עבור לתוכן

מבקש חוות דעת על מפרט Acer Extensa 5620G

Featured Replies

פורסם

ערב נעים ושבת שלום!

לאחרונה נתקלתי במחשב הנ"ל ואשמח לקבל חוות דעת עליו!

המפרט הוא כדלקמן:

מעבד: 5450 C2D

זיכרון: 2 ג'יגה 667

מסך: 15.4 800X1280

כ.מסך: ATI 2400 256

אופטי: multi

קשיח: 160 עם הגנה מנפילות

Wi-Fi - BG

סוללה: 6 תאים

משקל: 2.9 ק"ג.

מע' הפעלה: Vista Home Premium

מחיר: קרוב ל 3000 ש"ח

שימושים:

סרטי היי דף (720p ו- 1080p)

אופיס

גלישה

הורדות

ומעט קידוד ועריכת סרטים חובבנית

שאלות:

1.האם הוא יצליח להריץ סרטי HD ?

2.האם הוא יתאים לשימושים האחרים?

3.המחשב ישמש בעיקר כתחליף לשולחני, אבל אני אצטרך אותו ללימודים לכמה חודשים, האם הוא יתאים מבחינת סוללה ומשקל?

4.האם הסדרה הנ"ל נחשבת למוצלחת?

5.דעות אישיות שלכם.

תודה רבה, צום קל ושבת שלום!

פורסם

שאלות:

1.האם הוא יצליח להריץ סרטי HD ?

כן

2.האם הוא יתאים לשימושים האחרים?

כן

3.המחשב ישמש בעיקר כתחליף לשולחני, אבל אני אצטרך אותו ללימודים לכמה חודשים, האם הוא יתאים מבחינת סוללה ומשקל?

לא, לא ממש. מדובר במחשב 15' די כבד שאינו אידיאלי לסחיבה לשום מקום. אם מדובר במשהו זמני לכמה חודשים אז אולי זה לא כלכך חיוני אבל בהחלט לא הייתי מגדירה מחשב כזה כמתאים ללימודים. אל תצפה לחיי בטריה של יותר מ-2-3 שעות.

4.האם הסדרה הנ"ל נחשבת למוצלחת?

לא, לא ממש. אבל במחיר הזה אתה לא יכול לצפות לאיכות גבוהה. מדובר במחשב צרכני זול במיוחד והאיכות בהתאם.

5.דעות אישיות שלכם.

דעתי היא שאם זה טווח המחירים שלך אז זו אפשרות סבירה. איכות הבניה תהיה נמוכה בכל מקרה במחשבים כלכך זולים והמפרט של המחשב הזה נותן תמורה טובה למחיר. אני ממליצה לך לראות את המחשב לפני הקניה שכן מחשבים מסוג זה עלולים לסבול מבעיות במסך, במקלדת או ב-Touchpad שיציקו לך אחרי הקניה. אם אתה יכול להשקיע קצת יותר אני ממליצה לך לשקול מחשב של דל (לדוגמא ה-Inspiron 1525 שהוא לא יקר ושוקל פחות מה-Acer) שכן הם אחד היצרנים היחידים בארץ שכוללים אחריות 3 שנים ברכישת מחשב צרכני זול ודבר כזה יכול בהחלט להיות משמעותי במוצר כמו לפטופ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים