עבור לתוכן

איך הניידים של Acer? ראיתי משהו נחמד ב - 2590

Featured Replies

פורסם

איך הניידים של Acer?

מישהו מכיר/התנסה?

אשמח לקבל גם לינק לביקורת על הניידים שלהם

פורסם

האמת לא מכיר אבל המחירים ירדו בטירוף

אני רכשתי DELL ואז המחיר של ACER היה 3750 במחיר כזה 2590 וואלה הייתי קונה

וגם תציין מפרט דגם

פורסם

לאבא שלי היה מחשב Acer שהיה מרוצה ממנו בטרוף. עלה לפני כשנה וחצי 4K עם 1GB זיכרון ומעבד פנטוים M.

הוחלף ל-Dell 1525 עם כפול ליבה 1.86 שעולה 3360 והוא אפילו יותר מרוצה

פורסם
  • מחבר

מעבד ליבה כפולה

Intel Dual Core T2390 1.86GHz

מסך

"15.4 1280X800

כרטיס מסך משולב

Intel GMAX3100

זכרון

2048MB DDRII 667MHz

דיסק קשיח

160GB SATA 5400 RPM

כונן אופטי

צורב DVD Multi Burner

תקשורת

כרטיס רשת אלחוטי WiFi

כרטיס רשת LAN

יציאות

USB 2.0 X4 ,VGA ,Audio

TV-OUT,יציאת רשת עכבר Touch

לא כולל מערכת הפעלה

2590 ש"ח

פורסם

נראה מעולה.

אבל אל תקנה מחשב נייד בלי ללכת לראות את המסך שלו במציאות ולהתעסק טיפה עם המקלדת

פורסם

לא ציינת את הדגם כך שקשה לחוות דעה אבל ל-ACER יש שורה של דגמים זולים בעלי איכות בניה נמוכה במיוחד. כפי ש-Xtract הציע, כדאי לך מאד להתרשם מהדגם לפני הקניה שכן במחשב כלכך זול אתה עשוי לגלות בעיות בניה חמורות וחוסר נוחות במקלדת וב-Touchpad.

פורסם
  • מחבר

זה הדגם - Extansa 5620z

פורסם

תאמת ? שאני לא יודע אם כדאי במחירים דומים יש לך LENOVO, DELL , HP

פורסם

מחזק

פורסם
  • מחבר

קראתם את המפרט שהבאתי?

אם ראיתם משהו דומה אשמח לקבל לינק.

ובקשר לחברות אחרות: יש לי מכר שהיה לו HP והיה מאוכזב (יתכן שזה היה בתקופה "הגרועה" שלהם בשרות) אח"כ קנה לנובו והוא מאד מאוכזב ממנו (עושה בעיות בדרייברים - פתאום מחליטים "להעלם" עוד בכיות)

ו - DELL - קראתם את הכתבות שיש באתר הזה על בעיות של שבבים גראפיים וזריקת אחריות ל - ATI?

בכל אופן לא ראיתי משהו דומה - אשמח לקבל לינק

פורסם

קראתם את המפרט שהבאתי?

כן, מה אתה רוצה לדעת בנוגע למפרט?

ובקשר לחברות אחרות: יש לי מכר שהיה לו HP והיה מאוכזב (יתכן שזה היה בתקופה "הגרועה" שלהם בשרות) אח"כ קנה לנובו והוא מאד מאוכזב ממנו (עושה בעיות בדרייברים - פתאום מחליטים "להעלם" עוד בכיות)

ו - DELL - קראתם את הכתבות שיש באתר הזה על בעיות של שבבים גראפיים וזריקת אחריות ל - ATI?

לגבי השירות של HP במחשבים צרכניים אני לא יכולה להעיד (אם כי המוניטין שלהם אינו מוצלח במיוחד). ניתן רק לומר שזה לא מומלץ לקבוע איזה מחשב לרכוש על בסיס התנסות של אדם אחד עם דגם אחד. כמו כן, יש לבחון כל דגם לגופו ולא להכליל את כל מחשבי לנובו או HP. ישנם דגמים בעייתים וישנם דגמים איכותיים יותר, זו הסיבה ששאלתי על איזה דגם מדובר.

הבעיה שאליה אתה מתייחס ככל הנראה אינה אשמתה של דל. כמו כן אינה קשורה ל-ATI שכן היא קיימת רק בכרטיסי מסך של Nvidia מסדרות 8600 ו-8400. הבעיה אינה משפיעה רק על מחשבי דל (אם כי היא יותר נפוצה בסדרת XPS). יצרנית הכרטיסים Nvidia הודתה בתקלה וכרגע לא ברור מה יקרה עם הנושא. הדבר אינו ממש רלוונטי לך שכן בתקציב כזה כמעט בטוח שלא תקבל כרטיס מסך נפרד.

בכל אופן לא ראיתי משהו דומה - אשמח לקבל לינק

כפי שכתבתי בלינק אליו הפנתי אותך, במחיר כזה תקבל תמיד איכות בניה נמוכה. אין אפשרויות אחרות שיתנו לך שיפור משמעותי אלא אם כן אתה מוכן להעלות את התקציב בצורה די משמעותית. ציינתי את מגרעות הסדרות הזולות של Acer על מנת שתדע מה אתה קונה ולמה לצפות לא במטרה להניע אותך לקנות משהו אחר שכן אין הרבה אופציות אחרות. אם התקציב שלך הוא אכן כ-2500 ש"ח אז אתה יכול גם לשקול מחשב משומש/ מחודש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים