עבור לתוכן

עזרה|רוצה לקנות מחשב ומתלבט אם להרכיבו עצמאית

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, אני חדש בפורום הזה ומאוד התרשמתי ממנו לטובה.. רמת הידע כאן מטורפת חח אני מרגיש כמו סרדין בין כרישים ;)

התענייתי ברכישת מחשב, אני עדיין מעוניין אך מתלבט בדבר אחד, האם להרכיב את המחשב עצמאית או לשלם לחנות שירכיבו לי?

אני לא מתקמצן פה על 79 ש"ח, אין בעיה תקציבית כלל, אני פשוט חושב שיהיה תענוג לקבל את כל החומרה בקופסאות ולהרכיב אותה לבד, מה גם שזה יעצים את הידע והניסיון שלי עם חומרה..

אבל אני מאוד מפחד שזה לא ייצא טוב, מה גם שאין לי ידע קודם בנושא, להרכיב חומרה אני יודע, אבל להתחיל מ0 זה קצת מפחיד אותי.

אז רציתי את עזרכתם בנושא, קודם כל, מהו הסדר להרכבת מחשב? דבר שני, האם בכלל מומלץ לי להרכיב עצמאית?

תודה רבה לכולכם ושבת שלום .

פורסם

תראה אם אין לך ידע קודם אז אני ממליץ לך למצוא מחשבים ישנים שלא בשימוש אבל שעדיין פועלים

לפרק אותם ולהרכיב

כולל לפרק את לוח האם מהמארז ואת המעבד מהתושבת

ככה תצבור ניסיון בלי לדפוק רכיבים חדשים שבשימוש

בעניין המחשב החדש

בכללי ובגלל שאנחנו בישראל ... אני מעדיף שחנות תרכיב לי מחשב כי ככה יהיו להם

פחות תירוצים במקרה שרכיב מקולקל -וכן קורה שרכיב יכול להגיע מקולקל או לא תואם למפרט מסיבה מסוימת

ככה כאב הראש אליהם

פורסם

כן זו הבעייה העיקרית, קורה שרכיב באמת מגיע תקול מהאריזה, אתה בבית תחשוב אולי עשית משהו לא טוב... הם פשוט ישימו רכיב חדש אחר.

פורסם
  • מחבר

אהה.. באמת נכון, טוב אם אפשר ככה על הדרך להשחיל שאלה קטנה בלי לפתוח הודעה חדשה..

איך המארז P150 עם הספק 430 שלו? ראיתי ביקורת יפה עליו, אבל שום מילה לא הייתה על הספק שלו

פורסם

אהה.. באמת נכון, טוב אם אפשר ככה על הדרך להשחיל שאלה קטנה בלי לפתוח הודעה חדשה..

איך המארז P150 עם הספק 430 שלו? ראיתי ביקורת יפה עליו, אבל שום מילה לא הייתה על הספק שלו

המארז מצויין!

כנ"ל הספק,

השאלה מהו המפרט שלך?

פורסם
  • מחבר

המארז מצויין!

כנ"ל הספק,

השאלה מהו המפרט שלך?

לא משהו מפחיד, מעבד E8500, זיכרון שתי ג'יגה, כ"מ 9600 ג'יטי, 320 הארדיסק, לוח פי 35..

זה בגדול חח אני פשוט לא מוצא איפה המפרט המקורי

זה מתאים נכון?

פורסם

הספק יחזיק את המערכת שלך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים