פורסם 2003 ביוני 323 שנים הכוונה ללוח שאפשר להכניס 4 מודולות של זיכרונות ולעבוד עם כולם בDUAL MODE?כי ל אינטל יש המון לוחות כאלו מה לגבי AMD?
פורסם 2003 ביוני 323 שנים ללוח של ג'גהבייט יש, הוא היחידי בינתיים.אבל יש שם מגבלה של זיכרונות דו צדדיים, אי אפשר להשתמש בכל זיכרון בכל סלוט כמו בלוחות של אינטל.
פורסם 2003 ביוני 323 שנים מחבר ללוח של ג'גהבייט יש, הוא היחידי בינתיים.אבל יש שם מגבלה של זיכרונות דו צדדיים, אי אפשר להשתמש בכל זיכרון בכל סלוט כמו בלוחות של אינטל.תפרט קצת לא הבנתי את הקטע של המגבלה של זיכרונות דו צדדיים.מה הכוונה וא לא מקבל כאלו בכלל או מה?
פורסם 2003 ביוני 323 שנים גם ללוחות NF2 עם 3 סלוטים יש מגבלה של איפה לשים זכרונות דו צדדיים ואיפה חד צדדיים, אז כשיש 4 המצב חייב להיות מסובך יותר.
פורסם 2003 ביוני 323 שנים מחבר אז איפה אפשר לשים זכרונות חד צדדיים בלוחות של אנפורס של 3 סלוטים?אתה יכול לפרט או שלהביא איזשהו קישור שאני לא יבלבל לך את המוח ויקרא בעצמי ;Dתודה מראש.
פורסם 2003 ביוני 423 שנים כנראה שזה היה קיים רק ב NF1 בגלל שהוא תמך רק ב 1.5GB, אני קורא שב NF2 אפשר לשים את הזיכרונות איפה שרוצים.קבל ביטול של התגובה הראשונה ;D
פורסם 2003 ביוני 423 שנים מחבר פייי איזו הקלה חבל"ז כי היום אני מקבל זיכרונות חדשים 2*512 של TWINMOS PC3200 כבר התחלתי לחשוב שהם לא יעבדו טוב DUAL וזה לא נעים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.