
פורסם 2008 באוגוסט 1217 שנים מחבר איזה מדיות אלו?ניסתי SILVER LINEבסילבר ניסתי גם + וגם -ניסתי גם verbtion אני חושב שככה רושמיםגם SONY וגם עוד חברה לא ידועה
פורסם 2008 באוגוסט 1217 שנים כנס ל-Info Tool של Nero ותשמור (יש שם לחצן של דיסקט) ותעתיק לכאן את האינפורמציה.ניתן למצוא את ה-Info Tool בתפריט התחל> תוכניות> Nero- ושם תמצא אותו בתיקיה Tools/כלים.
פורסם 2008 באוגוסט 1217 שנים מחבר כנס ל-Info Tool של Nero ותשמור (יש שם לחצן של דיסקט) ותעתיק לכאן את האינפורמציה.ניתן למצוא את ה-Info Tool בתפריט התחל> תוכניות> Nero- ושם תמצא אותו בתיקיה Tools/כלים.אחי אין לי תוכנה כזו יש דרך להוריד אותה ולהתקין בנפרד?
פורסם 2008 באוגוסט 1417 שנים אל תתעצל.. חיפוש קצר בכל מנוע חיפוש יעלה לך תוצאותהנהftp://ftp6.nero.com/tools/InfoTool.zip
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.