עבור לתוכן

שדרוג firmware לצורב

Featured Replies

פורסם

שלום

יש ברשותי צורב של Asus DVD-RW 2014L1T X20 LightScribe Sata

וראיתי שיש גירסת firmware יותר חדשה הורדתי קובץ שאמור להיות העידכון זה קובץ EXE אבל שאני לוחץ עליו נפתח חלון דוס לשניה ונסגר.

והורדתי מאתר של ASUS מישהו יודע מה לעשות?

פורסם

לפי הרבה חיפושים ראיתי שזה מאוד בעייתי.. אבל יש לי 2 הצעות

1. תנסה להפעיל את הקובץ במצב בטוח של הווינדוס.

2. תנתק כוננים קשיחים וכל כונן אופטי שמחובר בSATA/IDE, ואז תחבר רק את ה2014L1T לSATA הראשון (תבדוק בחוברת של הלוח שלך איזה מהם הוא הראשון).. תעשה את מה שאתה צריך, ואז אחרי הפלאש FIRMWARE תוכל להחזיר כמו שהיה.

פורסם

ולפני שאתה עושה את זה תשאל את עצמך אם אתה באמת צריך עדכון קושחה.

פורסם
  • מחבר

לפי הרבה חיפושים ראיתי שזה מאוד בעייתי.. אבל יש לי 2 הצעות

1. תנסה להפעיל את הקובץ במצב בטוח של הווינדוס.

2. תנתק כוננים קשיחים וכל כונן אופטי שמחובר בSATA/IDE, ואז תחבר רק את ה2014L1T לSATA הראשון (תבדוק בחוברת של הלוח שלך איזה מהם הוא הראשון).. תעשה את מה שאתה צריך, ואז אחרי הפלאש FIRMWARE תוכל להחזיר כמו שהיה.

אבל אני לא רוצה להחזיר אני רוצה לשדרג

וחשבתי על זה אני צריך שדרוג כי אני לא יכול לצרוב במהירות שיותר גדולה מX4

פורסם

כשאמרתי שאחרי FLASH תוכל להחזיר כמו שהיה... במילים אחרות:

אחרי שעדכנת את הקושחה של הDVD+/-RW.. תוכל להחזיר את כל הכוננים לחיבורים הקודמים שלהם בלוח אם.

פורסם

עכשיו אתה לא יכול לצרוב במהירות גדולה מ4 ?האם דברת על DL או RW במקרה.

בכל אופן גם אני הייתי נמנע מלבצע עידכון קושחה במצב זה.אם בטעות זו לא קושחה מתאימה לצורב אז יהיו הפתעות לא טובות.

בד"כ העידכון מתבצע ישר בלחיצה.אגב בדקת את הגרסא של הקושחה עכשיו?

פורסם
  • מחבר

הורדתי את הקושחה מASUS מהדף של הצורב שלי ודווקא אני מדבר על דיסקים DVD-R וDVD+R שאני לא יכול לצרוב יותר מX4 ולפעמים גם זה לא.

פורסם

לדעתי זה לא קשור כלל לקושחה.הבעיה הזו נבדקה גם בתוכנת צריבה אחרת?

פורסם

אולי קנית דיסקים בעלי מהירות צריבה נמוכה?

פורסם
  • מחבר

ניסתי תוכנה אחרת אותם תוצאות אני מוכן לנסות עוד תוכנה אין לי בעיה ניסתי את הנרו כמובן ושחכתי את השם של השנייה גם מאוד גדולה

והדיסקים תומכים עד מהירות 16 והצורב מזהה את זה שהם תומכים במהירויות גבוהות וגם ניסתי כמה דיסקים של כמה חברות.

פורסם

איזה מדיות אלו?

פורסם
  • מחבר

איזה מדיות אלו?

ניסתי SILVER LINE

בסילבר ניסתי גם + וגם -

ניסתי גם verbtion אני חושב שככה רושמים

גם SONY וגם עוד חברה לא ידועה

פורסם

כנס ל-Info Tool של Nero ותשמור (יש שם לחצן של דיסקט) ותעתיק לכאן את האינפורמציה.

ניתן למצוא את ה-Info Tool בתפריט התחל> תוכניות> Nero- ושם תמצא אותו בתיקיה Tools/כלים.

פורסם
  • מחבר

כנס ל-Info Tool של Nero ותשמור (יש שם לחצן של דיסקט) ותעתיק לכאן את האינפורמציה.

ניתן למצוא את ה-Info Tool בתפריט התחל> תוכניות> Nero- ושם תמצא אותו בתיקיה Tools/כלים.

אחי אין לי תוכנה כזו יש דרך להוריד אותה ולהתקין בנפרד?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים